Metsämikrobeja hipiäsi hyväksi: ihonhoidollisesti ylivoimaiset Moi Forest -tuotteet

Moi Forest -tuotteiden erikoisuutena paistattelee metsämikrobiuute, joka vaikuttaa pintaa syvemmältä vastustuskykyämmekin tukien. Lue tästä blogista Moi Forest -tuotteiden muistakin hyödyistä!
Metsämikrobeja hipiäsi hyväksi: ihonhoidollisesti ylivoimaiset Moi Forest -tuotteet

Kotimaiset Moi Forest -ihonhoitotuotteet voivat mullistaa ihonhoitosi totaalisesti, sillä metsämikrobiuutteen ohella ne sisältävät myös muita kallisarvoisia raaka-aineita, jotka tekevät ihostasi ihanan pehmeän ja hehkeän! Käytä näitä ihanuuksia myös kasvoilla voiteena tai naamiona. Voiteet sopivat kaikille ihotyypeille tasapainottamaan ihon toimintaa.

Moi Forest -tuotteiden ansiosta ihosi pysyy hehkeänä ja elinvoimaisena, koska sen:

 1. Rasva-kosteus -tasapaino palautuu:
  Luomulaatuiset kasviöljyt (kaura-, mustikka- ja jojobaöljy) on uutettu niin, että niissä ovat omegarasvahapot tallella. Useissa kosmetiikkatuotteissa kasviöljyt on käsitelty niin, että omegarasvahapot menetetään. Kasviöljyt pehmentävät ihoa ja estävät kosteutta haihtumasta mutta lisäksi ne hillitsevät tulehdusta sekä toimivat ihon tasapainoa ylläpitävien mikrobien ravintona. Voiteissa on myös suomalaista luomulaatuista koivunmahlaa, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja rauhoittaa sitä mm. sisältämänsä magnesiumin ansiosta. Kuivinkin iho kiittää, kun voitelet sen säännöllisesti Multipurpose-voiteella
 1. Mikrobitasapaino pysyy optimaalisena:
  Ihossamme elävillä mikrobeilla on tärkeä tehtävä suojata ihoamme mahdollisilta taudinaiheuttajilta yhdessä ihosolujen kanssa. Moi Forest -tuotteiden sisältämä Reconnecting Nature ™ - mikrobiuute tukee ihon mikrobistoa, jolloin esimerkiksi näppylöitä tai ihottumia aiheuttavat mikrobit eivät pääse hallitsemattomasti leviämään ihossa tasapainoa ylläpitävien mikrobien kustannuksella. Kun mikrobitasapaino on optimaalinen, iho myös vanhenee hitaammin ja sen erilaiset toiminnot, kuten solujen uudistuminen, rasvan ja kosteuden tuotanto, pigmentin tuotanto sekä peptidien tuotanto toimivat normaalisti. 
 1. Vastustuskyky erilaisia ympäristötekijöitä vastaan paranee:
  Voiteidemme ainutlaatuinen koostumus vahvistaa ihon suojabarriääriä sekä toimintoja niin, etteivät vuodenaikojen vaihtelut tai ilmansaasteet järkytä sen toimintoja. Ihon puolustuskykyä tukeva kombinaatio omegarasvahappoja (3, 6 ja 9), metsämikrobiuutetta sekä luonnollista E-vitamiinia vahvistavat ihoa ja auttavat sitä selviytymään ilman kosteuspitoisuuden vaihtelusta ja happiradikaalien hyökkäyksistä. Käytä voiteitamme myös silloin, jos iho kohtaa trauman ja siihen muodostuu esimerkiksi arpi. Luonnollisen E-vitamiinin solujen uudistumista tehostava vaikutus pitää ihon nuorekkaana ja nopeuttaa arpien paranemista. 
 1. Ei tarvitse altistua mahdollisille torjunta-ainejäämille:
  Suosimme tuotteissamme luomuraaka-aineita, sillä näin voimme varmistua siitä, ettei raaka-aineissa ole jäämiä esimerkiksi torjunta-aineista. Tämä on tietenkin samalla myös ekoteko, josta myös pörriäiset tykkäävät. Torjunta-aineiden yhtenä ongelmana voivat olla mahdolliset hormonitoimintaa häiritsevät vaikutukset ja tietenkin elinvoimaisen maaperän mikrobiston köyhdyttäminen.