Miltä maistuvat hyvän elämän eväät?

Moni onkin huomannut puotiemme hyllyillä Ruohonjuuren omat evässekoitukset, jotka tuovat tarmoa taipaleelle luomuaineksien avulla.
Miltä maistuvat hyvän elämän eväät?

Ruohonjuuren naposteltavat ovat parempien eväiden ja välipalojen asialla. Mutta mitä eroa näissä puhtipussukoissa on ja miltä ne maistuvat?

Sydänkäpy

Suosituimmaksi sinkoutuneessa Sydänkäpy-sekoituksessa makunystyröitäsi ilahduttavat paahdetut luomucashew-pähkinät, luomumulperit, luomukarpalot, luomuparapähkinät ja luomusaksanpähkinät. Sekoitus on makuprofiililtaan kutkutteleva ja monipuolinen makusteltava.

Sydänkävystä sanottua:

"Ehdottomasti paras pähkinäsekoituspussi mihin olen törmännyt (ei mitään pois nypittävää)." - Mariele

"Pähkinäsekoituksista tähän mennessä paras, kuivattu karpalo tuo kivaa kirpsakkuutta ja cashewn paahtaminen nostaa pähkinän maun uudelle tasolle." - Jussi

Puhtipommi

Puhtipommi-sekoituksessa luomuainesten makusinfoniaorkesteri soittelee suloisimpia säveleitään makunystyröidesi iloksi. Mukana menossa mestaroi pähkinöiden parhaimmisto: seleenirikas parapähkinä, rouskuvan rapea cashew-pähkinä ja ravinteikas saksanpähkinä. Kapellimestarina orkesterissa häärii iskevä inkivääri, joka luo makoisan kirpsakat, tarmokkaat tahdit taipaleellesi. Makeaaakaan elämää ei ole unohdettu: siitä Puhtipommissa vastaa taatelien aatelisto.

Puhtipommista sanottua:

"Paras pähkinäsekoitus ikinä, inkiväärit ja taatelit tekevät tästä taivaallisen! Puhtipommi on kiva viedä mukanaan, kun menee ystävän luo viettämään iltaa." - Jasmini

"Tämä on kyllä paras sekoitus, joka on tähän mennessä vastaan tullut! Vaikka pussilla on sopivasti kokoa, se hävisi jännästi parempiin suihin ennen kuin ehdin huomatakkaan." - Marianne

Voimanpesä

Tämä evässekoituksista ensimmäinen on pähkinäinen puhtipakkaus, jonka oravakin ostaisi! Ruohonjuuren Voimanpesässä lyövät hynttyyt yhteen lempeän kermainen cashew-pähkinä, makoisa luomumanteli, superravinteikas saksanpähkinä ja maailmaa muuttava parapähkinä sekä koko komeuden kruunaava hasselpähkinä!

Voimanpesä on kolmesta sekoituksesta ainoa, joka sisältää pelkkiä luomupähkinöitä - ja mikäs siinä: herkulliset luomupähkinät paistattelevat hyvien rasvojen lähteinä, kutkuttelevat makuhermoja ja ravintoaineidensa vuoksi tekevät hyvää koko kropalle.

Voimanpesästä sanottua:

"Maittava sekoitus luomupähkinöitä, pussista riittää purtavaa pidemmäksikin aikaa. Herkullista ja täyttävää naposteltavaa pikkunälän yllättäessä!" - Mari

"Loistava lahjatuote pähkinöiden ystäville! Kiva pakkaus saa hymyn huulille" - Sari