Kasvoharjaus hellii ja tehopuhdistaa!

Kasvojen kuivaharjaus on suosittua ihonsa hyvinvoinnista kiinnostuneiden keskuudessa. Tästä jutusta saat selville kasvojen harjauksen hyödyt.
Kasvoharjaus hellii ja tehopuhdistaa!

Hemmottelua ja tehopuhdistusta ilman pakkausjätettä ja kemikaaleja - sellaista on kasvojen kuivaharjaus (silloin kun apuvälineenä on zero waste -kasvoharja).

Kasvoharjaukset hyödyt

1. Kasvoharjaus syväpuhdistaa ihoa. Kasvosi pinta on peitetty tuhansilla pienillä huokosilla. Aivan kuten kuoppaan kerääntyvät roskat, huokosiin kertyy epäpuhtauksia, kuten likaa, öljyjä ja meikkiä ja niitä jää jäljelle jopa kasvojen puhdistuksen jälkeen.

Kuiva kasvoharja toimii erityisen lempeänä harjana, joka pääsee huokosiin ja harjaa pois yllä mainitut epäpuhtaudet. Jokaisen huokosen pohjassa on talirauhanen, joka tuottaa ihosi öljyjä. Kasvokuorinnat, jotka on suunniteltu puhdistamaan ihohuokosesi poistamalla kuolleita ihosoluja, voivat poistaa ihosi luonnollisia öljyjä, jolloin kasvosi tuntuvat kuivalta. Herkälle iholle nämä kuorinnat ovat usein liian hankaavia.

Kasvojen kuivaharja sen sijaan on tarpeeksi lempeä kaikille ihotyypeille. Vaikka harja kuorii ihoa poistamalla kuolleita soluja, se ei poista iholtasi sen tarvitsemia luonnollisia öljyjä, joten kasvosi eivät tunnu yhtä kuivilta.

2. Kasvoharjalla näppylöitä vastaan. Kaikki ihot ovat erilaisia ​​ja muuttuvat elämän aikana. Murrosiässä olemme alttiimpia näppylöille ja aknelle, ja iän myötä iho voi kuivua. Useimpien ihmisten iholla on sekä kuivia, että rasvaisia alueita. Kasvojen kuivaharjausta voi tehdä iästä ja ihotyypistä riippumatta. Harjaus pitää yllä ihosi luonnollisen tasapainon poistamalla ylimääräisen öljyn kasvoiltasi vahingoittamatta kuivempia alueita.

3. Kasvoharjaus vilkastuttaa verenkiertoa ja antaa kyytiä kuona-aineille. Se saa siis ihosi syväpuhdistumaan ja näyttämään sen seurauksena elinvoimaiselta ja terveeltä.

4. Kasvoharjaus tuntuu hyvältä ja hemmottelee. Kasvojen harjaaminen ei ole ankaraa raastamista vaan hellävaraista ja hemmottelevaa toimintaa. Kasvoharjaus yhdistettynä vaikkapa hengitysharjoitukseen tai rauhoittavaa musiikkiin on oivallista “omaa aikaa” kiireisen päivänkin päätteeksi.

Miksi kasvoharjaa käytetään?

Hellävarainen kasvoharja irrottaa lempeästi ihosta kuollutta ihosolukkoa. Sen mukana poistuu meikkihiukkasia, jotka muuten saattavat jäädä kuolleen solukon sekaan satimeen.

Tehokkaan puhdistuksen lisäksi kasvoharjaus myös vilkastuttaa verenkiertoa ja tuntuu mukavalta iholla. Zero Waste -henkinen kasvoharja on valmistettu luonnonmateriaaleista reilun kaupan pelisääntöjä noudattaen: ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Kasvoharja voidaan kompostoida elinkaarensa lopussa. Kokeile!

Zero waste -kasvoharja hoitaa hommat luontoa kuormittamatta

Eco Max -sarjan Reilun kaupan pelisäännöillä tuotettu kasvoharja on luonnollinen kasvikuituharja, joka on valmistettu pehmeästä juutista, joka kuorii ihoasi hellävaraisesti ja lempeästi. Jotta harjastasi olisi iloa pitkään, pese se kahden viikon välein bakteerien poistamiseksi ja ripusta se kuivumaan ilmavasti. Jos haluat käyttää pesuun saippua, sopii esimerkiksi teepuu-saippua tähän tarkoitukseen hyvin.

Paremman maailman harjoja

Eco Max -harjat valmistetaan Sri Lankassa kokonaan käsityönä. Käsityöläiset ovat pääosin naisia, jotka tulevat köyhistä oloista. Yritys opettaa heille harjansidonnan taidot sekä takaa työntekijöilleen vakaan toimeentulon ja turvatumman tulevaisuuden. Harjoissa valmistukseen käytetään ainoastaan luonnonmateriaaleja ja teräslankaa.

Eco Max -harjat valmistetaan Sri Lankassa kokonaan käsityönä. Käsityöläiset ovat pääosin naisia, jotka tulevat köyhistä oloista.

Eco Max -harjat tuotetaan reilun kaupan pelisäännöillä ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Suuret ja avoimet työskentelytilat tarjoavat turvallisen työympäristön, jossa on riittävä valaistus ja ilmanvaihto, sekä erilliset pölyttömät alueet tuotteiden pakkaamista varten. Valmistus on hyvin naisvaltaista ja käsityöläisiä ​​koulutetaan harjavalmistusprosessin kaikilla osa-alueilla. Harjoja tekevät ammattilaiset ansaitsevat elämisen kannalta riittävän toimeentulon, lisäksi heillä on palkkiojärjestelmä, joka palkitsee työssä edistymisestä. Samanaikaisesti ylimääräistä rahaa varataan työntekijöiden eläkkeisiin. Naisten tarpeista huolehditaan koko työelämän ajan tarjoamalla helppo siirtyminen kotona tehtävästä työstä, osa- ja kokopäivätyöhön. Tämänkaltainen tuki antaa Eco Max -harjojen parissa uurastaville naisille mahdollisuuden kasvattaa lapsiaan, hoitaa vanhuksiaan ja huolehtia perheistään kaikissa elämän vaiheissa.