Clipper-teet uudistuivat

Clipperin teeuudistus on herättänyt kysymyksiä liittyen teepussien yksittäispakkauksiin ja kohonneisiin hintoihin. Mistä Clipperin teeuudistuksessa oikein on kyse  – tässä Clipperin vastauksia asiaan.
Clipper teet uudistus

Miksi Clipper-teet uudistuivat?

- Me Clipperillä harkitsemme tarkkaan ihan kaikkea lähtien jokaisen aineosan hankkimisesta, laadusta ja alkuperästä aina tapaan, jolla sekoitamme aineosat ja pakkaame ne teeksi. Uudet ”kirjekuoriteepakkaukset” pitävät teet laadukkaampina ja tuoreempina pidempään, kun teepussit on suljettu yksittäispakkauksiin. Tällä tavoin toivomme tuovan kuluttajille paremman maun ja korkeamman laadun. Etsimme jatkuvasti tapoja olla luonnollisempia ja minimoida ympäristövaikutuksiamme. Siksi kaikki uusissa tuotteissamme käytetyt pakkausmateriaalit ovat 100% kierrätettäviä, Clipperiltä kerrotaan.

Clipper tee Ruohonjuuri

Miksi uudistuneet Clipper-teet ovat aiempaa huomattavasti kalliimpia?

- Kokonaisvaltaisesti upean teen valmistaminen ei ole helppoa. Tee on erittäin työvoimavaltainen tuote valmistettavaksi, ja siksi katsomme, että teetyöläisten (aina viljelijöistä pakkaajiin saakka) pitäisi saada aherruksestaan oikeudenmukainen korvaus.  Siksi olemme ylpeitä siitä, että Clipper on suurin Reilun kaupan teen ostaja ihan koko maailmassa. Valitsemalla Clipper-teetä takaat, että tuottajille maksetaan kohtuullinen ja vakaa hinta tuotteistaan, jonka ansiosta he voivat kehittää liiketoimintaansa ja investoida kaikkiin valitsemiinsa hankkeisiin mm. parantaakseen koulutuksen, terveydenhuollon ja asumisen tasoa.

Clipper tee Ruohonjuuri

- Lisäksi Clipper on voimakkaasti sitoutunut olemaan luomulaatuinen sarja, ja kaikki tekemämme uudet tuotteet ovat aina luomusertifioituja.   Luomulaatuisten ja Reilun kaupan ainesosien rajoitetun saatavuuden vuoksi meidän oli pakko nostaa teidemme hintaa. Olemme tehneet parhaamme, jotta teemme olisivat edelleen hintatasoltaan kohtuullisia. Toivomme, että myös Ruohonjuuren asiakkaat ymmärtävät nämä seikat ja arvostavat edelleen ponnisteluitamme korkealaatuisten Reilun kaupan ja luomutee-elämysten saralla, Clipperiltä toivotaan.

Ruohonjuuren Clipper-teeapajille ampaiset kätevästi tästä >>