JOIK - tehokasta luonnonkosmetiikkaa Virosta

Virolaisen JOIK-luonnonkosmetiikkasarjan tärkeimpiä arvoja ovat tehokkuus, rehellisyys, luonnollisuus ja luonnosta välittäminen. Tunteita herättävien tuotteiden on myös tehtävä se, minkä ne lupaavat.
JOIK - tehokasta luonnonkosmetiikkaa Virosta

Virolaisen JOIK-luonnonkosmetiikkayrityksen tarina alkoi kynttilöistä. Elettiin vuotta 2005,  kun JOIK:in perustaja Eva-Maria etsi itselleen korkealaatuisia tuoksukynttilöitä pimeiden talvi-iltojen iloksi. Sopivien kynttilöiden löytäminen osoittautui kuitenkin yllättävän vaikeaksi. Hän halusi löytää vaihtoehdon maaöljyjohdannaisille parafiinikynttilöille, eikä tarpeeksi ihania tuoksuvaihtoehtojakaan tuntunut olevan. Lopulta hän näki ainoana ratkaisuna hypätä syvälle tuoksukynttilöiden kiehtovaan maailmaan ja opetella itse tekemään korkealaatuisia, puhtaasti palavia kynttilöitä upeilla tuoksuilla.

Tutkimuksen ja testailujen tuoksinassa soijavaha osoittautui loistavaksi vaihtoehdoksi parafiinille ja seuraavana vuorossa oli tuoksut. Kynttilöiden saaminen juuri oikeanlaisiksi oli pitkä ja kosolti yrittämistä ja erehtymistä sisältänyt taival. Työ kuitenkin kannatti ja lopulta puhtaasti palavat tuoksukynttilät hurmasivatkin kaikki, jotka niihin tutustuivat.

Utelias mielensä johdatti Eva-Marian kynttilöiden kautta luonnonkosmetiikan maailmaan. Eva-Maria opiskeli kaiken mahdollisen kasveista, kasviöljyistä ja aktiiviainesosista ja kysyi apua myös parhailta asiantuntijoilta. Näin saivat alkunsa tehostaan kiitellyt JOIK-ihonhoitotuotteet.

JOIK:in tärkeimpiä arvoja ovat tehokkuus, rehellisyys, luonnollisuus ja luonnosta välittäminen. Tunteita herättävien tuotteiden on myös tehtävä se, minkä ne lupaavat.

JOIKin tuotteissa on ihon kannalta juuri oikea määrä aktiiviaineita. Sarjan tekijät haluavat tarjota jokaiseen päivään pienen hemmottelevan hetken kauniiden ja hyvältä tuoksuvien tuotteiden kautta, tietäen samalla, että iho ja ympäristö voivat hyvin.  

Virolaisen JOIK-sarjan parissa työskenteleviä ihmisiä on aina inspiroinut maan upea luonto ja selkeä ymmärrys siitä, ettei puhdasta luontoa ei voi pitää  itsestäänselvyytenä. JOIKin pääfokus onkin koko historiansa ajan ollut kehittää tuotteita, jotka ovat paitsi luonnollisia myös luonnon hyvinvoinnin huomioon ottavia. Parisen vuotta sitten JOIK Organic -tuotteet sertifioitiinkin Cosmos-luonnonkosmetiikkastandardin mukaisesti. Cosmos määrittelee yrityksille kriteerit, joiden on täytyttävä, että tuotteet ovat aidosti luomuja ja luonnollisia ja että valmistusmetodit ovat mahdollisimman kestävällä pohjalla.

Päivävoide suurimmassa suosiossa

Kautta aikojen JOIKin rakastetuin ja myydyin tuote on ollut JOIK Organic Moisturising Day Cream -päivävoide. Suurin syy sen suosioon on se, että se on yksinkertaisesti yksi ihonhoidon kulmakivituotteista; lähes jokainen käyttää päivävoidetta.

- Asiakkaamme ylistävät sen tehokkaasti kosteuttavia ominaisuuksia, jotka yhdistyvät miellyttävän kevyeen koostumukseen ja hyvään imeytyvyyteen. Tyrniöljy antaa voiteelle sen kauniin vaaleankeltaisen värin, joka samalla kirkastaa kasvoja ja antaa iholle nuorekkaan hehkun. Lasipakkaus on sekä kaunis, että tiedostavien asiakkaiden arvostama sen kierrätettävyyden ansiosta, JOIK:in tehotiimi taustoittaa.

Viime aikoina JOIK Organic AHA Toner -kasvovesi on voittanut monet puolelleen ja kahminut myös useita palkintoja kansainvälisesti. Asiakkaat ylistävät tuotteen välittömiä vaikutuksia ja ovat suorastaan hämmästyneitä sen tehosta.

JOIK-tuotteiden luomupitoisuus on korkea

JOIK:in laajasta valikoimista peräti 99 % on luomusertifioitua (loppu 1 % sertifioidusti luonnollista).

- Teemme paljon töitä oman hiilijalanjälkemme minimoimiseksi ja kiinnitämme siksi runsaasti huomiota niin itse tuotteen sisältöön kuin niiden pakkauksiinkin.

- Olemme sitä mieltä, että jokainen ansaitsee hemmottelevasti hoitavia JOIK-hetkiä elämäänsä. JOIK on täydellinen sarja hänelle, joka arvostaa luonnollista ja haluaa olla oma itsensä, vahvuuksiaan korostaen. JOIK on loistovalinta myös heille, jotka vaativat kauneudenhoitotuotteiltaan tehokkuutta ja jotka tietävät, että luonnossa on voimaa. Joik sopii myös hänelle, joka pitää huolta itsestään olematta itsekeskeinen - ja heille, jotka uskovat, että jokainen voi vaikuttaa. JOIK on tehty meille kaikille, jotka rakastamme hemmottelua - pieniä ilahduttavia, hedonistisia hetkiä, aikaa itselle ja aisteille ihanista asioista ja hyvistä tuoksuista.

JOIK:illa iloitaan siitä, että sarja on otettu loistavasti vastaan Suomessa. Yritys onkin huomannut suomalaisten arvostavan JOIKin pohjoismaisen minimalistista designia, tuotteiden luonnollisuutta, rehellisyyttä ja tehokkuutta.

- Suomalaiset myös tietävät sertifioinnin merkityksen ja arvon, jopa paremmin kuin kotimaassamme Virossa tiedetään. Olemme edelläkävijä ja ensimmäinen luonnollinen, sertifioinnin ansainnut kosmetiikkasarja Virossa, JOIK:ilta todetaan.