CIRCULOVE - täysfermentoitu ihonhoitosarja: vähemmän mutta parempaa

Purkkiviidakossa samoillessa tuskastuminen iskee: mihin ihmeeseen näitä kaikkia aineita tarvitaan? Oikeasti ihonhoito on sangen simppeliä: muutama huolella valittu laadukas tuote riittää. Kun valitset vähemmän mutta parempaa, autat sekä ihoa että planeettaamme voimaan paremmin.

CIRCULOVE - täysfermentoitu ihonhoitosarja: vähemmän mutta parempaa

Circuloven kekseliäät ja 100 % luonnolliset sekä kokonaisvaltaisesti fermentoidut ihonhoitotuotteet ovat kotimaisen luonnonkosmetiikan tinkimätön taidonnäyte, josta aika harva Suomessa kuitenkaan vielä tietää. Eiköhän tehdä tähän muutos ja olla yhdessä tekemässä luonnonkosmetiikan seuraavaa askelta?

Ihonhoitosarja ilman kompromisseja

Circulove sai alkunsa palavasta halusta tehdä konkreettisesti hyvää sekä ihmisten ihoille että maapallolle. Sarja päätettiin tehdä ilman kompromisseja, yleviä arvoja noudattaen - tinkimättä tietenkään tuotteiden tehokkuudesta. Siksi kantavaksi teemaksi nousivat hyvän tekeminen, kiertotalouden periaatteiden noudattaminen, nollahukka, raaka-aineiden täysfermentointi ja tuotantoketjun täysi läpinäkyvyys. Jokainen raaka-aine ja pakkausten kaikki yksityiskohdat käytiin läpi huolellisesti kestävän kehityksen periaatteet ja kokonaisvaltainen vastuullisuus johtotähtinä kimmeltäen. Maailmaan ei haluttu tuottaa yhtään turhaa tuotetta lisää vaan monipuolisesti hyvää tekevät ihonhoitotuotteet: vähemmän mutta parempaa. Aitoa kestävää kehitystä ja hyvää oloa ilman kompromisseja tehokkuudessa!

Ensimmäinen suomalainen, täysfermentoitu ihonhoitosarja

Circulove-tuotteiden tehon perustana ovat laadukkaat, tarkoin valitut puhtaat raaka-aineet - ja etenkin niiden kokonaisvaltainen fermentointi eli hapattaminen. Tuotteissa taikojaan tekevät, hitaasti fermentoidut tuoreet kasvit ja puhtaimmat kasviöljyt hoitavat ihoa ja tasapainottavat ihon luonnollista mikrobitasapainoa. Circulove tuotteissa ainutlaatuista on, että jokainen vaikuttava aine fermentoidaan - ei vain yksittäisiä raaka-aineita kuten monissa sarjoissa tapana on.

Circulove - täysfementoitua luonnonkosmetiikkaa

Fermentointi - hehkuvan ihon salaisuus?

Fermentoiduissa ihonhoitotuotteissa niiden raaka-aineet imeytyvät ihoon syvemmälle, jolloin vaikutukset ovat ainutlaatuiset. Fermentaatiossa raaka-aineet siis pilkkoutuvat pienemmiksi, jolloin tehoaineet ovat ihanteellisesti ihon hyödynnettävissä.
Lopputuotteena syntyy lisäksi myös uusia yhdisteitä kuten ihoa hoitavia aminohappoja, rasvahappoja, peptidejä, vitamiineja, probiootteja, postbiootteja, ja suojaa tuovia antioksidantteja.

Fermentointi myös lisää luonnonkosmetiikan säilyvyyttä sekä tehokkuutta. Lisäksi fermentoimalla saadaan iholle luonnollisesti sopiva pH-tasapaino. Fermentoidut tuotteet sopivatkin erinomaisesti herkälle iholle, ihottumiin, akneen sekä ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista.

Suurella sydämellä, pienissä erissä

Circulove-tuotteet valmistetaan pienissä erissä Suomessa - artesaanihengessä, rakkaudella ja vankkumattomalla ammattitaidolla. Tämä mahdollistaa hitaasti fermentoituja aineksia sisältävät ihonhoitotuotteet, jotka auttavat myös herkkää ihoa voimaan paremmin.

Pohjoismaisen perinteen mukaisesti Circulove-tuotteissa hyödynnetään tuoreita kasveja ja marjoja, jotka ovat valikoituneet mukaan paitsi tehonsa myös vähäisen ympäristökuormituksensa vuoksi.

Simppelin ihonhoidon suunnannäyttäjä

Nyrkkisääntö on tämä: mitä vähemmän tuotteita, sitä vähemmän säätämistä ja ympäristökuormitusta. Määrän sijaan kannattaa satsata laatuun. Panosta siis mieluummin muutamaan aidosti toimivaan, ihonhoitotuotteeseen kuin kymmeneen keskinkertaiseen tai huonolaatuiseen puteliin, jotka eivät auta oikeasti ihoasi juuri lainkaan.

Minimalistisen ihonhoidon kulmakivet

Ihan oikeasti ihonhoitotuotteita tarvitaan vain neljä - ei yhtään enempää, kun tuotteet on huolella valittu.

Circulove-sarjan filosofian mukaan neljä olennaista ovat nämä:

1. Puhdistus ja Kasvovesi yhdessä
2. Seerumi (myös silmänympärysiholle) - Vesikosteutus
3. Kasvoöljy - Öljykosteutus
4. Päivävoide - Aurinkosuojakertoimella SK 20

Circulove-sarjan kasvovoiteessa ilahduttavaa on unelmaisen koostumuksen lisäksi suojakerroin 20, joka suojaa ihoa etenkin kevään ja kesän auringonpaisteessa. Konttorirotat ja puhelimentuijottajat hyötyvät suojakertoimesta ympärivuotisesti, sillä se suojaa ihoa näyttöjen sinisen valon rappeuttavilta vaikutuksilta.

Tiesithän, että paras ihon kunnon kohentaja on säännöllinen kasvohieronta? Jos kaipaat sen lisäksi toisinaan myös kasvokuorintaa, myös se syntyy käden käänteessä lisäämällä kasvoöljyyn hienorakeista suolaa tai kiertotaloushengessä vaikkapa kahvinpuruja. Kuorinta hierotaan iholle kevyesti, rahtustakaan hankaamatta. Jos ihosi on hyvin herkkä, kannattaa hieronta jättää väliin ja antaa öljy-suolasekoituksen tehdä taikojaan ihan omillaan.