Korealainen luonnonkosmetiikkasarja Whamisa on uudistunut entistä paremmaksi

Korealainen suosikkiluonnonkosmetiikkasarja Whamisa on uudistunut. Uudistumisella Whamisa on halunnut viedä brändiä entistä enemmän ympäristöystävälliseen suuntaan. Uudistumisella halutaan myös korostaa tuotteiden estetiikkaa.
Korealainen luonnonkosmetiikkasarja Whamisa on uudistunut entistä paremmaksi

Uudistuksen myötä tuotteiden pakkausmateriaali on nyt entistä kestävämpää ja kierrätettävämpää; muovia on vähennetty reilusti ja lasia lisätty. Luontokin siis kiittää uudistuksesta! Tiesithän, että Whamisan käyttämä lasi on kierrätyskelpoista lasia, jossa on huurrepinnoitus. Tyhjän putelin voikin nakata huoletta lasinkeräykseen!

Muutoksen tuulet puhalsivat myös tuotteiden koostumuksiin

Tuotteiden koostumuksia on parannettu ja muutettu ennen kaikkea ihoa hellivämmiksi. Whamisan tuotteet sopivat nyt paremmin herkkäihoisille sekä myös vegaaneille, samalla kun niiden tehokkuudesta ei ole pihistetty.

Tiettyjen uhanalaisten kasvien käytöstä on luovuttu ja ne on korvattu toisilla, kestävillä lajikkeilla. Esimerkkinä Aloe Maculata Whamisa on nyt vaihtanut eettisempään Aloe Barbadensis -lajikkeeseen.

Whamisa on myös korvannut eläinperäisiä ainesosia kasviperäisillä. Mehiläisvaha ja kuningatarhyytelö on vaihdettu kasvipohjaisiin vaihtoehtoihin. Näiden uudistuksen myötä kaikki kasvojen hoito- ja puhdistustuotteet ovat nyt vegaanisia.

Hellävaraisuus-teeman mukaisesti Whamisa on vähentänyt tuotteissaan myös  alkoholia. Kaikki Whamisan kasvovedet ovat nyt alkoholittomia, mikä tekee niistä aiempaa kosteuttavampia sekä paremmin soveltuvia herkälle hipiälle. Joissain tuotteissa alkoholia kuitenkin tarvitaan tuotteen toiminnan kannalta.

Tuoksuja on päivitetty merkittävästi, ja kaikki kasvovedet ja kasvovoiteet ovat nyt vapaita allergeenejä sisältävistä hajusteista. Tuotteissa on edelleen tuoksu, mutta ei niitä joiden tiedetään aiheuttavan eniten allergiaa!

Isommat pakkaukset ovat muokanneet myös hintoja

Uudistuksen myötä osa pakkauksista on saanut uuden, suuremman koon. Muun muassa kasvovedet, kasvosuihkeet, kasvoemulsiot ja puhdistusgeeli ovat nyt suuremmissa riittoisimmissa pakkauksissa. Tämän vuoksi hintakin on joissain yksittäisissä tuotteissa hieman noussut!

Uudistuksen myötä osa pakkauksista on saanut uuden, suuremman koon.

Muutokset suosikkituotteissa pähkinänkuoressa

Deep Rich Toner – Aloe Maculata on korvattu Aloe Barbadensis -uutteella. Tuoksu on päivitetty miedommaksi ja hypoallergeeniseksi. Aktiiviaineita on päivitetty, tärkeimpiä uusia aktiiviaineita ovat ihoa kirkastava ja hellävarainen glukonolaktoni (PHA-happo) sekä antioksidanttinen marunauute. Koostumus on yhä tuttu paksuhkon geelimäinen!

Cleansing Cream -puhdistusvaahto – koostumuksesta on poistettu mehiläisvaha, ja se on nyt vegaaninen. Aloe Maculata on korvattu Aloe Barbadensis -uutteella. Puhdistavana aineena tuotteeseen on lisätty myristiinihappo.

Water Cream – Aloe Maculata on korvattu Aloe Barbadensis -uutteella.

Eye Essence - Aloe Maculata on korvattu Aloe Barbadensis -uutteella. Mehiläisvaha on korvattu karnauba-vahalla, ja koostumus on nyt vegaaninen. Koostumuksesta on myös vähennetty eteerisiä öljyjä ja poistettu allergeenejä sisältävät hajusteet.

Nourishing Cream – Aloe Maculata on korvattu Aloe Barbadensis -uutteella. Mehiläisvaha on korvattu kandelilla- ja karnauba-vahoilla, tehden tuotteen koostumuksesta vegaanisen. Voiteeseen on lisätty uutena ainesosana ihoa suojaavaa ja hoitavaa paprikauutetta.

Pakkausten kierrätys

Kun lasipullossa tai purkissa ollut tuote on kaavittu loppuun, niin sen voi huoletta nakata  lasinkeräykseen. Muovikorkin voi laittaa sekajätteeseen tai muovinkierrätykseen ja pahvipakkauksen asianmukaisesti pahvinkeräykseen.