Mikä avuksi hyttysenpistoihin tai palaneelle iholle?

Ruohonjuuresta löytyy hyttysten häätämiseen loistavia tuotteita, kuten MozziWatch-sumute ja Bug Soother -hyönteiskarkote. Mutta jos nämä apuaineet ovat jääneet kotiin ja inisijä on siksi päässyt iskemään, apua paukamien kutinan ja ärtyneisyyden lievittämiseen löytyy Ruohonjuuresta kosolti!
Mikä avuksi hyttysenpistoihin tai palaneelle iholle?

Ruohonjuuresta löytyy hyttysten häätämiseen loistavia tuotteita, kuten MozziWatch-sumute. Myös eteeriset sitronella- ja laventeliöljyt tuovat mukanaan rauhaa kesäiltojenkin viettämiseen. Mutta jos nämä apuaineet ovat jääneet kotiin ja inisijä on siksi päässyt iskemään, apua paukamien kutinan ja ärtyneisyyden lievittämiseen löytyy Ruohonjuuresta kosolti!

Varsin vaatimattomalta näyttävä mutta teholtaan todella toimiva Am eco cosmetics -sarjan Tea tree -salva tuo nopean avun, jos hyttysen ovat pistäneet  ihon pahasti paukamille. Tea tree -salva rauhoittaa kutisevan ja ärtyneenkin  ihon saaden paukamat paranemaan ällistyttävän nopeasti! Loistavia apureita paukamien paapomiseen ovat myös Frantsilan yrttitilan Terva-pihkasalva ja aloe vera -ihogeeli.

Tehokasta helpotusta auringossa kärähtäneelle iholle

Ihon suojaaminen liialta auringolta on tärkeää - selvähän se! Jos joskus aurinkosuojavoide pääsee unohtumaan ja iho sen vuoksi kärähtää, on helpotusta onneksi tarjolla. Nopean avun aurinko-oleilusta punoittavalle iholle saat sivelemällä sille aloe vera -ihogeeliä, joka rauhoittaa ihon nopeasti. Toinen loistava tuote auringosta palaneen ihon hellimiseen on Frantsilan yrttitilan Kehäkukkavoide.

"Aloe vera ihogeeli on kesäajan “must have”; se tuo avun auringon kuumentamaan ihoon, itikoiden pistoihin ja seikkailujenn jättämiin jälkiin. Kesän ajaksi kasvojen ihon kosteuttamiseen aloe vera -ihogeeli riittää hyvin, koska kesällä iho kaipaa usein kevyempiä hoitotuotteita, eikä sille tee mieli sivellä paksuja pakkeleita. " - Jonna

"Frantsilan Kehäkukkavoide auttaa silloin, kun auringonotto lähtee lapasesta… Se on loistava apu myös muihin palovammoihin, ihottumiin ja sen sellaiseen. Siksipä kehäkukkavoide onkin kesämökkini ensiapukaapin vakiovaruste. " - Mari