Mieletön Flow!

Ruohonjuuren asiakkaiden rakastamat Flow Kosmetiikan tuotteet uudistuivat ja ne keskittyvät nyt entistä enemmän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
flow kosmetiikka uudet tuotteet

Flow Kosmetiikan ulkoasu uudistui ja vanhojen ikisuosikkien rinnalle tuli kimara kokonaan uusia tuotteita

- Uutuuksissa on on entistä enemmän paneuduttu aromaterapeuttisiin vaikutuksiin. Sen lisäksi uusin innovaatiomme on lisätä joihinkin tuotteisiin kristallienergiaa, koska myös kivillä on omanlaisensa värähtely, Flow Kosmetiikka -merkin perustaja Riitta Jänkälä kertoo.

Osa uusista tuotteista on suunniteltu tasapainottamaan chakroja, koska Flow Kosmetiikalla pyritään siihen, että tuotteillaan on korkealaatuisuuden lisäksi syvällisempiäkin hoito-ominaisuuksia.

- Haluamme tuotteidemme hoitavan  ihmistä kaikilla tasoilla - niin kehoa, mieltä kuin henkeä, Jänkälä toteaa.

Flow Kosmetiikan vartalosaippuoilla hellit myös chakraa

- Ne eivät ole pelkästään hyviä saippuoita, vaan valikoiduilla aidoilla aromaterapiatuoksuilla ja väreillä on kutakin chakraa tasapainottava viesti käyttäjälleen. Saippuoiden rinnalle lisäksi uutuutena on lanseerattu voidepalat, joista löytyy pari kullekin saippualle. Myös niiden sisältämät terapialaatuiset eteeriset öljyt täydentävät päivittäistä ihonhoitorituaalia ja edesauttavat kokonaisvaltaista hyvinvointia, Riitta valottaa ja kertoo hiukan lisää chakroista: 

- Kehossamme on seitsemän erilaista päächakraa. Ne ovat kehossamme olevia pyöriviä energiakeskuksia, joiden kautta vastaanotamme elämänenergiaa, joka kiertää kehon energiakanavissa eli meridiaaneissa.

- Elämän aikana kokemamme negatiiviset tapahtumat ja asiat aiheuttavat chakroihimme tukoksia. Haitalliset uskomukset ja ajatusmallit aktivoituvat yhä uudelleen ja uudelleen vastaavissa tilanteissa, joissa ne ovat syntyneet. Tukokset ilmenevät negatiivisina tunteina, energianpuutteena, väsymyksenä, pelkona, masennuksena, erilaisina vaivoina ja sairauksina. Elämänenergiaa on kaikkialla ympärillämme. Vastaanotamme sitä ympäristöstä, auringosta, kasveista, kivistä, väreistä, ruoasta, elintavoistamme ja muista ihmisistä. Jotta elämänenergiamme voisi virrata vapaana ja voisimme elää täyttä elämää, pitäisi nämä chakrojen tukokset puhdistaa. 

Flow luonnonkosmetiikka Ruohonjuuressa

- Kullekin chakralle sopivat, korkeavärähteistä energiaa omaavat aidot eteeriset öljyt auttavat puhdistamaan energiatukoksia (nostamaan tunteita pintaan ja päästämään niistä irti) ja voimaan paremmin. Myöskin positiiviset ajatukset ja kiitollisuus nostavat värähtelyämme, samoin jooga, meditaatio, kaunis musiikki, äänimaljaterapia, kivien energia, värit, affirmaatiot, reiki ja muut energiahoidot, ravitseva ruoka ja terveelliset elämäntavat.

 - Eikä sillä  ole väliä vaikka et tietäisi chakroista mitään, voit vain valita tuotteen sinua miellyttävän tuoksun tai vaikka paketissa olevan sinua puhuttelevan affirmaation mukaan. Affirmaatiot muistuttavat meitä siitä, että luomme oman elämämme. Negatiivisten ajatusten vallatessa mielemme ne muistuttavat meitä, että on aika kääntää kelkka positiiviselle puolelle, ajatella hyviä ajatuksia, niitä asioita joita toivomme elämäämme, Jänkälä opastaa.

Tämän syksyn aikana Flow Kosmetiikan chakra-sarja tulee vielä täydentymään eteerisillä öljysekoituksilla ja parfyymiöljyillä.

Flow hoitaa kehoa kokonaisvaltaisesti

Idea luonnonkosmetiikkatuotteiden kokonaisvaltaisemmasta hoitavuudesta ei juolahtanut mieleen äkkiarvamatta, vaan uudistus oli muhinut Jänkälän mielessä jo pitkään - oikeastaan jo aivan yrityksen alkutaipaleelta asti. Riitta kokee ajan olevan kypsä uudistukselle vasta nyt, kun aiempaa isompi osa ihmisistä on  yhä enenevissä määrin kiinnostuneita myös henkisestä hyvinvoinnistaan. 

Flow Kosmetiikan Riitan oma suosikkituote  vaihtuu aina kulloisenkin fiiliksen mukaan. Tällä hetkellä Jänkälän oma lempituote on Arctic Beauty Oil, jossa kotimaisten, vitamiinipitoisten marjaöljyjen yhdistelmä hoitaa tehokkaasti kuivaa ja elämänkokemusta kartuttanutta hipiää.

Arctic Beauty Oil vahvistaa sekä heleyttää ihoa ja saa sen tuntumaan kimmoisammalta. Lisäksi tuote sisältää nerolin ja ruusun sekä frankinsensin eteeristä öljyä, tämä on rentouttava ja stressiä lievittävä sekoitus. Etenkin pidän naisellisesta nerolista, joka siinä eniten tuoksuu. Se saa minut tuntemaan oloni hyväksi, Riitta perustelee.

Erityisen ylpeä suomalaisen luonnonkosmetiikan uranuurtaja on Flow Kosmetiikan upouusista hoitoainepaloista. Pitkän kehitystyön tuloksena saatiin viimein kehitettyä  hoitoainepala, jossa ei ole ympäristölle haitallisia ainesosia kuten kvatteja. Flow Kosmetiikan hoitoainepalan kaikki raaka-aineet täyttävät sertifioidun luonnonkosmetiikan kriteerit ja silti se on ominaisuuksiltaan ihan hiussalonki tasoa.  

- Hyvää ja toimivaa hoitoaine palaa ei ole ollut mahdollista tehdä aiemmin ilman kvatteja, jotka ovat vesieliöille myrkyllisiä. Tämä on syy miksi emme ole tehneet hoitoainepalaa aiemmin, Jänkälä taustoittaa.

Flow Kosmetiikan uutukainen hoitoainepala on erittäin riittoisa ja vain pieni määrä hierottuna hiuksiin pesun jälkeen riittää antamaan kiiltoa ja selvittämään hiukset. 

- Tämä on kauan kaivattu kaveri shampoopalallemme! Siitä tulee myös minimaalisen vähän jätettä, pahvikotelon voi polttaa tai laittaa pahvinkeräykseen, Riitta iloitsee.

Riitta Jänkälä on Flow luonnonkosmetiikan perustaja

Mitä luonnonkosmetiikan konkari suosittelee ihonhoitoavuksi stressistä ja liiallisesta kiireestä kärsivälle ihmiselle?

- Koko vartalolle tarkoitettu ametisti-suolakuorinta on stressiä lievittävä tuote. Kuorinta-aineen voi antaa vaikuttaa vaikka saunan löylyssä ja lopuksi huuhtoa kuorinta-aine pois ja pyyhekuivata iho. Et tarvitse kosteusvoidetta, kun se tulee kaupan päälle kuorinnan yhteydessä. Samalla kuorinta-aine jättää kauniin hohteen iholle. Ametisti-suolakuorinta sisältää suolan ja kasviöljyjen lisäksi suomalaista mustikkaa ja ihanan stressiä lievittävän yhdistelmän eteerisiä öljyjä sekä ametistia jauheena. Ametisti tunnetaan parantavana kivenä, joka lievittää stressiä ja parantaa unenlaatua, Riitta suosittelee.

Stressistä kärsivälle sopii mainiosti myös Spirit Awakens saippua ja -voidepala,  joiden sisältämät ylelliset eteeriset öljyt auttavat mieltä rentoutumaan ja vapautumaan stressistä. 

Myös naisellinen Touch of Love -saippua ja -voidepala voivat hyvin olla paikallaan, koska niiden tuoksu on mieltä rentouttava, lohduttava ja tyynnyttävä.

Mitäpä sitten avuksi ihmiselle, joka halajaa virkistystä ja elinvoimaa elämäänsä? 

-Kookos-sitruunakuorinta sisältää sitruunaöljyä, jolla on virkistävä ja energisoiva sekä mielialaa kohottava vaikutus. Saippuoista ja voidepaloista Good Vibrations ja True Expression ovat oivallisia valintoja; molemmissa on virkistävä ja elinvoimaa lisäävä tuoksu. True Expression puolestaan on ajatuksia selkeyttävä ja stimuloiva. Good Vibrations taasen helpottaa uupumusta ja tuo positiivista mieltä.