Joko tunnet Harmonia KSM66-ashwagandhan?

Harmonia KSM66-ashwagandha on tutkitusti maailman tehokkainta ja siten parasta ashwagandhaa. Testaa itse ja totea teho!
Harmonia KSM66 Ruohonjuuri

Harmonia KSM66 -ashwagandha on Ruohonjuuren valikoimiin uutuutena ampaissut ashwagandha. Se on kliinisin testein tutkittua, luomuviljeltyä, kokonaisvaltaisesti hyvää tekevää aswvagandha-yrttiä, jota myös “Ayurvedan prinssiksi” joskus kutsutaan.

Todella toimivaan muotoon pakattu ja näppärästi kapseleina nautittava Harmonia KSM66-ashwagandha tuo tyyneyttä ja mielenrauhaa esimerkiksi stressin kourissa kiemurtavalle. Ashwagandhasta voi olla myös apua uniongelmiin sekä hedelmällisyyteen - sekä miehillä että naisilla. 

Harmonia KSM66 on Full Spectrum-ashwagandhaa

Harmonia KSM66 on Full Spectrum-ashwagandhaa ja se on valmistettu ayurvedisen perinteen mukaisesti ympäristöystävällisellä ja puhtaalla menetelmällä veden ja maidon seoksella, jonka kehittäminen kesti kokonaiset 14 vuotta. Valmistamiseen ei ole käytetty liuottimia tai alkoholia.

Jos ashwagandha-jauhe on sinulle liian tujua tavaraa, tässäpä taatusti toimiva versio tuosta luonteikkaasta luonnonantimesta!

Asiakkaamme suosittelevat isolla ilolla:

"Tämä Ashwaganda saa sukat pyörimään jaloissa! Antaa virkeyttä ja tasaista jaksamista arjen pyöritykseen ja on oiva apu haastaviinkin tilanteisiin. - Hanna 

“Supertuote, jolla pysyy stressi kurissa ja järki mukana”Sanna

“Tämä on oikein oivallinen apu, jos stressi kiristää pinnaa ja kierrokset ovat liian korkealla. Tasapainottaa ja lisää jaksamista.” - Salla

Osta KSM 66 terveytesi tueksi nyt Ruohonjuuren verkkokaupasta >>