Dr. Hauschka Silkkipuuteri - 8 käyttötapaa

Kahmalokaupalla kehuja kerännyt Silkkipuuteri on todellinen aarre. Aidosta, jauhetusta silkistä valmistettu Silkkipuuteri nauttii suurta suosiota niin deodoranttina kuin kuivashampoonakin käytettynä. Tästä blogista saat vihiä Silkkipuuterin lukuisista käyttötavoista.
Dr. Hauschka Silkkipuuteri - 8 käyttötapaa

Klassikkomainetta nauttiva Dr. Hauschka Silkkipuuteri on koko vartalolle sopiva puuterimainen tuote, joka on valmistettu jauhetusta silkistä ja riisitärkkelyksestä. Silkkipuuteri sopii koko perheen käyttöön, myös lapsille ja pienille vauvoille. Silkkipuuteri tukee ihon normaalia bakteerikantaa ja saa siis ihosi iloiseksi. Tämän monitoimituotteen tärkeimmät raaka-aineet ovat keltakatkero (Gentiana lutea), tammi (Quercus robus), aalvia (Salvia officinalis) ja silkki (Serica).

Silkkipuuteri antaa suojaa, hoitaa ja tekee ihosta pehmeän. Se antaa iholle kevyen deodoroivan ja kutinaa lievittävän vaikutuksen sekä normalisoi ihon luonnollista normaaliflooraa. Hieno puuterikoostumus ei sisällä ihoa ärsyttäviä raaka-aineita. Vartalon iho saa luonnollisen matan pinnan, ja erityisesti herkkää ihoa Silkkipuuteri suojaa hellävaraisesti.

8 tapaa käyttää Silkkipuuteria:

  1. Hiertymiä vastaan. Ehkäisee ihon rikkoutumista, kuten hiertymien syntymistä.
  2. Kutiavan ihon rauhoittajaksi. Rauhoittaa kutiavaa ihoa, esimerkiksi vesirokon aikana tai jos iholla on hyönteistenpuremia.
  3. Vauvatalkiksi. Erinomainen tuote vauvojen hoidossa.
  4. Hikoileville jaloille. Jalkojen hoitoon, erityisesti varpaiden väliin ja silloin jos käytetään kenkiä ilman sukkia.
  5. Deodorantiksi. Hyvä deodorantti erittäin herkkäihoisille.
  6. Kasvopuuteriksi. Voi käyttää puuterina myös kasvoilla, jos iho on epäpuhdas ja rasvoittuva.
  7. Rauhoittajaksi sheivauksen jälkeen. Ihokarvojen ajelun jälkeen rauhoittaa ihoa.
  8. Kuivashampooksi. Ja kyllä: silkkipuueri sopii myös kuivashampooksi.

Silkkipuuteria voi käyttää myös ohuelti kenkien tai sukkien sisällä ehkäisemään epämiellyttävää hajua tai liiallista hikoilua. Lisäksi Silkkipuuteri raikastaa ja tuuheuttaa nopeasti rasvoittuvat hiukset shampoopesun asemasta. Silkkipuuterin tuoksu on lempeän raikas. Tutustu ja ihastu Silkkipuuteriin!