Korento-meikkisarja uudistui - mikä muuttui ja miksi?

Riihimäellä rakkaudella ja vankkumattomalla ammattitaidolla valmistettava Flow Cosmetics by Korento -värikosmetiikkasarja on uudistunut vielä entistäkin ehommaksi. Tässä jutusta saat vihiä uudistuksista ja niiden syistä.
Korento-meikkisarja uudistui - mikä muuttui ja miksi?

Miksi suuren suosion saavuttanutta Korento-meikkisarjaa uudistettiin? Siihen osaavat parhaiten vasta Suvi Kunnari ja Riitta Jänkälä Flow Cosmeticsista:

- Halusimme mennä lähemmäs muovittomuutta ja vaihdoimme pakkaukset monelta osin pahviisiin. Myös muoviset korkit korvaantuivat metallisilla ja tuotteiden ilmekin uudistui hiukan.

Isoimmat muutokset tapahtuivatkin pakkausten materiaaleissa; pahviset tuubit ovat nyt pakkauksina huuli- & poskiväreillä sekä niin puutereissa kuin meikkivoiteissakin. Lasipullot puolestaan ovat kierrätykseen sopivaa värjättyä lasia.

Samalla huuli- & poskivärin koostumusta uudistettiin hieman aiempaa kosteuttavammaksi.

Entiset Flow-mineraalimeikkipuuterit siirtyivät Korento-sarjan alle. Ne löytyvät nyt nimellä Mattifying Mineral Base.

- Korento-sarjassa komeilee nyt siis kaksi erilaista mineraalipohjaa, joista mattifying on hyvä rasvaiselle iholle ja perfecting puolestaan oikein oivallinen kuivalle ja normaaliille iholle, Suvi Kunnari Flow Cosmeticsilta valottaa.

Puuterivalikoimaan tupsahti lisää sävyjäja nyt mukana komeileekin valloittavia vaihtoehtoja myös tummemmille ihon sävyille.

Flow Cosmeticsilla iloitaan aivan erityisesti ulkoasu-uudistuksen onnistumisesta:

- Se on samalla ekologinen mutta kuitenkin näyttävä ja kaunis!

Luonnonkosmetiikankin apajilta löytyy lukuisia värikosmetiikkasarjoja - valinnanvaraa on siis kosolti. Miten Korento eroaa edukseen muista markkinoilla olevista luonnonkosmetiikkalatuisista meikkisarjoista?

- Korennossa on todella hyvä valikoima erilaisia meikkipohjia, ja sarja keskittyykin pitkälti kauniin ihon korostamiseen. Meikkipohjia voidaan myös käyttää sekaisin. Esimerkiksi seerumimeikkipohjan ja voidemaisen meikkipohjan yhdistämällä saa todella kauniin ja kuulaan, mutta peittävän meikin kuivalle iholle. Seerumimeikkipohja sellaisenaan on taas noussut suureen suosioon ikääntyvälle iholle. Korento meikit sisältävät myös todella hoitavia ainesosia iholle, eli samalla tulee meikki+ihonhoito, Kunnari opastaa.

Mainittavaa Korento-sarjassa on myös sen kotimaisuus:

- Korento on todella luonnollinen, laadukkaista raaka-aineista tehty. Ja valmistetaan alusta loppuun saakka Riihimäen tehtaallamme, sarjan takana olevat naiset toteavat syystäkin ylpeinä.