Hamppushampoo , 250 ml

Hamppushampoo , 250 ml
15,50 €
( 62,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Hamppua herkällekin hipiälle!

“Ihanan hellävarainen shampoo, joka jättää hiukset pehmeiksi ja raikkaiksi pitkäksi aikaa.”

- Jenni

Yksityiskohdat

Kotimainen Hamppushampoo hoitaa hellävaroin päänahkaa ja hiuksia. Runsaasti gla- + omega-rasvahappoja sisältävänä se elävöittää ja ravitsee tuulen ja tuiverruksen rasittamia kutrejasi. Shampoon sisältämä kotimainen hoitoturve puolestaan kosteuttaa ja tuuheuttaa hiuksiasi ja saa ne kauniin kiiltäviksi luonnollisella tavalla - ilman kemikaaleja.

Hoitava shampoo on valmistettu vankkumattomalla ammattitaidolla ja rakkausella turpeesta ja hamppuöljystä. Öljyjen hyödylliset rasvahapot ravitsevat kuivia ja vaurioituneita hiuksia. Kosteutta säilyttävä turve vahvistaa, antaa kiiltoa ja volyymia hiuksille. Valmistettu käsin – rakkaudella Sinulle.

Laboratoriona niityt ja metsät, kemisteinä auringonvalo ja tuuli.

A&M -luonnontuotteiden ekologinen ja suomalainen ihonhoitosarja perustuu vanhoihin perinteisiin ja nykyaikaiseen yrttitietouteen. A&M on puhdas ja luonnollinen ihonhoitosarja, jossa teho tuotteisiin taiotaan puhtaista, luonnollisista raaka-aineista.

Vegaaninen valinta. Sopii käytettäväksi Curly Girl - metodissa.

Lisätiedot

  • EAN: 6430016320061
  • Ainesosat: Vesi, pesuaktiivisia aineita*, turve, hamppuöljy*, guarjauho*, omenaviinietikka*, säilöntäaine, rosmariini-, appelsiini- ja eukalyptusöljy. Inci: Aqva, decyl glucoside, sodiumcoccoamhoacetate, glycerin, laurylglucoside, sodium cocoylglutamate, sodium laurylglucosidecarboxylate, guarhydroxypropyltrimonium, cannabis sativa, peat, acetum, sodium benzoate, rosmarinus officinalis oil, citrus sinensis oil, eucalyptus radiata oil.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Shampoot
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen