CuraMIN-nivelvalmisteen käyttökokemukset löivät ällikällä!

CuraMIN -nivelvalmiste on saavuttanut hurjan suosion asiakkaidemme keskuudessa, joten kokosimme Ruohonjuuressa oman testiryhmän kokeillaksemme tätä ihmetuotetta. Tulosten tehokkuus yllätti testiryhmäläiset, vaikka pöhinä tämän ihmeellisen tehokkaan valmisteen ympärillä antoikin viitteitä sen tehosta.
CuraMIN-nivelvalmisteen käyttökokemukset löivät ällikällä!

Ruohonjuuren henkilökunnasta koostuva testiryhmä kokeili curaMIN-nivelvalmistetta - lue käyttökokemuksista tästä!

Harmonian curaMIN on erityisesti nivelten hyvinvointiin suunniteltu kurkumavalmiste. Se tuo tehokasta apua nivelten terveyteen ja liikkuvuuteen sekä tukee immuunijärjestelmän toimintaa. Sen tehoaineina vaikuttavat BCM95®-yhdiste (kurkumiini + turmeronit) sekä BosPure-boswellia, jotka myötävaikuttavat toisiinsa vahvistaen toistensa ominaisuuksia.

Kuulostaa siis erinomaisen hyvältä! Tuotteen ympärillä kävi niin kova kuhina ja sen tehosta tulvi kiitoksia joka puolelta, että päätimme tarttua toimeen ja testata oikein emännän kädestä onko hehkutuksessa perää, vai onko kyseessä jonkinlainen trendikäs tähdenlento. 

Ruohonjuuri verkkokauppa curaMIN

Tutkimuksen toteutus:

Tutkimukseen osallistui Ruohonjuuren henkilökunnasta erilaisista nivelvaivoista kärsiviä, eri-ikäistä naisia. Testauksen lähtötilanteessa 83 % oli kokeillut aiemmin ravintolisiä nivelten hyväksi ja 100 % testiryhmään osallistuneista kärsi lähtötilanteessa ongelmista nivelissä.

Testihenkilöt käyttivät curaMIN-valmistetta kolmen viikon ajan normaalin annostusohjeen mukaisesti ja arvioivat itse lähtö- ja lopputilanteensa asteikolla 1-10.

Tutkimuksen sisältö:

Ensimmäisessä kysymyksessä seurattiin nivelterveyden nykytilanteen kohenemista asteikolla 1-10 (1= todella huonosti, 10 = todella hyvin). Nivelten vointi koettiin lähtötilanteessa 4,2 ja testauksen jälkeen 8,2.

Tulos: Nivelten voinnin arvioitiin kohenevan 95 % jo kolmen viikon käytön jälkeen.

Ruohonjuuri blogi curaMIN

Toisessa kysymyksessä seurattiin nivelissä ilmaantuvia oireita asteikolla 1-10 (1= ei ollenkaan, 10 = todella paljon oireita). Nivelissä koettiin olevan oireita lähtötilanteessa 6,8 ja testauksen jälkeen 2,8.

Tulos: Verrattuna nivelten lähtötilanteeseen oireet helpottivat 59 % kolmen viikon käytön jälkeen.

Ruohonjuuri verkkokauppa curaMIN

Kolmannessa kysymyksessä seurattiin nivelten oireiden vaikutusta arkeen ja arkisiin toimiin asteikolla 1-10 (1= ei ollenkaan, 10 = häiritsee arkeani jatkuvasti)
Nivelvaivat vaikuttivat testaajien arkeen lähtötilanteessa 7,3 ja testauksen jälkeen 3.

Tulos: Nivelvaivojen vaikutus häiritsevästi omaan arkeen arviotiin vähentyneen jopa 59 % kolmen viikon käytön jälkeen.

Ruohonjuuri blogi curaMIN

Tulosten yhteenveto:

1) Nivelten voinnin arvioitiin kohenevan 95 % jo kolmen viikon käytön jälkeen.
2) Verrattuna nivelten lähtötilanteeseen oireet helpottivat 59 % kolmen viikon käytön jälkeen.
3) Nivelvaivojen vaikutus häiritsevästi omaan arkeen arviotiin vähentyneen jopa 59 % kolmen viikon käytön jälkeen.

CuraMIN laittoi liikettä ruohonjuurelaistenkin niveliin:
testiryhmälöisten avoimet kommentit:

83 % koki curaMIN-tuotteesta olleen heille paljon hyötyä.
- Ongelma poistui polvesta kokonaan kuurin aikana. Tein myös venytysharjoituksia, mutta curaMIN nopeutti varmasti tilan kohenemista! Emmi, 29 v.
- Tuotteesta oli minulle paljon hyötyä. CuraMinin ansiosta en tarvitse enää muita valmisteita nivelille. En ole täysin oireeton, mutta pärjään. Eveliina, 42 v.
- Olen kokenut saavani tuotteesta hyötyä nivelten oireisiin. Julia, 28 v.

Viisi kuudesta (83 %) suosittelisi curaMIN-tuotetta muille.
- Suosittelen sitä nivelvaivoista kärsiville sekä vanhemmille ihmisille. Emmi, 29 v.
- Suosittelisin kaikille, joilla jotain oireita nivelissä. Mikäli oireet vaikuttavat arkeen paljon uskon, että isompi annos on tarpeen pidempään. Eijaliisa, 52 v.
- Suosittelisin kaikille, joilla on nivelissä ongelmaa, kolotusta tai altistuu runsaalle mekaaniselle kuormitukselle (juoksu, pyöräily, raskas kuntosalitreeni jne.) ja tästä aiheutuu herkästi tulehdusta lihaksiin ja niveliin. Suosittelisin myös heille, joita vaivaa hiljainen tulehdus tai jokin muu tulehdustila. Jonna, 33 v.
- Suosittelisin, ja olen suositellut. Kaikille nivelvaivoista ja lihaksen oireista kärsiville. Eveliina Nissilä, 42 v.
- En vielä osaa sanoa. Suvi, 41 v.
- Suosittelen tuotetta kaikille, joilla on minkäänlaista nivelvaivaa tai tulehdusta kehossa. Julia, 28 v.

100 % testaajista aikoo jatkaa tuotteen käyttöä
- Aion käyttää tuotetta jatkossakin, mikäli nivelissä oireita ilmenee. Emmi, 29 v.
- Aion jatkaa. Olipa hyvä, kun tuli tehtyä tämä vertailu. Katsoin nyt jälkeen ensin lähettämäni ja todellakin tilanne on muuttunut. Innolla jatkan käyttöä. Kesällä nivelet kovilla mökkihommissa, voin koittaa muistaa kertoa miten meni. Eijaliisa, 52 v.
- Ehdottomasti. Aion jatkaa vielä ainakin toisella purkilla ja tulevaisuudessa kuureittain aina kun siltä tuntuu. Olen hyvin kiitollinen tästä saamastani avusta <3 Tuntuu hyvältä, kun löytää todella itseä auttavia valmisteita, joihin voi luottaa myös tulevaisuudessa, jos sellainen tilanne tulee. Toivon, että myös muut saisivat apua yhtä paljon ja uskon että saavat kun vain antavat aikaa ja käyttävät joka päivä :) Olen siis hyvin kiitollinen tästä kokemuksesta ja meinaan jatkaa toisella purkilla heti perään, iso iso kiitos! Jonna 33 v.
- Aion jatkaa ehdottomasti! Eveliina, 42 v.
- Aion jatkaa purkin loppuun, koska olen niitä niin tunnollisesti syönyt. Haluan nähdä, tuleeko vaikutuksia viiveellä. Suvi, 41 v.
- Tuskin ainakaan jatkuvasti, sillä hinta kirpaisee. Mutta kuuriluontoisesti ehdottomasti. tai jos niveloireilu uusii. Julia, 28 v.

Miten tuote on auttanut sinua juuri sivun nivelvaivaasi?
- Vaivanneet oireet kadonneet kokonaan. Emmi, 29 v.
- Tuntuu että polven niveloireilu on vähentynyt, sormien aikaisempia tuntemuksia en ole viime aikoina huomannut. Eijaliisa, 52 v.
- Koen saaneeni siitä etenkin apua niveloireiden hallintaan, koen että se on lisännyt mukavuutta merkittävästi. Jonna, 33 v
- Lepo-oireilu on helpottanut paljon ja pystyn tekemään asioita paremmin. Eveliina, 42
- Ei ole juurikaan muuttunut. Tenniskyynärpää vaivaa ajoittain ja sormien nivelet ovat edelleen jäykät. Suvi, 41 v.
- Minulla on ajoittain oireita ja epämukavuutta nivelissä, mm. ranteessa kroonistuneen jännetuppitulehduksen jäljiltä, tuotteesta olen saanut apua tähän. Julia, 28 v.

Miten mahdolliset hyödyt ovat näkyneet arjessasi?
- Pystyn työskentelemään normaalisti, ulkoilla sekä kävellä/juosta lenkkejä, mitä en ennen pystynyt tekemään ilman oireita. Emmi, 29 v.
- Liikkuminen huolettomampaa. Eijaliisa, 52 v.
- Nukun ilman oireita eli paremmin sen vuoksi, nivelissä oireet laantunut merkittävästi lähtötilanteesta, tunnen itse, että koko elimistössä olo on parempi. Aloitin testikuurin aikana hyvin pitkän tauon jälkeen työmatkapyöräilyn ja äkkiseltään liikuntaa tuli + 30 km päivässä ja väitän, että curaMIN:in vuoksi esimerkiksi polvinivelissäni tai lihaksissani ei ole silti tuntunut oireita niin kuin ajattelin, että voisi näin suuren muutoksen vuoksi. Lihaksissani ei ole ollut oireita ja tuntuu hyvältä liikkua. Uskon, että tämä valmiste auttanut myös tähän merkittävästi ja olo on notkea ja virkeä. <3 Jonna, 33 v.
- Olen nukkunut ilman oireita. Eveliina, 42 v
- Kun niveliä on oireita, on ne lievittynyt yleensä melko pian tuotteen nauttimisen jälkeen. Julia, 28 v.

Ruohonjuuri blogi CuraMIN

curaMIN - Paras niveltuote! Todistetusti.

USA:ssa moneen kertaan parhaaksi nivelvalmisteeksi ja ravintolisäksi valittu curaMIN® on voittanut lukuisia palkintoja. Raaka-aineiden vaikutukset ovat dokumentoitu 69:ssä julkaistussa tutkimuksessa. Myös curaMIN-nivelvalmisteen teho & turvallisuus on osoitettu useissa tutkimuksissa.

Suosittelemme siis lämpimästi testaamaan ja toteamaan tehon itse! Oman ”testipurnukkasi” saat ostettua näppärästi lähimmästä Ruohonjuuren myymälästä tai verkkokaupastamme >

*Terveysväitteet perustuvat kurkuman ja boswellian EFSA:n sallimiin terveysväitteisiin.