Ministry of Tea - luomuteetä suurella sydämellä

Ministry of Tea -teetä valmistaa perheyritys, joka uskoo terveellisen ruokavalion ja kestävän maatalouden periaatteisiin.
Ministry of Tea - luomuteetä suurella sydämellä

- Uskomme, että luonnonmukaisesti viljeltyihin raaka-aineisiin perustuva tasapainoinen ruokavalio on välttämätöntä hyvän terveyden, onnen ja hyvinvoinnin kannalta. Vastustamme intohimoisesti erilaisten epämääräisten säilöntä- ja lisäaineiden käyttöä, Ministry of Tea -teemaakarit julistavat.

Ministy of Tea -teesarja perustettiin vuonna 2002, kun lontoolainen Kim Kamlani ja Kanadan Vancouverista kotoisin oleva Mark Arathoon päättivät pukata kuumien juomien tarjonnan uuteen ulottuvuuteen.

Kim Kamlani on ollut mukana luomu- ja gluteenittomien elintarvikkeiden ja juomien myynnissä, markkinoinnissa ja tuotekehityksessä yli 30 vuoden ajan.

Mark Arathoon puolestaan on ollut teealalla suurimman osan elämästään ja aivan erityisesti hän on urallaaan erikoistunut tee-elämysten maisteluun ja uusien makuelämysten kehittelyyn. Mark on vuosien varrella luonut juomasekoituksia monille jättimäisille amerikkalaisille luomuteetuotemerkeille. 

Kimin ja Markin perustama yritys keskittyi aluksi useiden teebrändien konsultointiin mutta vuonna 2016 kumppanukset päättivät lanseerata ihan omia tee-elämyksiä. Uutteran työn tuloksena kehkeytyikin 20 teen laajuinen valikoima, joka pääsi ihmisten kupposiin vuonna 2018.

Tänä päivänä Ministry of Tea -tuotteiden parissa työskentelee kymmenen intohimoista ihmistä. Teepakettejaan myydään kaikkialla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa. Tuotekehitys on edelleen vahvasti pontimena, minkä seurauksena 11 uutta teenimikettä näkee päivänvalon vuoden 2021 aikana. Varmasti Ruohonjuuren valikoimaan hipsii täydennystä teen ystävien makuhermoja helisyttelemään.

Höyhensaarimatkailun edistämiskeskus suosittelee Big Sleep -teetä

Ministry of Tea -sarjan suosituin kulauteltava on The Big Sleep -iltatee, joka on asiakkaiden vankka suosikki ympäri maailmaa.

- Varsinkin tällä hetkellä keskitytään niin voimakkaasti hyvinvointiin - sekä fyysiseen että henkiseen terveyteen. Riittävä määrä unta on hyvinvoinnille ensiarvoisen tärkeää. The Big Sleep sisältää valeriaananjuurta, joka parantaa unta ja edistää rentoutumista. Rooibokseen, appelsiiniin ja sitruunamelissaan sekoitettuna tämä maukas juoma vie unten maille ennen kuin huomaatkaan, Ministy of Tea -sarjan kehittäjät kertovat.

Moni Ruohonjuurenkin asiakas on ihastunut Ministry of Tea -sarjan kulauteltaviin todettuaan niiden olevan ovat aidosti erilaisia nautintoja. Teelaatujen makua kuvataan usein muita “syvemmäksi” ja monivivahteisemmaksi.  Monia viehättää myös hyllyistä hyvin erottuva, katseen vangitseva pakkaussuunnittelu, joka on kuin värikäs kansanmusiikki - pakkaus suorastaan hyppää esiin ja houkuttelee hypistelemään.