Mustikkaseerumin avulla sinisen valon haittoja vastaan!

Näinä päivinä yksi jos toinenkin viettää suurimman osan valveillaoloajastaan siniselle valolle altistuneena. Tietokoneet, älypuhelimet, televisio ja liuta muitakin vempeleitä tuuttaavat siis HEV-valoa ihmisen iholle päivät pääksytysten.
Bybi Beauty -sarjan uljas uutuus Blueberry Booster taistelee rinta rottingilla sinisen valon haittoja vastaan!

Sininen valo ei ole ihosi ystävä

Sinisen valon tiedetään haittaavan melatoniinin eritystä aivoissa, jonka vuoksi laitteet on fiksua sammutella vähintään tunti ennen petiin pelmahtamista. Digitaalisista vempeleistä kehollemme lankeava HEV-valo (High Energy Visible) eli niin sanottu sininen valo on silmien lisäksi vahingollista myös iholle.

Sininen valo voi aiheuttaa ihovaurioita vapaiden radikaalien syntymisen kautta. Säteily saattaa päästä dermikseen saakka. Orvaskeden alla olevassa dermiksessä sijaitsevat ihon kollageenin ja elastiinin lähteet, joita sininen valo voi vaurioittaa. 

Vaikka sinistä valoa pukkaavien laitteiden välttely ei monille olekaan realistista, apua on tarjolla luonnon antimista. Tällä kertaa apuun rientää metsien supersankari: mojova mustikka!

Mustikkaseerumi suojelee ihoasi siniseltä valolta

Ruohonjuuren asiakkaiden toiveiden perusteella maailmaan saatettu Bybi Beauty -sarjan Mustikkaseerumi eli Blueberry Booster taistelee rinta rottingilla sinisen valon aiheuttamia haittoja vastaan suojaten tarmokkaasti ihanaa ihoasi älylaitteiden, tietokoneiden ja auringon säteilemältä siniseltä valolta.

Pelkkää, kallisarvoista mustikansiemenöljyä tehoaineenaan sisältävä jymy-booster on kiertotalouskosmetiikkaa kerkeimmillään: Mustikkaseerumin raaka-aine eli mustikansiemenöljy on peräisin mehuteollisuuden ylijäämästä.

Blueberry Booster suojaa ihoasi sinisen valon aiheuttamilta vaikutuksilta imien valon ennen kuin se läpäisee ihon. Sininen valo ei todellakaan ole ihosi ylin ystävä: se  saattaa heikentää, aiheuttaa tulehdusta ja jopa värimuutoksia ihossa. Bybi Beauty:n Blueberry Boosterin sisältämän mustikansiemenöljyn on todettu imevän sinistä valoa ja toimivan 100 % luonnollisena suojamuurina tätä ihoa heikentävää ja vaurioittavaa valoa vastaan.

Mustikkabooster on paitsi luonnollinen sinisen valon suoja, se sisältää se myös suuren määrän betakaroteenia – eli pro-vitamiini A:ta – joka edistää ihon pintakerroksen hyvinvointia. Blueberry Boosterin tehoaineina temmeltelee myös korkea määrä omega 3-, 6- ja 9-rasvahappoja, jotka buustaavat monipuolisesti raviten ihon kosteutusta ja ihon yleistä kuntoa. Mustikansiemenöljy on toden totta täyttä tavaraa ja varsin riittoisa valinta; tarvitset vain pisaran tai pari hyötyäksesi sen tehoista.

Mustikkaseerumin käyttö on helpompaa kuin heinänteko! Sitä lisätään muutama pisara tavallisesti käytetyn kasvovoiteen joukkoon ja seos levitetään sitten kasvojen iholle sekä kaulan ja decolteen alueelle. Toki mustikkaboosteria voi levitellä myls suoraan iholle. 

Mustikkaseerumin tehokkuuden salaisuus on sen korkea aktiiviainepitoisuus: hoitovaikutuksiltaan se  ovat siis ihonhoitotuotteiden eliittiä. Lisätehoa jymyboosteriin tuo myös sen tehoaineen pieni molekyylikoko, joka osaltaan tehostaa.

 

Nappaa Bybi Blueberry Booster omaksesi tästä >>