Monikäyttötuotteet ovat lomalaisen pelastus!

Yksi tuote ja monta käyttöä - luonnonkosmetiikan monikäyttötuotteiden hyödyt ja näppäryydet nousevat uusiin ulottuvuuksiin kesäkauden koitettua.
kesäloma

Lomalla tahtoo ottaa lokoisammin ja reissulla rennommin. Erityisesti kesällä monitoimituotteista on kosolti hyötyä; matkaan on mukavampi lähteä kevyempien kantamusten kanssa. Eikä mökillekään millään viitsisi pakata koko kosmetiikka-arsenaalia mukaan. Nappaa tästä jutusta vinkkimme luonnonkosmetiikan monikäyttötuotteisiin!

Monitoimituotteista helpotusta purkkiviidakkoon

Kylppärin kaapit tuppaavat toisinaan pullistelemaan mitä moninaisempien pullojen ja purnukoiden paljoudesta. Ei olekaan ihme, että purkkiviidakon keskellä moni kaipailee mahtituotetta, jolla voisi hoitaa monta ihonhoitojuttua samalla kertaa. Monitoimituotteiden suosio onkin nyt suuressa nousussa.

Meine Base: Emäksinen mineraalisuola

Meine Base: Emäksinen mineraalisuola

Yksi tuote - äärettömän monta eri käyttötarkoitusta! Meine Base on verraton monitoimisuola, jolla sopii mm. hampaiden pesuun, deodorantiksi, ihonhoitoon.

Alkuperäinen, emäksinen MeineBase-mineraalisuola on 100 % puhdas luonnontuote, joka pH-arvonsa 8,5 ansiosta kiihdyttää happojen ja kuona-aineiden erittymistä ihohuokosten kautta.

Päivittäisessä käytössä kaikille ihoille ja kaiken ikäisille sopiva MeineBase-mineraalisuolapesu tasapainottaa, uudistaa, kosteuttaa ja puhdistaa kasvojen ja vartalon ihoa. Emäksistä MeineBase-mineraalisuolaa käyttämällä ihostasi tulee terveempi, elinvoimaisempi ja kauniimpi.

MeineBase -mineraalisuolan käyttö:

  • sopii iltaisin kasvojen pesuun (jos en halua, ei tarvitse edes muuta puhdistusainetta käyttää
  • sopii aamuiseen kasvopesuun, jos tarvitsee fressauksen - tai tuntuu siltä, etteivät tyynynkuvat lähde naamasta
  • sopii teineille näppylöiden häätöön, sopii käytettäväksi vaikka vuorotellen kristallisuolasaippuan kanssa
  • sopii mainiosti kuivan ihon hoitoon, suolan käyttö alkaa selkeästi elvyttää pintakuivaa ihoa
  • sopii päänahan kutinaan ja hoitoon
  • saunassa toimii mahtavasti koko kropan suolahoitona
  • mineraalisuolaa voi käyttää joko kuorivana (niin että jättää sen rakeiseksi ja hieroo iholle sellaisenaan) tai liuottaa suola jo kädessä ja käyttää liuenneena - tämä yleensä parempi vaihtoehto herkälle iholle.

Osta tästä >>

Dr. Hauschka: Silkkipuuteri

Dr. Hauschka: Silkkipuuteri

Pyyhkäise kainaloihin, ripsauta hiusten juureen tai raikasta kenkäsi tällä supertuotteella. Dr. Hauschkan Silkkipuuteri on kesän ykkösvalinta!

Silkkipuuteri on monikäyttöinen "ihmepuuteri": deodorantiksi, kuivashampooksi ja vartalon ihon hoitoon. Hellävarainen Silkkipuuteri raikastaa ihoa hillitsemällä hikoilua ja hienhajua. Puuteri suojaa, hoitaa ja pehmentää ihoa.

Silkkipuuteri ei ärsytä ihoa ja se sopii erityisesti herkälle iholle aina suihkun tai kylvyn jälkeen. Silkkipuuteri antaa raikkaan, miellyttävän tunteen iholle koko päiväksi. Voit käyttää puuteria koko vartalolle, deodorantin asemesta tai vauvan hoidossa talkin asemesta.

Henkilökuntamme suosittelee:

"Silkkipuuteri pelastaa bad hair -dayn, vaikka sitä iholle tyypillisimmin käytetäänkin. Kun on ollut kiire ja hiukset jääneet vastoin parempaa tietoa sittenkin pesemättä, tuiskaise tätä talkkimaista silkkiä hiuksiin/päänahkaan ja uskot taas itseesi!" - Riikka

Osta tästä >>

Frantsilan yrttitila: 11 yrtin hoitosalva

Frantsilan yrttitila: 11 yrtin hoitosalva

11 yrtin hoitosalva on suviajan klassikoksi kivunnut, ihoa uudistava ja rauhoittava luomuyleisvoide, jonka kehutaan parantavat kaikki kesän kolhut! 11 yrtin salva on erinomainen apuri esimerkiksi pienten ihottumien, peräpukamien, mustelmien, syylien, luomien, maksaläikkien, ihon kovettumien, säärihaavojen, palovammojen ja arpien hoidossa, auringonoton jälkeen ja ahavoituneille huulille. Vedetön salva sopii myös ulkoilu- ja suojavoiteeksi koko perheelle.

Kotimaisessa mahtisalvassa tehoaineena temmeltää 11 yrttiä, joita suomalainen kansanlääkintätaito ja yrttitutkimus perinteisesti arvostavat tehokkaina ihorohtoina.

Osta tästä >>

Frantsilan yrttitila: Kehäkukkavoide

Frantsilan yrttitila: Kehäkukkavoide

Kotimainen Kehäkukkavoide ei ole pelkästään kehäkukan avulla ihoa hoitava kasvovoide vaan myös verraton apuri hilsettä ja vaginahiivaakin vastaan taisteltaessa!

Kehäkukkavoide sopii tokikin päivä- ja hoitovoiteeksi kasvoille ja koko keholle.Se sopii myös vauvojen ja lasten ihon hoitoon - myös  ihottumiin sekä kutiavalle ja herkälle iholle.

Kesällä Kehäkukkavoide niittää ansaitusti kunniaa auringonpolttaman ihon hoidossa, sillä se edistää ihosolukon uudistumista ja rauhoittaa tulehduksia.

Kehäkukkavoide on tehokas hilseen hoidossa seuraavasti: Hiero voidetta päänahkaan ja anna vaikuttaa paritsen untia tai saunassa ½ tuntia. Pese hiukset Frantsilan nokkosshampoolla.

Vaginahiivan hoidossa kehäkukkavoidetta pursotetaan illalla emättimeen ja asetetaan pikkuhousuihin suojaside. Hoito toistetaan tarvittaessa.

Asiakkaamme suosittelevat Kehäkukkavoidetta:

"Paras kaveri auttaa silloin, kun auringonotto lähtee lapasesta… Loistava apu myös muihin palovammoihin, ihottumiin yms." - Mari

” Frantsilan kehäkukkavoide on ihan paras! Siitä saa apua kaikenlaisiin iho-ongelmiin, esimerkiksi auringonpolttamiin (mukaan voi lisätä vielä pari tippaa Frantsilan eteeristä laventeliöljyä), ihottumiin ja pistoksiin tai muuten ärtyneeseen ihoon. Ihanan koostumuksensa takia se käy myös mainiosti ihan jokapäiväiseksi kasvovoiteeksi varsinkin finneistä kärsiville ja kaiken lisäksi tällä ihmesalvalla hoitaa nopeasti hiivatulehduksen pois.” - Emma

Osta tästä >>

Egyptian Magic: Egyptiläinen ihmesalva

Egyptian Magic: Egyptiläinen ihmesalva

Egyptiläistä "ihmesalvaa" ovat ylistäneet mm. Madonna, Cameron Diaz ja Eva Mendes sekä lukuisat muut kaunottaret. Tähän uniikkiin voiteeseen ovat ihastuneet myös kauneuden ammattilaiset, ihotautilääkärit ja luontaishoitajat. Eikä syyttä: hoitaahan mojovalla monitoimivoiteella niin tatuoinnit, huulet, arvet, hiukset - ja paljon muutakin. Egyptiläinen ihmesalva toimii tottakai mainiosti myös kasvovoiteena - ja sen lisäksi myös liukastusvoiteena, parranajon jälkeen rauhoittava salvana ja meikinpoistoaineena!

Tämän tehostaan kuuluisan ihmevoiteen raaka-aineet ovat peräisin luonnon antimista. Jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan valmistetun voiteen koostumus perustuu raaka-aineisiin, jota jo Kleopatran kehutaan käyttäneen legendaarisen kauneutensa hoidossa. Egyptiläisen "ihmevoiteen" teho perustuu 100 % luonnollisiin ainesosiin, joista valtaosa saadaan ahkerilta mehiläisiltä. Tehokkaasti kosteuttava ja ihoa hellivä voide sisältää vain hunajaa, kuningatarhyytelöä, siitepölyä, propolista, mehiläisvahaa sekä oliiviöljyä.

Egyptian Magic –voide on todellinen monikäyttösalva. Se sopii niin ihon kosteuttamiseen, arpien parantamiseen kuin pörröhiusten kesyttämiseen. Sen luonnollisten raaka-aineiden kosteuttavat ominaisuudet tekevät siitä täydellisen voiteen helpottamaan ihon kuivuutta ja suojaamaan ihoa aina päästä varpaisiin, minkä ansiosta se on myös täydellinen matkakumppani.

Egyptian Magic-voiteen eli egyptiläisen ihmesalvan käyttö:

  • kasvovoiteena
  • meikin pohjustusvoiteena
  • kosteuttavana kasvonaamiona
  •  huulivoiteena
  • silmänympärysvoiteena
  • meikinpoistovoiteena
  • voiteena auringonoton jälkeen
  • arville
  • kutisevalle iholle
  • naarmuille ja pienille palovammoille
  • helpottamaan ja hoitamaan ihoärsytystä
  • parranajon jälkeen
  • hiustenhoitoaineena
  • käsi- ja kynsinauhavoiteena
  • vartalovoiteena
  • halkeilleille kanta- ja kyynärpäille
  • vaginan kosteuttamiseen ja liukuvoiteena
  • hierontaöljynä
  • tatuointien hoitoon
  • raskausarpien ja hiertyneiden nännien hoitoon imetyksen aikana
  • vauvoille vaippaihottumaan

    Osta tästä >>

    Weleda: Skin Food -yleisvoide

    Weleda: Skin Food -yleisvoide

    Klassikkomainetta nauttiva, ihoa pehmentävä monitoimivoide sopii mainiosti koko perheelle ja pitää todellakin lupauksensa: sen nimikin kertoo, että tuubissa on ”ruokaa/ravintoa iholle”

    Weledan Skin food on täyteläinen yleisvoide, joka sopii esimerkiksi:

    • karhean, rohtuneen tai kuivan ihon hoitoon
    • huulten hoitoon ja suojaamiseen (huulivoiteeksi)
    • elvyttämään nuutunutta ihoa ja tuomaan sille hehkua
    • suojaamaan ihoa kylmältä ja tullelta
    • tehovoiteeksi kuiville käsille ja kantapäille
    • avuksi kuiviin ihottumiin
    • kynsinauhoja hoitamaan

    Henkilökuntamme suosittelee Weledan Skin Food -yleisvoidetta:

    "Ei ole elämää ilman Skinfoodia. Luottotuote, jolla hoidan melkein ihan mitä vaan. Jos lompakkoa kiristää, niin tämä toimii käsivoiteena, jalkavoiteena, kasvonaamiona ja yövoiteena, ryppyvoiteena, korostusvoiteena, huulivoiteena, hoitaa pienet haavat ja naarmut, all around-voiteena." - Anna

    Osta tästä >>

    Osta tästä >

    Balm Balm: Beauty Balm

    Balm Balm: Beauty Balm

    Brittiläisen Balm Balm -sarjan Beauty Balm -monitoimivoide on syystäkin saanut harteilleen ihonhoidon supersankarin viitan. Varsin monipuolinen tehosalva ratkookin haastavatkin ihopulmat rinta rottingilla pelastaen ihon pahastakin pinteestä.

    Balm Balm -sarjan hellävarainen mutta hämmästyttävän tehokas Beauty Balm -monitoimivoide poistaa iholta epäpuhtaudet käden käänteessä!. Lisäksi se ravitsee ihoa kosteuttaen ja rauhoittaen sitä.

    Beauty Balm -monitoimivoide tasapainottaa ihon toimintaa vilkastuttaen myös sen aineenvaihduntaa. Ihonhoidon monitaituriksikin tituleerattu Beauty Balm tahkoo uutterasti elinvoimaa ja kimmoisuutta ihanalle ihollesi!

    Beauty Balm -monitoimivoide taipuu moneen, tässä inspiraatioksi salvan seitsemän suosituinta käyttötarkoitusta:

    • Syväpuhdista ja kirkasta ihoa - Käytä apuna karkeaa pyyhettä tai kuorintasientä saavuttaaksesi kirkkaan ja säteilevän ihon
    • Intensiivinen kosteutus - Ihonpuhdistuksen jälkeen rauhoita ja kosteuta iho hieromalla Beauty Balm puhdistetuille kasvoille
    • Tasapainottava kasvonaamio - Levitä voidetta kauttaaltaan iholle, ja peitä kasvot lämpimällä vedellä kosteutetulla pyyhkeellä kymmeneksi minuutiksi
    • Hemmottele huuliasi - Beauty Balm toimii myös kosteuttavana huulirasvana
    • Pehmeät kädet ja kynsinauhat - Laita lempiohjelmasi päälle ja hiero voidetta käsiin sekä kynsinauhoihin, anna imeytyä rauhassa.
    • Pehmennä kantapään ja kyynärpään koppurat!
    • Käsien ja jalkojen kuorinta - Lisää joukkoon ripaus sokeria, ja eikuin kuorimaan!

    Osta tästä >>