KSM66-ashwagandha: Olipa kerran stressi ja ahdistus - vaan eipä olekaan enää!

Tiesitkö, että KSM66-ashwagandha on Ruohonjuuren suosituin ravintolisä? Se ei ole ollenkaan ihme, kun kuuntelee runsasta asiakasjoukkoamme, joka on saanut adaptogeenisestä ashwagandhasta apua elämänkirjon monenlaisiin haasteisiin.
Harmonia KSM66 ashwagandha

KSM66-ashwagandhan stressiä hillitsevä ja nukahtamistakin jeesivä vaikutus perustuu kortisolintuotannon tasapainottamiseen ja normalisoimiseen. Tämän kautta ashwagandha mm. tasapainottaa hormonitoimintaa, hillitsee vaihdevuosivaivoja, vahvistaa vastustuskykyä, lieventää stressiä, parantaa unenlaatua, kohottaa elinvoimaa ja vireystasoa.

Ashwagandha on adaptogeeni, joka vaikuttaa jokaisella yksilöllisesti riippuen mm. siitä, ovatko kortisolitasot koholla vai alamaissa.

KSM66-ashwagandha on Nukkumatin paras kaveri

Eniten positiivisia kokemuksia KSM66-ashwagandhasta on saatu unenlaadun paranemisen suhteen: ashwagandha auttaa nukkumaan syvempää unta ja pidempiä pätkiä - jopa kokonaisia öitä. Ei ole lainkaan sattumaan, että ashwagandhan latinankielisen nimen loppuosa “somnifera” tarkoittaa suomennettuna unentuojaa.

KSM66-ashwagandha on voittajan voimavara

Sanskriitin kielellä sana ashwagandha puolestaan tarkoittaa “hevosen tuoksua”. Ayurvedisellä menetelmällä uutetut KSM66-kapselit eivät toki tuoksu miltään, mutta hevosen voimat on moni niitä kokeillut tuntenut saavansa. Vaikka ashwagandha tutkitusti parantaa sekä kestävyyttä ja suorituskykyä, se on todistetusti täysin doping-vapaa aine ja siten varsin varteenotettava vaihtoehto myös urheilijoiden salaiseksi aseeksi.

KSM66-ashwagandha: tulkoon tyyneys - ja tyyneys tuli!

Moni Ruohonjuuren henkilökunnastakin on kokenut omakohtaisesti KSM66-ashwagandhan elämänlaatua parantavat vaikutukset. Levottumuuutta ja ahdistusta vähentävä, stressiä helpottava, tyyneyttä ja mielenrauhaa tuova jymyvalmiste auttaa voittamaan arjen tukalatkin haasteet!

KSM66-ashwagandha ja parempi näky tulevasta

KSM66-ashwagandhan on koettu jopa vaikuttaneen elämänasenteeseen: uhista muovautuu mahdollisuuksia. Kun mieli on rauhallinen ja eikä päätä kiristä, olo tuntuu oivallisemmalta ja päivä paistaa taas risukasankin perukoille. On taas helpompi hengittää.

stressin lievittäminen KSM66 ashwagandhan kanssa

KSM66-ashwagandhan käyttö ja annostus

Vaikka KSM66-ashwagandhan toimivuudesta on saatu kosolti loistavia kokemuksia, on maltti tässäkin valttia! Tämänkään valmiste ei yleensä toimi kuin taikaiskusta vaan vaikutuksia alkaa yleensä ilmetä 2-4:n viikon kuluttua ashwagandhan käytön aloittamisesta.

KSM66-ashwagandhan käyttö kannattaa aloittaa maltillisesti eli päivittäisellä 1-2 kapselin annoksella. Myöhemmin annostusta voi lisätä neljään kapseliin, joista kaksi on suositeltavaa nauttia illalla ja kaksi aamulla.

KSM66-ashwagandaa ei suositella käytettävän raskauden aikana - mutta sen sijaan raskautta suunniteltaessa ja imetettäessä sen käytöstä on paljon suotuisia kokemuksia. 

Ashwagandhaa ei kannata käyttää yhdessä ruusujuuren tai ginsengin kanssa mutta sen sijaan tryptofaani on Höyhensaarimatkailun edistämiskeskuksenkin mukaan sille aivan erinomainen kumppani.

Osta Harmonia KSM66 omaksesi Ruohonjuuren verkkokaupasta >>