Laatu on olennaista ravintolisiä valitessa - Terranova-sarja on aidosti puhdas valinta

Terranova on aidosti puhdas ja vegaaninen ravintolisäsarja, jonka ainesosien välillä vallitsee harkittu synergia. Moni tuotesarja myös mainostaa olevansa lisäaineeton – Terranova on sitä oikeasti.
Laatu on olennaista ravintolisiä valitessa - Terranova-sarja on aidosti puhdas valinta

Terranova-sarja sai alkunsa vuonna vuonna 2008 Englannissa Stephen Terrassin ison intohimon tuloksena. Terrass toimi aiemmin teknisenä johtajana yhdessä Euroopan suurimmista ravintolisiä valmistavista yrityksistä. Stephen on nykyisin laajalti tunnettu yhtenä Euroopan johtavimmista hahmoista ravintolisien sekä ravitsemus- ja kasvitieteen saralla.

Matkaillessaan Yhdysvalloissa Stephen Terrass tapasi Oregonin Eclectic Institutessa luonnonmukaisia kasveja viljelevän Ed Alstatin, joka käytti ainutlaatuista tuorepakastekuivausta kasviensa hellävaraiseen säilömiseen. Stephenin ja Edin välinen ystävyys ja yhteistyö johti Terranovan perustamiseen vuonna 2008.

Terranova käyttää Eclectic Instituten viljelmää tänäkin päivänä kasviraaka-aineidensa hankintaan. Viljelmällä kasvit kasvatetaan kemikaalittomassa ympäristössä ja kerätään ajankohtana, jolloin niiden bioaktiivisuus on korkeimmillaan. Kasvit kerätään alueilta, joita ei ole käsitelty torjunta- tai kasvinsuojeluaineilla. Koko tuotantoketju toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti – kasvilajistoa vaarantamatta ja ekosysteemin tasapainoa järkyttämättä.

Tänä päivänä Terranovalla on valikoimissaan yli 100 kasviperäistä ravintolisää ja se toimii yli 30 maassa.

Aidosti luonnolliset, synergistisesti toimivat ravintolisät

Pähkinänkuoressa Terranovan filosofian voi tiivistää seuraavasti: AIDOSTI täysin lisäaineettomat ja kasviperäiset ravintolisät, joiden toiminta perustuu luonnon aktiiviaineiden väliselle synergialle.

Terranovan tuotteissa kasvit löytyvät hellävaraisesti tuorepakastekuivattuna tehostamassa ja rikastamassa vitamiinien ja mineraalien toimintaa. Tuotepakkauksista voikin bongata kasviyhdistelmää kuvaavan Magnifood-logon tai tuorepakastekuivausta merkitsevän PhytoFRESH-logon. Hellävarainen kuivausmenetelmä säilyttää kasvien ja marjojen ravinteet, biokemialliset ominaisuudet sekä entsymaattisen aktiivisuuden.

Terranova on luotu perustajansa Stephen Terrassin henkilökohtaisen vision ja arvojen pohjalta. Sarjalle asetetut standardit ovat normaalia haasteellisemmat ja kalliimmat toteuttaa – siksi moni yritys ei lähde niitä tavoittelemaan. Terranovan kaksi ehdotonta pääkriteeriä ovat 100 % kasviperäisyys sekä 100 % lisäaineettomuus. Tämä takaa sen, että kaikki Terranova-tuotteet sisältävät sataprosenttisesti vain aktiiviaineita – niissä ei siis ole ollenkaan lisä- tai täyteaineita, pinnoitus- tai stabilointiaineita tai muuta turhaa. Siksipä Terranovan ravintolisät ovatkin siis aidosti puhtaita. Tiukat laatuvaatimukset raaka-aineissa ja valmistuksessa ovat kulkeneet punaisena lankana ihan yrityksen alkuajoista saakka.

- Mitä tulee Terranova-tuotteiden vegaanisuuteen; halusimme kiihkeästi luoda turvallisen tuotesarjan - sarjan, jossa ei ole käytetty mitään eläinperäisiä ainesosia. Visiomme oli, että vegaaneilla sekä ei-vegaaneilla, jotka silti suosivat kasviperäisiä tuotteita, olisi mahdollisimman helppoa löytää omiin tarpeisiinsa sopiva ravintolisäsarja. Markkinoilla on toki runsaasti vegaanisia tuotteita, mutta harva brändi on 100 % vegaaninen. Terranovan kohdalla voi luottaa siihen, että jokainen tuote on täysin kasviperäinen, ilman että asiakkaan täytyy tarkistaa asia erikseen etiketistä. Mitä helpommaksi ihmisille tulee löytää kasviperäisiä vaihtoehtoja, sitä vähemmän heillä on tarvetta kuluttaa lihaa, maitotuotteita tai muita eläinperäisiä tuotteita – tämä puolestaan hyödyttää pitkällä aikavälillä ympäristöämme ja hyvinvointiamme, kertoo Terranova-sarjan perustaja Stephen Terrass. 

Living Multinutrient -monivitamiinista kaikki alkoi

Terranova-sarjan ensimmäinen tuote oli Living Multinutrient -monivitamiini.

- Suunnittelin sen lippulaivatuotteeksi kuvaamaan Terranovan kokonaisvaltaista ja tieteellistä kehityssuuntaa. Olen myös sitä mieltä, että ravintolisien käytön peruskivijalka on hyvä monivitamiini-mineraalituote, Stephen Terrass kertoo ja jatkaa samaan hengenvetoon:

- Peräti 47 luonnollista ainesosaa sisältävä Living Multinutrient -monivitamiini on loistava esimerkki ainesosien välisestä synergiasta ja sen merkityksestä optimaaliseen ravitsemukseen ja hyvinvointiin.

Yllättävää ei siksi olekaan, että Living Multinutrient on ollut yksi suosituimmista tuotteista koko Terranovan taipaleen ajan.

Suomessa kaikkein suosituin Terranova-tuote on B-Complex + C, joka on synergistinen yhdistelmä bioaktiivisia B-vitamiineja, niiden toimintaa tukevia kasveja sekä C-vitamiinia.

- Tästä tuotteesta on tullut suosittu etenkin kiireisen ja stressaavan elämän tukiravinteena. Synergiansa ansiosta tuote toimii kokonaisvaltaisesti ja tehokkaasti tukien jaksamista ja tasapainottaen kehon stressireaktioita. B-Complex + C on itse asiassa suosituin tuote myös lähes niissä kaikissa 31 maassa, joissa Terranovaa tällä hetkellä myydään, Terrass paljastaa.

Terranovan ravintolisät ovat synergistisiä, vegaanisia, aitoja eikä niissä ole mitään turhaa

Terranovan ravintolisät on suunniteltu sydämellä, asiantuntemuksella ja tieteeseen perustuen. Stephen Terrass on tänäkin päivänä jokaisen Terranova-tuotteen suunnittelun takana.

- Kaikissa Terranova-tuotteissa idea on se, etteivät niiden ainesosat ole vain yksittäisiä ainesosia, vaan niiden välillä vallitsee harkittu synergia. Terranovan erottaa muista markkinoilla olevista sarjoista siitä, että jokainen tuote sisältää ainutlaatuisen Magnifood-kasviyhdistelmän, jonka tarkoitus on tehdä tuotteesta kokonaisvaltainen sekä tehostaa vitamiinien ja ravinteiden toimintaa ja imeytymistä kehossa. Moni tuotesarja myös mainostaa olevansa lisäaineeton – Terranova on sitä oikeasti. Tuoteselosteessamme et löydä yhtäkään turhaa ja ylimääräistä ainesosaa, Stephen Terrass julistaa.

Terranova on laatutietoisten valinta

Stephen Terrass suositteleekin Terranovaa etenkin ihmisille, jotka toivovat ravintolisiltään samaa puhtautta ja korkeaa laatua kuin syömältään ruualta - sekä lisäksi heille, jotka arvostavat ravintolisän toimivuutta ja hyvää imeytyvyyttä.

- Terranovan tuotteet sopivat oikeastaan kaikille. Kasviperäisinä kaikki tuotteet sopivat myös vegaaneille ja kasvissyöjille. Lisäksi lapsille löytyy oma Green Child -valikoima ja raskaana oleville ja imettäville on myös oma Prenatal Multivitamin Complex -tuotteensa, Stephen Terrass neuvoo.

Stephen Terrassin lähettää lämpimiä terveisiä Ruohonjuuren asiakkaille:

- Olen erityisen ylpeä ja otettu siitä, että saamme myydä Terranovaa Suomessa, jossa olen itsekin päässyt vierailemaan erään kerran Pohjoismaiden luentokiertueellani. Suomi on mielestäni edistynyt maa, jossa on ”valaistunut” koulutusfilosofia sekä hyvä vastaanotto maailman ongelmiin kehitetyille eettisille ja innovatiivisille ratkaisuille. Terranova puolestaan brändi, jolla on erittäin edistynyt eettinen arvomaailma – se sopii siksi erinomaisesti yhteen Suomessa vallitsevan hyvinvointipainotteisen ajattelun kanssa, johon myös Ruohonjuuri asiakkaineen on vaikuttanut voimakkaasti ja positiivisesti, hän kannustaa.

Stephen Terrass on itsekin vieraillut Ruohonjuuren myymälöissä Suomen reissullaan.

- 41-vuotisen urani aikana olen vieraillut yli tuhannessa terveyskaupassa Iso-Britanniassa, Euroopassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa ja Afrikassa ja voin rehellisesti sanoa, että maailman johtavimmat terveystuotekauppiaat voisivat oppia Ruohonjuuren tavasta toimia todella paljon! Suomalaiset ovat onnekkaita saadessaan nauttia Ruohonjuuren upeista myymälöistä ja niiden asiantuntevasta henkilökunnasta. Terranovalla olemme kiitollisia siitä, että saamme olla näkyvillä myymälöissänne ympäri Suomen, Stephen Terrass kehuu.

Kannustuksesta innostuneina ja kehuista nöyrän kiitollisina Ruohonjuuressa jatketaan jokapäiväistä puurtamista iloisemman ja elinvoimaisemman maailman puolesta. Hyviä tuotteita on ilo myydä!