Madaran Kirkastava kuorintanaamio on henkilökuntamme suursuosikki!

Madaran Kirkastava kuorintanaamio on henkilökuntamme suursuosikki!
Madaran Kirkastava kuorintanaamio on henkilökuntamme suursuosikki!Meillä on yksi tuote ylitse muiden. Kuori siis sinäkin ihosi entistäkin ihanammaksi!

Madara –sarjan Kirkastava kuorintanaamio on saanut henkilökuntamme sydämet sykkimään – ja etenkin ihon heleäksi. Tällä kuorintanaamiolla tuntuu olevan melkeinpä Midaksen kosketus: ken sitä kokeilee, suoltaa suustaan kultaista ylistystä tuotteen tehosta!

Tuo palkittu kuorintanaamio virkistää, uudistaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Se soveltuu erityisen hyvin niille, joilla on väsynyt, eloton iho, ikääntymisen merkkejä, juonteita, ryppyjä, pigmenttiläikkiä, tukkeutuneita ihohuokosia tai aknea.

Tiesitkö, että myös Cosmopolitan-lehti valitsi tämän Madara-sarjan AHA PEEL-kuorintanaamion vuoden 2014 parhaaksi luonnonkosmetiikkatuotteeksi?

Raadin perustelut: "Hedelmähappojen tehoon perustuva kuoriva naamio tekee ihosta kirkkaamman. Naamio uudistaa ihon pintaa ja puhdistaa ihohuokosia sekä raikastaa väsynyttä ja elotonta ihoa. Se poistaa kuivaa ihosolukkoa, jolloin kosteusvoide pääsee imeytymään paremmin, sekä saa ihon luonnollisen sävyn näyttämään tasaisemmalta. Kipristelee iholla mukavasti ja saa kasvot näyttämään siltä, kuin olisi juuri käynyt kasvohoidossa."

Ruohonjuuren asiakaspalvelupäällikkö Tuulia on täysin hurmaantunut kuorintanaamiosta: ”Uskomattoman tehokas ase talven harmautta vastaan! Kuorinta perustuu hedelmähappoihin ja on hellävarainen, mutta toimiva. Kirkastaa ihon ihanaksi ja saa huokosetkin suppuun, suosittelen!”

Samaa tuotetta hehkuttaa Turun Ruohonjuuren Jonna: ”Olen Madaran Kirkastavan kuorintanaamion suuri fani ja se on kosmetiikkahyllyni nykyinen vakkarituote. Nopea ja tehokas, mutta samaan aikaan hellävarainen ja iho tulee kuulaaksi ja pehmeäksi. Iso suositus!”

Kiireisen miehen ihonhoitoon ykkösvalinta on Ruohonjuuren toimitusjohtajan mukaan Madaran AHA Kirkastava kuorintanaamio: " Etenkin näin talvella iho näyttää kalpealta. Kirkastavan kuorintanaamion jälkeen muutoksen huomaa heti ihon kirkastumisena", Arto havainnoi.

Testaa siis sinäkin - ihastut varmasti!

PS: Kirkastava kuorintanaamio sisältää hedelmähappoja, jonka vuoksi se ei sovi aivan kaikkein herkkäihoisimmille.