Aloe Vera -geeli: monta käyttötapaa kauneutesi tueksi

Aloe Vera -geeli on ihon ja hiusten ylin ystävä - ja yllättävän monikäyttöinen apuri luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon. Nappaa käyttövinkit tästä jutusta!
Aloe Vera -geeli: monta käyttötapaa kauneutesi tueksi

Aloe Vera -kasvista ammennettu geeli omaa klassikkomaineen kesäihon rauhoittajana. Iholle sivelty Aloe Vera -geeli viilentää tehokkaasti auringossa kuumottunutta ihoa raviten sitä samalla. Aloe Vera -geelistä on paljon muutakin iloa: monet hyödyntävät sitä liukuvoiteena ja tukkataikojakin sillä saa tehdyksi.

Aloe Vera -geeliä hiustenhoitoon

Jotta hiukset olisivat elinvoimaisen ja hyvinvoivan näköiset, ne tarvitsevat ravintoa ja kosteutta. Hiusöljyt ja karitevoi ravitsevat hiuksia tunnetusti mutta aivan yhtä hyvää apua saa myös Aloe Verasta, jonka käyttö pitää hiukset pehmeinä, vahvoina ja helposti kammattavina. Aloe Vera -geeliä voi käyttää myös miedosti pitävä hiusgeelinä silloin, kun tukka tarvitsee kevyttä tukea.

Aloe vera -geelillä on useita etuja: se sekä kosteuttaa erinomaisesti että vahvistaa tukkasi luonnollista pH:ta.  Aloe Vera elvyttää hiuksia ja sitä voi sivellä myös suoraan päänahkaan, jos kutina, ärsytys tai hilse on haasteena. Aloe Vera -geeli rauhoittaa ärtyneenkin päänahan tehokkaasti samalla puhdistaen sitä hellävaraisesti. Aloe Vera -geeli on oivallinen valinta niin rutikuiville kuin rasvaisillekin hiuksille, koska se säätelee talintuotantoa.

Aloe Veran käyttö hiustenhoidossa

Aloe veraa voi käyttää sangen monipuolisesti hoitamaan hiuksia. Jos valitset valmiita tuotteita, tarkista ensin niistä Aloe Veran koostumus ja sen prosenttiosuus. Aloe Vera -pitoisuuden pitäisi olla riittävän korkea eli mieluiten 100 %, jos haluat nauttia kunnolla sen hoitavista ja uudistavista hyödyistä kauneutesi tukena.  Kotihoidossa on tärkeää valita puhdasta Aloe Vera -geeliä, mieluiten luomuna. Muista tarkistaa myös, ettei tuote sisällä turhia lisäaineita.

Aloe Veraa hiusnaamioksi

Voit käyttää Aloe Vera -geeliä oman hiusnaamion valmistamiseen:

  • sekoita aloegeeliä jojoba- tai arganiaöljyyn tai karitevoihin (hiusnaamiona voi tietysti hyödyntää myös pelkkää Aloe Vera -geeliä)
  • levitä tämä aloe-öljyseos (tai pelkkä aloegeeli) märille hiuksille, harjaa huolellisesti hiusharjan avulla siten, että geeli levittyy kaikkialle hiuksiin
  • anna vaikuttaa tunnin ajan. Voit tehostaa hiusnaamion vaikutusta antamalla naamion vaikuttaa  vartin verran saunan miedossa lämmössä.
  • huuhtele sitten tukkasi puhtaaksi: tuloksena ovat silkkisen pehmeät hiukset, jotka ovat myös syvältä ravitut

Aloe Vera -geeliä voidaan käyttää myös kosteuttavana voiteena hiuksille. Levitä sitä kosteille latvoille pesun jälkeen. Aloe vera tekee kuivat hiukset onnellisiksi ja ihanan pehmeiksi!

Aloe Veraa kuiville latvoille

Sekoita aamulla pieni määrä jojobaöljyä ja Aloe Vera-geeliä ja hoida sillä kuivat latvat. Tukkasi uudistuu ja latvatkin ovat entistä ehommat!

Floramen Aloe Vera -geeli on kauneudenhoidon ykkösvalinta

Luomulaatuinen Aloe Vera geeli on tunnettu kosteuttavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan. Monikäyttöisenä ja sangen simppelinä se onkin todellinen aarre sekä vartalon ihon että hiustenkin hoidossa.

Ranskalaisen Florame -sarjan Aloe Vera -geeli valmistetaan tuoreesta, käsittelemättömästä luomu-aloesta ja siksi se onkin ravintoaineita pullollaan. Luksusluokan Aloe Vera -geelin samettimainen koostumus jättää iholle ohuen suojaavan kalvon.

Florame-sarjan Aloe Vera -geeli sisältää huikeat 95 % tuoretta Aloe Vera -mehua sekä Aloe Veran lehtiuutetta, jossa ovat tallella kaikki vitamiinit ja ravintoaineet. Lisäksi geelissä on akaasiasta lähtöisin olevaa arabikumia, joka on sakeuttamisaine, joka myös suojaa ihoa kosteuden haihtumiselta. Geelissä on myös ihoa suojaavaa mustaretiisiuute ja luonnollinen ksantaanikumi, joka muodostaa tuotteen geelimäisyyden.

 

Floramen huippulaatuinen Aloe Vera-geeli on 100 % luonnollinen , luomu ja lisäaineeton.

Aloe Vera -geelin hyödyt kauneuden tukena:

  • Aloe Vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, jolloin siitä a tulee pehmeä ja miellyttäväntuntuinen
  • Aloe Vera kosteuttaa ja pehmentää hiukset

Aloe Veran käyttö:

Hiero aloe geeliä aamuin illoin kevyesti kasvoille, vartalolle tai hiuksiin.