Juuri by Ruohonjuuri - Laadukasta luonnonkosmetiikkaa edulliseen hintaan

Kehitimme oman Juuri-nimisen sarjan vartalo- ja hiustenhoitotuotteita, joissa läpinäkyvyys, kestävä kehitys sekä laatu ovat keskiössä ja myyntihinnat edullisia.
Juuri by Ruohonjuuri - Laadukasta luonnonkosmetiikkaa edulliseen hintaan

UUSI sarja Juuri on syntynyt vastauksena asiakkaiden kasvavaan tarpeeseen edullisista ja laadukkaista luonnonkosmetiikkalaatuisista hygieniatuotteista. Juuri-sarja sisältää valikoiman päivittäiseen käyttöön soveltuvia hygieniatuotteita: herkullisen tuoksuiset suihkusaippuat, vartalovoiteet ja hiustenhoitotuotteet ovat kaikki kotimaisia, vegaanisia ja 100 % jäljitettäviä. Kaikki Juuri-tuotteet ovat ICADA-luonnonkosmetiikkasertifioituja.

“Juuri-sarja on kehitetty yhteistyössä kotimaisen luonnonkosmetiikkaa valmistavan yhteistyökumppanin kanssa, ja tuotteiden jokaisen tarkkaan valitun raaka-aineen alkuperä on täysin jäljitettävissä. Emme voisi olla tyytyväisempiä lopputulokseen, joka syntyi yhteistyössä ammattitaitoisen tiimin kanssa,” kertoo Päivi Korteniemi, Ruohonjuuren asiakaskokemusjohtaja.

Juuri by Ruohonjuuri

Söpöt Juuri-tuotteet on pakattu kierrätysmuovipulloihin.

Korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa päivittäiseen hiustenhoitoon

Ravitseva shampoo- ja hoitoainepari hellii hiuspohjaa jättäen hiukset kiiltäviksi ja elinvoimaisiksi: ravinteikkaat ja silottavat ainesosat elvyttävät väsähtäneitä hiuksia ja tekevät niistä terveen pehmeät ja helpommin käsiteltävät.

Kosteuttava shampoo puhdistaa hiukset tehokkaasti kuivattamatta hiuksia ja hiuspohjaa. Kosteuttava hoitoaine sisältää kookos- ja väriohdakeöljyä, joiden runsaat rasvahapot auttavat hiuksia säilyttämään kosteutta pitkään ja tehokkaasti. Hiuksista tulee helpommin käsiteltävät, terveemmät ja silkkisen pehmeät. Kosteuttava hiustuotepari on erityisen sopiva kiharille hiuksille.

Hajusteettoman shampoon sisältämä kurkku-uute elävöittää hiuksia ja shampoon sisältämä beetaglukaani hoitaa hiuspohjaa. Mustaherukka ravitsee sekä rauhoittaa kutinaa. Hajusteettoman hoitoaineen auringonkukkaöljy kosteuttaa kuivia hiuksia tehokkaasti, ravitsee ja antaa upean kiillon.

Juuri by Ruohonjuuri

Juuri-sarjan hajusteeton tuoksupari on kehitetty erityisesti herkälle iholle ja sopii koko perheelle päivittäiseen käyttöön. 

Juuri-vartalonhoitotuotteet hellivät ihoa

Kosteuttavat ja ravitsevat Juuri-vartalovoiteet imeytyvät ihoon nopeasti, jättäen sen pehmeäksi. Juuri-suihkusaippuat puhdistavat ihon hellävaraisesti, säilyttäen samalla ihon kosteuden.

Eteerisistä öljyistä peräisin olevat herkulliset tuoksut voi valita omien mieltymystensä mukaan: greippi-sitruunaruohon tuoksu on ihanan energisoiva esimerkiksi aamusuihkun yhteydessä, raikas mango kutkuttelee herkullisista tuoksumaailmoista pitävää ja kookos-piparminttu virkistää peseytyjää jättäen iholle viileän tunteen. Hajusteeton tuotepari sopii herkälle iholle ja koko perheelle päivittäiseen käyttöön.

Juuri
Vartalovoide,
kookos-piparminttu
Juuri
Suihkusaippua,
kookos-piparminttu

Juuri
Vartalovoide,
greippi-sitruunaruoho

Juuri
Suihkusaippua,
greippi-sitruunaruoho

Kierrätysmuovi pakkausmateriaalina

Juuri-tuotteiden pakkaukset on valmistettu kierrätetystä polyeteenitereftalaatista (rPET), joka on ympäristöystävällinen vaihtoehto muovisaasteen torjunnassa. Lisäksi tuotteiden täyttöaste on maksimaalinen - siro, 200 ml:n pakkaus on täynnä tuotetta ja siksi se vie vähemmän tilaa. Pullo on sellaisenaan kierrätettävissä muovipakkausten keräykseen.

"Valitsimme pakkauksiin rPET-kierrätysmuovin perinteisten lasipakkausten sijaan, sillä se on helposti kierrätettävää, vaatii vähemmän energiaa valmistusvaiheessa sekä kevyen painonsa takia vähentää kuljetuksen energiankulutusta", päättää Korteniemi.

 Juuri
Shampoo,
ravitseva
Juuri
Hoitoaine,
ravitseva
Juuri
Shampoo,
kosteuttava
Juuri
Hoitoaine,
kosteuttava
Juuri
Shampoo,
hajusteeton
Juuri
Hoitoaine,
hajusteeton
Juuri
Suihkusaippua,
hajusteeton
Juuri
Vartalovoide,
hajusteeton

 

Katso kaikki Juuri-tuotteet tästä

 

Juuri-kuvat
Kuvat: Mona Salminen
Stailaus: Aino Collin
MUAH: Eevis Liedes

Juuri-sarjan graafinen ilme: Leena Fredriksson