Kotimaisen luonnonkosmetiikan helmiä

Ruohonjuuresta löydät varsin kattavan kimaran kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Tästä jutusta saat lisävihiä muutamista asiakkaidemme suosikkituotteista!
kotimaista luonnonkosmetiikkaa ruohonjuuri

Tässä asiakkaidemme lempituotteita. Onko omasi jo täällä?

Frantsilan kehäkukkavoide on todellinen monitoimituote ja se sopii kaikelle iholle vauvasta vaariin.

Frantsila yrttitila: Kehäkukkavoide

Frantsilan Kehäkukkavoide on kotimaisen luonnonkosmetiikan klassikko - ja monen mielestä Ruohonjuuren paras tuote. Lempeästi mutta tehokkaasti hoitava kehäkukkavoide tuo jeesiä monenlaisiin iho-ongelmii - ja sen lisäksi siitä on apua esimerkiksi auringonpolttaman ihon hoidossa. Tehokkaasti ärtynyttäkin ihoa rauhoittava Kehäkukkavoide sopii käytettäväksi ihottumiin ja hyönteistenpistoskohtiin. Sitä voi tietysti käyttää myös jokapäiväiseksi kasvovoiteeksi. Hoitaapa tällä mahtivoiteella vieläpä hiivatulehduksen pois!

Lue blogistamme 
Katso kaikki Frantsilan tuotteet  »​​​​​​​

Laponie of Scandinavia All-around balm on kotimainen yleisvoide.

Laponie of Scandinavia: All-around-balm -yleisvoide

Kukapa ei kaipaisi tuotetta, joka tekee melkein kaiken? Loistava monitoimisalva pelastaa monesta pinteestä. All-around-balm on ylivertainen kesätuote: matkalla mukana se korvaa monta purnukkaa. Ihonhoidon monitaituri tepsii kuiviin huuliin, näppylöihin, rohtumiin ja kuivan ihon naamioksikin! All-Around Balm tekee hoitaa kuntoon melkein kaiken – hellien ihoa lähes mattapintaisella lopputuloksellaan. 

Lue blogistamme lisää Laponie -sarjasta
Tutustu sarjan kaikkiin tuotteisiin »​​​​​​​

Flow Cosmetics luonnonkosmetiikkasarjan luksustuote on Ametisti-vartalokuorinta.

Flow Cosmetics: Ametisti-vartalokuorinta


Flow Cosmetics -sarjan Ametistikuorinta on ylellinen ystävä, joka taikoo ihon silkkisen pehmeäksi. Uskomattoman ihanalta tuoksuva luksuskuorinta nostaa mielen arjen yläpuolelle ja tekee arkisestakin suihkuhetkestä juhlavan! Tästä tuotteesta tuli yhdeltä testaamalta useammankin ruohonjuurelaisen lempituote.

Lue lisää Flow Cosmetics- tuotteista »​​​​​​​

Tutustu valikoimaan »​​​​​​​

A&M eli I am eco cosmetics hamppushampoo sopii kaikille hiuksille.

A&M: Hamppushampoo

Tiesitkö, että A&M oli yksi Ruohonjuuren ensimmäisistä luonnonkosmetiikkasarjoista? Sarja perustuu vanhoihin suomalaisiin perinteisiin ja nykyaikaiseen yrttitietouteen. “Laboratoriona ovat niityt ja metsät ja kemisteinä auringonvalo ja tuuli”, tapaavat tuotteitaan käsityönä valmistavat Anna-Lena ja Margaret todeta.

A&M Hamppushampoo on sarjan kuuluisin tuote - ja hyvästä syystä! Hamppushampoo hoitaa hellävaroin päänahkaa ja hiuksia. Runsaasti gla- + omega-rasvahappoja sisältävänä se elävöittää ja ravitsee tuulen ja tuiverruksen rasittamia kutrejasi. Shampoon sisältämä kotimainen hoitoturve puolestaan kosteuttaa ja tuuheuttaa hiuksia saaden ne myös kiiltämään kauniisti.  

Katso lisätietoa Am naturprodukter -sarjan mahtituotteiden taustoista »​​​​​​​

Tilaa tuotteet omaksesi »​​​​​​​

Kaurilan saunan Piparminttu-jalkakylpy piristää jalkoja. Tämä kaunis tuote on myös mainio lahjaidea.

Kaurilan Sauna: Piparminttu-jalkakylpy

Väsyneidenkin koipien verraton vetreyttäjä, joka saa veren kiertämään ja uupuneet jalat tokenemaan. Erityisen ihana piparminttuinen jalkakylpy on kesällä, jolloin viilentävä vaikutus tulee erityisesti tarpeeseen. Helteestä turvonneet ja tallustelusta uuvahtaneet koivet kiittävät huolenpidosta. Anna siis jaloillesi hetki omaa aikaa, kannattelevathan ne sinua urheasti päivät pääksytysten!

Katso kaikki Kaurilan Saunan tuotteet tästä »

Lue blogistamme lisää sarjan saloista»