Monoi-öljy - sensuelli valinta kauneuden tueksi!

Arvokas ja arvoituksellinen Monoi-öljy sopii kasvojen ja vartalon iholle sekä hiusten hoitoon ja hierontaöljyksi. Monoi-öljyä sanotaan myös ”Tahitin naisten kauneuden salaisuudeksi”.
Monoi-öljy - sensuelli valinta kauneuden tueksi!

Monoi-öljy valmistetaan perinteisesti uuttamalla tahitilaisia tiarén kukkia kookosöljyssä. Tiare-kukkaa pidetään kauneuden ja puhtauden symbolina.

Monoi-öljyn suosion salaisuus

Monoi-öljy saa ihon näyttämään hehkeältä ja tuntumaan suorastaan silkkisen pehmeältä. Monoilla on ihoa uudistava ja korjaava vaikutus ja sen imeytyvyys on ensiluokkaista.

Ainutlaatuisen tuoksunsa ansiosta monoi-öljyllä sanotaan olevan myös rakkauden tunnetta lisääviä vaikutuksia. Siksi se onkin suosittu luonnonöljy myös kahdenkeskisessä hieronnassa.

MONOI TIKI -öljy valmistetaan perinteitä kunnioittaen

MONOI TIKI -öljyä on valmistettu jo vuodesta 1942 saakka. Tämä ainutlaatuisen ihana, autenttinen ja maailmanlaajuisesti tunnettu monoi-öljy on hurmannut myös Ruohonjuuren asiakkaat ja henkilökunnan.

Lempeä ja aurinkoinen Monoi tarkoittaa tahitin kielellä tuoksuöljyä tai pyhää öljyä. Polynesialaisten todellinen kauneuden salaisuus, aito monoi-öljy kosteuttaa ja pehmentää ihoa suojaten sitä auringon ja meren haitallisilta vaikutuksilta luonnollisella tavalla.

Monoi-öljy on oikeastaan ihmetuote, joka on kautta aikojen ollut myös tahitilaisten naisten legendaarisen upeiden hiusten salaisuus. Monoin satumainen ja tunnistettava eksoottinen tuoksu tuo heti mieleen aurinkoisen rannan ja lämpimän hiekan jalkojen alla. Tämä hienovarainen ja lumoava tuoksu tulee ainutlaatuisesta ja kallisarvoisesta tiaren kukasta, jota uutetaan puhdistettuun kookosöljyyn.

Tiare Tahiti Gardenia Tahitensis kukka kasvaa Tahitilla ja Moorean saarilla. Se symbolisoi perinteisesti puhtautta ja kauneutta.

Tiaren kukka on myös yksi tärkeimmistä luonnon raaka-aineista perinteisessä Polynesian luonnonlääketieteessä. Sitä esiintyy monissa valmisteissa tyyneyttä tuovana, pehmentävänä ja korjaavana elementtinä. Polynesian Coprah-kookosöljy on kuuluisa puhdistettu öljy, joka on Monoi de Tahitin pohjaöljy. Se tehdään aurinkokuivatuista kookospähkinöistä, jotka kasvavat ainoastaan Ranskan Polynesiassa ja ovat luonnollisesti kuivattuja. Niistä saadaan kevyttä ja silkkistä öljyä.

Kuivattu tiare –kukka pullon sisällä on Parfumerie Tikin tavaramerkki ja vahvistaa Monoi -öljyn aitouden.

Monoi Tiki -öljyyn käytetään Ranskalaisen Polynesian korallimaaperässä kasvaneita ja auringossa kuivatettuja kookospähkinöitä. Huomaathan, että vaikka pullossa on mukana tuoksun lähteenä tiaren kukka, ei tämä tuote lisätyn tuoksunsa vuoksi täytä luonnonkosmetiikan kriteereitä (tuoksu on sekoitus eteeristä öljyä, jossa pieni määrä synteettistä tuoksua).

Öljy valmistetaan perinteisesti uuttamalla tahitilaisia Tiarén kukkia kookosöljyssä. Tiare-kukkaa pidetään kauneuden ja puhtauden symbolina. Monoi-öljy saa ihon näyttämään hehkeältä ja tuntumaan suorastaan silkkisen pehmeältä. Monoilla on ihoa uudistava ja korjaava vaikutus ja sen imeytyvyys on ensiluokkaista.

Tiaren kukka on myös yksi tärkeimmistä luonnon raaka-aineista perinteisessä Polynesian luonnonlääketieteessä.

Monoi-öljyn käyttö

Monoi-öljystä on moneen menoon. Nopeasti imeytyvä, ihanan tuoksuinen öljy syväkosteuttaa ihoa ja jättää ihon pinnan kosteutetuksi moneksi tunniksi. Suihkun jälkeen monoi-öljy kosteuttaa ihon ihanasti jättäen sille silkkisen pinnan. Kylpyveden sekaan lorautettuna monoi pehmentää vettä ja kosteuttaa ihoa, hoitaa kuivia, vaurioituneita hiuksia ja tekee niistä kiiltävät ja vahvemmat.

Koska Monoi Tikin ainutlaatuinen, kookosöljyä sisältävä koostumus on kiinteä alle 20 °C:n lämpötilassa, se lämpenee ja palautuu nestemäiseksi pikkuhiljaa sopivassa lämpötilassa. Iholle levitetty Monoi Tiki -öljy kosteuttaa pysyvästi ihon pintakerrosta.

Monoi-öljy sopii mainiosti myös hiusten hoitoon

Hiuksissa tahitilainen ihmeöljy tekee pieniä taikojaan raviten hiuksia sekä palauttaen pehmeyden ja kiillon.

Monoi-öljyä hierontaan

Monoi -öljyä on loistava valinta myös hemmottelevaan hierontaan. Sitä onkin käytetty perinteisessä tahitilaisessa hieronnassa nimeltä "Taurumi," sillä se rentouttaa lihaksia ja vapauttaa lihasjännitystä.