Kaurilan sauna – aitoja hemmottelutuotteita luonnon aineksista!

Kaurilan saunan kotimainen, luonnon aarteista käsityönä valmistettu luonnonkosmetiikka on eettinen ja ekolologinen valinta. Ei olekaan ihme, että Kaurilan saunan tuotteet ovat hurmanneet lukuisat Ruohonjuuren asiakkaat - henkilökuntamme lisäksi
Kaurilan sauna
Jaakko ja Saara Kaurilan Saunasta.

Kaurilan saunan tarina alkaa yleisestä saunasta, jonka Saara perusti vuonna 2009, kun hän halusi avata rakastamansa pihasaunan myös vieraiden käytettäväksi. Saara ompeli vieraille pyyhkeet, valoi omat kynttilät ja aloitti sen jälkeen luonnonkosmetiikan valmistuksen, koska ei ollut tyytyväinen kauppojen silloisiin valikoimiin. Ajan saatossa kävi niin, että saunavieraat rakastuivat käsityönä tehtyihin hemmottelutuotteisiin niin paljon, että halusivat ostaa niitä itselleen. Tästä sai Kaurilan saunan luonnonkosmetiikka alkunsa.

Kaurilan saunan tuotteet ovat syntyneet perinteisen puusaunan lämmössä - ja juuri se tuo niihin ripauksen aitoa maalaisromantiikkaa ja periksiantamattoman yrittäjänaisen sisua.

Kaurilan saunan ensimmäinen luonnonkosmetiikkatuote on Merisuolasaippua. Saaralla on atooppinen iho, jonka vuoksi hän halusi kehittää sekä itselleen että saunavierailleen mahdollisimman toimivan, mutta hellävaraisen saippuan. Ja juuri sellainen on Ruohonjuurestakin löytyvä Kaurilan saunan Merisuolasaippua!

- Yrityksemme tarkoitus on antaa kaikille mahdollisuus käyttää laadukasta, ekologista ja eettistä kosmetiikkaa, joka tekee hyvää itselle ja ympäristölle. Yritämme pitää yrityksen toiminnan kannattavana, jotta voimme jatkuvasti kehittää uusia tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaisesti, Kaurilan saunan Jaakko ja Saara pohjustavat.

- Näemme, että luonnonkosmetiikan käyttäminen on hyvä mahdollisuus antaa oma pieni panos luonnon ja ympäristön hyväksi. Suosittelemmekin lämpimästi Kaurilan saunan tuotteita kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta terveydestään ja haluavat hyvää luonnolle ja ympäristölle.

Kaurilan saunan omistajien omiin suosikkeihin lukeutuu Vegaaninen Sitruunaruoho-deodoranttivoide, joka on molemmilla käytössä päivittäin.

Vegaaniset deodoranttivoiteet ovat kivunneet Kaurilan saunan suosituimmiksi tuotteiksi verrattomien palashampoiden tulessa suosiolla mitattuna hyvänä kakkosena.

- Deovoiteen suosion syyn kiteyttää mielestämme 47 -vuotiaan, helsinkiläisen Merjan palaute, joka alkoi sanoilla ”Maailman paras dödö”. Palashampoot puolestaan ovat pidettyjä, koska ne pesevät hellästi, mutta tehokkaasti eivätkä jätä hiuksia tahmaisiksi, Jaakko ja Saara kertovat.

Osta Kaurilan Saunan tuotteita Ruohonjuuren verkkokaupasta >>