Missiona terveempi maailma

Terveyteemme vaikuttaa suotuisasti vain sellainen ravintolisä, jonka sisältämät ravintoaineet kehomme pystyy hyödyntämään. Lue blogistamme miten Nordaid on asian ratkaissut!
Tuotekuva: Nordaid Pakuri+D-vitamiinisuihkeesta

NORDAID sai alkunsa turhautumisesta: maailma tuntui olevan täynnä huonolaatuisia, huonosti imeytyviä ravintolisiä hyödyttömine täyteaineineen, joista ihmiset eivät saaneet tarpeeksi hyötyä. Nordaid perustettiin kehittämään parempia ravintolisiä ja yritys aloitti oitis tiiviin tuotekehitysyhteistyön Tallinnan teknillisen yliopiston kanssa.

“Missiomme on tehdä maailmasta terveempi. Olemme omistautuneet tuottamaan luonnollisia ja tehokkaita tuotteita, jotka todella auttavat ihmisiä. Siksi kaikki tuotteemme on valmistettu parhaista mahdollisista ainesosista ja kehitetty yhteistyössä tutkijoiden kanssa”, vuonna 2011 pystyyn pistetyn Nordaidin perustajiin kuuluva Kalle Kõre kertoo.

Tehokkaampi imeytyminen tuo enemmän hyötyä 

Vuosia kestäneen tutkimus- ja kehitystyön tuloksena tuotteiden muodoiksi vahvistuivat ylivertaisen imeytyvyytensä ja minimalistisen raaka-ainekoostumuksensa ansiosta liposomaalinen muoto ja suusuihkeet. Nordaid ei halunnut valmistaa lainkaan tabletti- tai kapselimuotoisia ravintolisiä niiden huonomman imeytymistehon ja täyteainetarpeiden vuoksi.

Liposomaalisessa muodossa C-vitamiini on kapseloitu liposomeista koostuvan “rasvapallon” sisään. Liposomimuodon ansiosta vatsalaukun hapot eivät pääse tuhoamaan tuiki tärkeää vitamiinia, joka imeytyy vahingoittumattomana ohutsuolen seinämistä verenkiertoon ja päätyy sieltä suoraan solujen hyödynnettäväksi.

Nordaidin suusuihkeiden erinomainen imeytyminen perustuu siihen, että suuhun suihkittuna ne imeytyvät verenkiertoon suoraan suun limakalvoilta. Näin ne eivät rasita ruoansulatuskanavaa eikä esimerkiksi suoliston kunto vaikuta suusuihkeiden imeytymiseen.

Nordaidin tuotteilla on kilpailukykyiset hinnat

Nordaid on innovatiivinen, joustava ja sympaattinen virolainen pienyritys. Tuotteet valmistetaan  suurella sydämellä parhaista saatavilla olevista raaka-aineista omassa GMP-sertifioidussa tuotantolaitoksessaan Tallinnassa. Jokainen tuote-erä testataan ulkopuolisessa laboratoriossa Saksassa, Tsekeissä tai Virossa. Tuotantoketjuun ei kuulu lainkaan alihankkijoita, vaan lähituotetut Nordaid-tuotteet matkaavat tehtaalta suoraan asiakkaille – tämä mahdollistaa varsin kilpailukykyisen hinnoittelun.

Nordaidin tehtaan oman väen suosikeiksi ovat nousseet Pakuri+D, Sleep Aid Strong ja B12-vitamiini -suihkeet, joiden tehot on valjastettu niin vastustuskyvyn tukemiseen, unen houkutteluun kuin jaksamisen tueksikin.

 

Nordaid Pakuri+D-vitamiinisuihke Nordaid Melatoniini Nordaid B12-vitamiini
Nordaid 
Pakuri+D
Nordaid
Nordaid Sleep Aid Strong -melatoniinisuihke 1,95 mg
Nordaid
B12-vitamiini 
D-vitamiini tukee vastustuskykyä, kaverinaan metsästä voimaa ammentava pakuri. Nopeasti suun limakalvoilta imeytyvä melatoniinivalmiste unipulmiin. Tehokas B12-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Katso täältä Ruohonjuuren kaikki Nordaid -tuotteet >