Nyt nousussa: Kasvorollerit eli kasvorullaimet

“If you are a human with a face, you should be jade rolling”, kiteytti kasvorullainten huikeiksi kehutut hyödyt taannoin eräskin blogaaja.
kasvorollerit

Kasvorullaimet, jaderoller etunenässä, ovatkin nousseet viime aikoina monen kauneudestaan kiinnostuneen salaiseksi aseeksi, joka kaivetaan esiin etenkin hetken ollessa heikko: juhlimisen jälkeiset silmäpussit ja turvotukset saa rollerin avulla rullailtua historiaan jo muutaman minuutin session jälkeen.  Jääkaapissa viilenneen kasvorollerin kehutaan myös tekevän “ihmeitä” etenkin jetlagin tai krapulan kourissa kamppailevalle ihorukalle.

kasvorollerit Ruohonjuuri

Kasvorollerin avulla saa juonteet ja rypyt siloitetuksi, silmänaluspussukat tempaistua tiehensä ja ihon värinkin palautettua tasaiseksi - ja kauniin kuulaaksi.  Kasvorollereiden eduksi listataan myös se, että huolellisesti rullailtu iho muokkautuu vastaanottavaiseksi kasvojenhoitotuotteille - jolloin niistä saa optimaalisen hyödyn kauneutensa tueksi.

Kasvorollerit eivät sinänsä ole mikään uusi keksintö vaan niitä on guasha -hierontakivien tapaan käytetty kiinalaisessa ihonhoidossa jo satojen vuosien ajan.

Julkkiksista kasvojaan tiedetään tuolla “kauneuden taikasauvalla” rullailevan ainakin Jessica Alba ja Pamela Anderson.

Kasvorollerin käytön hyödyt:

Kasvorollerin käyttö vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaiduntaa, jonka tuloksena kasvojen iho kirkastuu ja saa kauniin hehkun. Kasvorollerilla saat ihon turvotukset ja pöhötykset tiehensä ja ärtyneenkin ihon tasapainoisemmaksi. Kaupanpäällisbonuksena myös kasvojen lihakset kiinteytyvät ja kasvot saavat entistä parempaa “ryhtiä”. Ihon kimmoisuus paranee.

Kasvohieronta rentouttaa lihaksia poistaen mikrojännityksiä. Tämän ansiosta myös jotkut hampaita öisin naskuttavat ovat saaneet jeesiä pulmaansa kasvorollerin käytöstä.

Kasvorolleria käyttämällä lisäät lymfa-aineenvaihduntaa ja parannat kasvojen verenkiertoa, mikä taas puolestaan auttaa ihoa toipumaan ja palautumaan ympäristön stressitekijöiltä. Kasvorollerin avulla pääset myös näppärästi eroon silmäpusseista tai tummista silmänalusista.

Infinita-kasvorollerit löydät verkkokaupastamme >>