Manskun myymälässä elämyksellisyys uuteen ulottuvuuteen

Vuosien varrella Ruohonjuuren myymälät ovat saaneet kosolti kiitosta tunnelmastaan, johon Manskun myymälän suunnittelussa onkin kiinnitetty erityistä huomiota. Moniaistillista elämystä ja asiakaskokemusta on kehitetty uudelle tasolle.
Manskun myymälässä elämyksellisyys uuteen ulottuvuuteen

- Myymäläämme kaikki ovat tervetulleita sellaisina kuin ovat. Ostostelun lisäksi voit tulla ihastelemaan uutta ja hengähtämään hetkeksi kaupungin urbaanista vilskeestä, asiakaspalvelupäällikkö Tuulia Bucciarelli kertoo.

Toivotamme jo etukäteen kaikki Ruohonjuuren nykyiset ja uudetkin asiakkaat tervetulleiksi hurahtamaan elämykselliseen myymälään, jossa asiantunteva henkilökuntamme auttaa ilolla kuten ennenkin. Tarjolla on entistäkin ehompi katras hyvää elämää edistäviä laatutuotteita, mielenkiintoisia uutuuksia sekä nousevia trendejä.

Wow, mitä tapahtumia!

Uudessa Manskun myymälässämme palvelu huipentuu “wow-alueella”. Historiaa huokuvan, tunnelmaltaan arvokkaan liiketilan tarjoavan ainutlaatuiset puitteet erilaisten kohtaamisten ja tapahtumienkin järjestämiselle.

- Haluamme tarjota elämyksellisyyttä keskeisellä paikalla kaikille rakkaille asiakkaille ja olla myös entistä helpommin saavutettavissa, Tuulia valottaa.

Manskun myymälässä tulee olemaan runsaasti tapahtumia jokaiseen makuun, joissa aidot kohtaamiset vahvistuvat. Myymälässä satsataankin erityisesti monipuolisiin yhteisöllistäviin tapahtumiin.

- Manskun myymälän fyysinen koko mahdollistaa entistä isompien tapahtumien järjestämisen ja jatkossa uusien ideoiden innovointi sekä toteuttaminen on sukkelampaa, Tuulia jatkaa.

Asiantuntevaa palvelua suurella sydämellä

Kuten kaikissa myymälöissämme, myös Manskulla ihania asiakkaitamme palvelevat isolla ilolla kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin perehtynyt henkilökuntamme. Paikalla myymälässä on jatkuvasti kosmetiikan ja ravintolisien erikoisasiantuntijat, jotka auttavat löytämään sopivat ratkaisut yksilöllisiin tarpeisiin.

- Tavoitteemme on auttaa, inspiroida ja rohkaista kokeilemaan sekä oppimaan uutta, Tuulia kommentoi.

Asiakkaitamme ilahduttamaan myymälässä tulee olemaan palvelupiste. Palvelupisteessä voit muun muassa noutaa verkkokauppatilauksesi, liittyä kanta-asiakkaaksi tai hyödyntää henkilökuntamme asiantuntemusta.

- Haluamme tehdä maailmasta paremman paikan yhdessä asiakkaidemme kanssa ja meille on kunnia-asia helpottaa yksilön elämää kokonaisvaltaisesti, Tuulia lisää.

 

 

Uusi lippulaivamyymälä avautuu 24.3. klo 12.00 osoitteessa Mannerheimintie 7.