Aidosti hyvää naistenpäivää!

Naistenpäivän seutuvilla markkinoidaan usein hempeitä helyjä ja sen sellaista. Mutta naistenpäivä on oikeasti toki paljon enemmän kuin kulutustihentymä toisten joukossa. Millainen siis on aidosti hyvä naistenpäivä? Näin sitä kuvailivat Ruohonjuuren työntekijät.
Aidosti hyvää naistenpäivää!

Aidosti hyvä naistenpäivä on päivä, jolloin muistetaan suvun naisia - jo edesmenneitä ja tulevia naisen alkuja. Naisissa piilee vahva luomisvoima, joka synnyttänyt elämää jo ammoisista ajoista asti. On siis syytä edes päivän ajaksi pysähtyä kiittämään omia edesmenneitä esiäitejään ja juhlistamaan  samaa elämän luomisvoimaa ja naiseutta, joka virtaa myös omassa veressä.

Ruohonjuuressa ihmisten välinen tasa-arvo ilmenee.siten, että naisten, miesten ja sellaisiksi itseään kokevien ja kokemattomien jokaisen tärkeät päivät on tärkeitä ja juhlistamisen arvoisia. Naisten päivä ei ole vain naissukupuolen juhlistamista vaan feminiinin juhlistamista - samoin kuin miestenpäivänä voi olla kiitollinen ja antaa tunnustusta miesten ja sellaiseksi itsensä kokevien lisäksi myös maskuliiniselle elementille itsessä ja maailmassa. Ilman tätä ei olisi tasapainoa.

"Aidosti hyvä naistenpäivän lahjavinkkini  ovat hellivät tuotteet yleisesti - mutta suosikkina hemmotteleva, Epson Cleanse-suolasta tehty jalkakylpy. Siinä on pakkauskin kaunis kuin kukka. Yhdestä pakkauksesta riittää suvun monelle naiselle."

- Jonna, Ruohonjuuren verkkokauppa

"Aidosti hyvä naistenpäivä on asia, johon en koe voivani ottaa kantaa. Kukin naiseksi itsensä kokeva määritelköön aidosti hyvän naistenpäivän itse.
Ruohonjuuressa ihmisten välinen tasa-arvo ilmenee siitä, että jokainen saa aidosti oma itsensä. Ihmisiä myös kohdellaan yksilöinä.
Aidosti hyvä naistenpäivälahja löytyy varmasti Ruohonjuuren 7000:n tuotteen joukosta. Jokaiselle naiseksi itsensä kokevalle on taatusti tarjolla jotain sopivaa."

- Jussi, Ruohonjuuren toimisto

"Aidosti hyvä naistenpäivä on sellainen, jona jokaisen euro on sata senttiä eikä kenenkään tarvitse pelätä. (Viime vuonna naisen euro Suomessa oli 77 senttiä ja Suomi on edelleen naisille yksi Euroopan vaarallisimmista maista. Korona-aikoina lähisuhdeväkivalta on lisääntynyt, joten petrattavaa on myös tässä maassa - puhumattakaan sitten, jos asiaa vilkuillaan globaalista vinkkelistä.

Ruohonjuuressa ihmisten välinen tasa-arvo ilmenee kaikkien pallontallaajien ystävällisenä ja arvostavana kohteluna.

Aidosti hyvä naistenpäivän lahjavinkkini itselle tai kaverille Lunette-kuukuppi, jota käyttäessä menkat ovat kivemmat. Kuukupin avulla säästää myös rahaa, luontoa ja hermoja."

- Johanna, Ruohonjuuren toimisto

"Aidosti hyvä naistenpäivä on sellainen, jona voi nauttia lasillisen kuohuvaa tai kahvitella ystävättären kanssa - ihan kaikessa rauhassa. Ja puhua sydämen kyllyydestä!

Ruohonjuuressa ihmisten välinen tasa-arvo ilmenee siten, että täällä saa olla juuri sellainen kun on. Ihmisiä myös kannustetaan olemaan avoimesti sellaisia kuin ovat.

Aidosti hyvä naistenpäivän lahjavinkkini on Paras Ystävä- hoitopakkaus, joka lämmittää ja rentouttaa - ja saattaa siitä olla myös apua kuukautiskramppeihin."

- Mirva, Ison Omenan Ruohonjuuri

"Aidosti hyvä naistenpäivä on naiseuden pyhyyden tunnustamista ja vaalimista. Ruohonjuuressa ihmisten välinen tasa-arvo ilmenee ihmisen huomioimisena ihmisenä.
Aidosti hyvä naistenpäivän lahjavinkkini Ruohonjuuren tuotteista Infinitan ruusukvartsinen guasha, joka hoitaa ja hemmottelee."

- Toni, Oulun Ruohonjuuri

"Aidosti hyvä naistenpäivä on lempeä, nautinnollinen ja kiireetön. Sellainen, että aamulla saa herätä omaan tahtiin, tehdä hemmottelevan ja virkistävän kasvonaamion ja nauttia ravitsevan aamupalan kaikessa rauhassa. Jossain vaiheessa päivää on ihanaa käydä luonnossa ihastelemassa alkavaa kevättä ja illalla ennen saunaa vastaanottaa rakkaalta hieronta. Saunajuomaksi vielä villivadelma kombuchaa ja herkuksi mansikanmakuista raakasuklaata. Voi, miten suloisen lempeää ja herkullista!

Ruohonjuuressa ihmisten välinen tasa-arvo ilmenee välittämisenä. Ei ole väliä kuka tai mitä olet. Ruohonjuureen kaikki ovat tervetulleita ja kaikkia palvellaan ilolla ja välittäen.

Aidosti hyvä naistenpäivän lahjavinkkejäni ovat hemmotellen hoitava Cattier Paris savinaamio sekä lempeään herkutteluun sopivat The Good Guys -sarjan Villivadelma-kombucha ja Foodinin mansikkainen raakasuklaa."

- Jenna, Jyväskylän Ruohonjuuri

"Aidosti hyvä naistenpäivä on rakkaudentäyteinen! Rakkautta itseään kohtaan ja rakkautta kaikkia ihania naisia kohtaan! Aidosti hyvä naistenpäivä on lempeyttä ja loputonta ihailua!

Ruohonjuuressa ihmisten välinen tasa-arvo ilmenee kaikkien tasapuolisella huomioimisella ja loputtomalla ystävällisyydellä.
Aidosti hyvä naistenpäivän lahjavinkkini on sellainen tuote, jota nainen ei raaski ostaa itselleen, mutta haluaisi kovasti."

- Maria, Jumbon Ruohonjuuri

"Aidosti hyvä naistenpäivä on sellainen, jolloin saa tehdä niitä asioita, joita rakastaa ja nähdä niitä ihmisiä, joita rakastaa. Aidosti hyvänä naistenpäivänä ei tarvitse pelätä sukupuolensa takia.

Ruohonjuuressa ihmisten välinen tasa-arvo ilmenee siinä, että kaikki ovat samanarvoisia tunsi sukupuolensa miksi tahansa.
Aidosti hyvä naistenpäivän lahjavinkkini on Africafe-kahvi, joka on valmistettu ihmistä ja luontoa kunnioittaen."

- Pia, Jumbon Ruohonjuuri

"Aidosti hyvä naistenpäivä on päivä, jolloin yhdenkään naisen ei tarvitse pelätä vain siksi, että on nainen.

Ruohonjuuressa ihmisten välinen tasa-arvo ilmenee siten, että täällä kaikki otetaan vastaan ihmisinä ja kohdataan juuri sellaisena kuin he sillä hetkellä ovat. Ilon hippusten jakaminen kuuluu kaikille.

Aidosti hyvä naistenpäivän lahjavinkkini ovat Naisten pankin kahvi ja Dr.Hauschka Ruusuvoide. Niissä molemmissa naisten tekemä työ on merkittävä osa tuotetta. Samalla tuotteen ostaminen antaa toivoa niille naisille, jotka koettavat rakentaa parempaa elämää omalle perheelleen."

- Marika, Kampin Ruohonjuuri

"Aidosti hyvä naistenpäivä on sellainen, jona voi olla oma itsensä. Itseäni alkaa aina ahdistaa, jos kenenkään naisen pitäisi olla jotakin - äitinä, naisena tai lakinaisena. Sellaisen naistenpäivän voisi unohtaa, että pitäisi haluta ruusuja ja timantteja tai muuta sellaista 'naisellista'.

Ruohonjuuressa ihmisten välinen tasa-arvo ilmenee hyväksymällä kaikki juuri sellaisina kuin he ovat. Sekä asiakkaat että työkaverit.

Aidosti hyvä naistenpäivän lahjavinkkini koostuu hemmottelutuotteista, koska itsensä hemmottelu on aina tärkeää. Omia hemmottelusuosikkejani ovat Pukka-teet ja Evolven Beauty Bio-Retinol Gold Mask -retinolinaamio."

- Jasmin, Turun Ruohonjuuri

"Aidosti hyvä naistenpäivä on rauhallinen ja lempeä - ei siis lahjojen täyteinen.
Ruohonjuuressa ihmisten välinen tasa-arvo ilmenee siten, että jokainen pääsee tekemään eri tehtäviä, jos niin haluaa. Töitä ei ole jaoteltu mitenkään ''miehet ja naiset'' -periaatteilla. Jokainen ihminen hyväksytään juuri sellaisena kuin hän on.

Aidosti hyvä naistenpäivän lahjavinkkini on Gua sha - hierontakivi, jonka avulla saa tehdyksi sekä hemmottelevat kasvohoidot että helpotetuksi lihaspinteitä."

- Sarlotta, Ruohonjuuren verkkokauppa

"Aidosti hyvä naistenpäivä on tasa-arvon edistämistä joka päivä - ei vain yhtenä päivänä vuodessa. Ruohonjuuressa ihmisten välinen tasa-arvo ilmenee toisten kunnioittamisena ja reiluna pelinä aina tavaran alkulähteiltä myymälään asti. 

Aidosti hyvä naistenpäivän lahjavinkkini Naisten Pankin tummapaahtoinen kahvi, jota juomalla tukee Naisten Pankin toimintaa ja auttaa siten kehitysmaiden naisia toteuttamaan unelmiaan paremmasta tulevaisuudesta."

- Tiina, Ruohonjuuren toimisto