Nerokkaat nesteyttäjät

Tänä kesänä lämpöä on piisannut ja hiki virrannut! Helteellä on tärkeää muistaa juoda riittävästi - nerokkaimmista nesteyttäjistämme voit lukea lisää tästä jutusta.
Nerokkaat nesteyttäjät

Kookosveden oivalliset ominaisuudet kovankin janon sammuttajana tunnetaan jo laajalti - ja hyvä niin! Kookosvesi onkin hellejuomien kärkikastia ja nerokas nesteyttäjä, joka myös ayurvedisesti ajatellen viilentää kehoa.

Kookosvesijauhe on kookosvettä vedettä

Jos kookosveden rahtaaminen kaupasta kotiin ei kiinnosta, saa tuon jalon juoman hyödyt kehonsa käyttöön tiiviisti kookosvesijauheen avulla. Kookosvesijauhe valmistetaan tuoreiden kookospähkinöiden vedestä, joka sumukuivataan erittäin hienoksi jauheeksi. Kookovesijauhe sekoittuu veteen näppärästi ja se sisältää samat ravintoaineet kuin tavallinen kookosvesi; esimerkiksi kahmalokaupalla elektrolyyttejä, kuten kaliumia ja magnesiumia. Kookosvesijauhe onkin näppärä valinta matkallekin mukaan - ja oivallinen kotivara keittiön kaapeissa.

Ellu on elektrolyyttijauheiden aatelia

Puhdistamon ja Puhdas+ -sarjan elektrolyyttijauheet ovat jo aiemmin saavuttaneet huiman suosion Ruohonjuuren asiakkaidenkin keskuudessa. Heinäkuun helteillä Ketokamu-sarjan upouusi Ellu-elektrolyyttijauhe nappasi kärkipaikan terveystietoisten asiakkaidemme keskuudessa - eikä ihan syyttä!

Ketokamun Ellu-elektrolyyttijauhe on paljon muutakin kuin nestetasapainosta huolta pitäviä elektrolyyttejä. “Uuden sukupolven elektrolyyttijauheessa” merimineraaliuutteen mineraalit ovat niin elävässä muodossa kuin vain mahdollista, jolloin imeytyvyyskin on paras mahdollinen. Ainutlaatuinen merimineraaliuute ei ole ainoa asia, joka tekee Ellusta mahtavan tuotteen; myös muut sen ainesosat on tarkkaan harkittu ja parhaita mahdollisia, vieläpä järkevään hintaan. Ellussa on myös esimerkiksi MSM:ää, joka on hyvä korjaamaan kehon rakenteita sekä edelleen parantamaan tuotteen tehoa. Siitä saa myös kehossa tarvittavaa arvokasta orgaanista rikkiä.

Ellektrolyyttijauheiden sisältämä C-vitamiini buustaa kehon omaa kollageenituotantoa ja tuuppaa niihin myös hiukan anti aging -ominaisuuksia. Ellu-elektrolyttijauheita löydät kahta mainiota makua: mansikka-lime ja appelsiini-cola. Ehkä kokeilet kumpaakin?

Ellektrolyyttijauheiden sisältämä C-vitamiini buustaa kehon omaa kollageenituotantoa ja tuuppaa niihin myös hiukan anti aging -ominaisuuksia. Ellu-elektrolyttijauheita löydät kahta mainiota makua: mansikka-lime ja appelsiini-cola. Ehkä kokeilet kumpaakin?

Vetyrikastettua vettä rikastamistikun avulla

Vetyrikastetun veden juominen lienee simppelein vetyterapian muoto, ja se sopii ihan kaikille. Vetyterapia on lähtöisin Japanista, jossa vetyjen terveysvaikutuksia on laajalti tutkittu. Tämä terapiamuoto perustuu vetymolekyylien kykyyn tuhota vapaita radikaaleja ja nostaa entsyymien määrää elimistössä. Vetyterapialla on saatu helpotusta rappeumasairauksiin sekä voitu laskea elimistön tulehdustilaa, nopeuttaa verenkiertoa, vähentää allergioita ja lisätä elimistön suorituskykyä.

H2 veden vetyrikastamistikun avulla voit helposti tuunata tavallisesta vedestä vetyrikastettua milloin vain ja missä vaan. Yhdellä H2-vetyrikastamistikulla saa valmistettua jopa 100 kertaa 500 ml pullollisen vetyrikastettua vettä.Homma hoituu helposti: rikastamistikku laitetaan lillumaan tiiviiseen 500 ml tai 750 ml kokoiseen (lasi)pulloon, joka täytetään vedellä ja suljetaan korkilla tiiviisti. Tikkua liotetaan pullossa noin 12 tunnin ajan, jonka jälkeen terhakoittava terveysvesi on valmista nautittavaksi.