Karita Tykkä luottaa Regulatin mahtiin: “Regulat auttaa elämään täyttä elämää”

Karita Tykän elämää viitoittavat hyvän olon oivallukset, jotka Tykän sanoin “kaunistavat hetkessä ja saavat elämän maistumaan paremmalta”. Regulat on osa hänen joka-aamuista hyvinvointirituaaliaan, johon kuuluvat sen lisäksi meditaatio, liikkuminen ja pulahdus meressä. Lue blogistamme miksi Regulat on yksi Karitan hyvinvoinnin kulmakivistä!
Karita Tykkä luottaa Regulatin mahtiin: “Regulat auttaa elämään täyttä elämää”

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta puhuvan Karita Tykän ja Regulatin yhteinen taival alkoi vuosia sitten, kun Tykkä törmäsi tähän kehuja kahmineeseen entsyymijuomaan terveyskaupassa. Regulatia kokeiltuaan Karita huomasi oitis sen energisoivan tehon ja innostui:

- Tykästyin Regulatiin todella nopeasti, enkä pian enää halunnut olla ilman sitä, Karita kertoo.

Vastustuskykyä ja jaksamista parantavien vaikutustensa ansiosta Regulat Metabolic on nykyäänkin oivallinen osa Karita Tykän elämää.

- Regulat on todella toimiva ravintoainelisä, joka imeytyy helposti eikä aiheuta esimerkiksi suoliston oireilua.

Regulat Metabolic fiiliskuva, jossa pullo ja paketti keltaisten kukkien keskellä

Yrittäjänä toimivalla Tykällä on monta rautaa tulessa; hän on holistinen hyvinvointivalmentaja, LCF Life Coach, meditaatio-ohjaaja, tietokirjailija, Reiki-hoitaja, pilates ohjaaja, hengitysvalmentaja ja äiti. Vaikka sisällä olisikin rauha, on arki toisinaan melkoista haipakkaa. Karita kertoo ravinnetiheän Regulatin auttavan elämään täyttä elämää. Hän on huomannut selkeästi entsyymijuoman moninaiset hyödyt olossaan:

- Muun muassa kynnet ja hiukset voivat hyvin, vastustuskyky on erinomainen ja olo on energinen, Karita listaa.

Monipuolisen koostumuksensa ansiosta Regulat Metabolic on nopea ja helppo apu ravintopuutosten korjaamiseen ja vitaliteetin vahvistamiseen. Sen sisältämä magnesium taistelee väsymystä ja uupumusta vastaan samalla kun B-ryhmän vitamiinit tukevat hermoston toimintaa ja C-vitamiini ja sinkki avittavat immuniteettiamme pystymään parhaimpaansa. Regulat Metabolic sisältää myös tuiki tärkeää D-vitamiinia, jota jokaisen kannattaa nauttia ympärivuotisesti.

“Se kaunistaa hetkessä ja saa elämän maistumaan paremmalta!”

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on Karita Tykälle sydämenasia:

- Hyvinvointi on kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Perusasioista on hyvä huolehtia – muun muassa riittävästi hyvälaatuista unta, liikettä, ravintorikasta ruokaa, antoisia ihmissuhteita, iloa, sopivasti itsensä haastamista ja uuden oppimista, meditaatiota tai vaikka metsäretkiä mielen rauhoittamiseksi sekä rakkautta itseään ja muita kohtaan. Regulatin ottamisesta kannattaa tehdä hyvän mielen aamurituaali, jonka siivittämänä päivä lähtee suotuisasti käyntiin. Monipuolisesti hyvää tekevä “aamutömpsy” kannattaa nauttia itseään arvostaen, kiitollisuutta tuntien ja aidosti läsnä ollen.

- Mielestäni elämä menee ohitse, suorittaessamme sitä ilman läsnäoloa. Siispä päivän eri hetkissä on hyvä olla läsnä ja aistia elämää kaikilla aisteilla ja huomata kaikki hyvä, mitä on, Tykkä opastaa.

Hän itse nauttii Regulatinsa aamuisin osana päivittäistä hyvinvointirituaaliaan:

- Meditaatio, liike, pulahdus meressä ja Regulat, Karita kertoo aamunavauksestaan.

Hän kannustaakin ottamaan Regulatin osaksi jokapäiväistä elämäänsä:

- Anna itsellesi päivittäin tehoshotti ravinteita, jotka tukevat vastustuskykyäsi, lisäävät energisyyttä ja auttavat elämään täyttä elämää. Huomaa hyvä ympärilläsi, tunne kiitollisuutta ja nosta hymy kasvoillesi – se kaunistaa hetkessä ja saa elämän maistumaan paremmalta.

RegulatPro ja Regulat Metabolic keltaisten kukkien kanssa fiiliskuvassa ilmansuunnittain aseteltuna.

“Ilman entsyymejä elämän liekki palaisi himmeästi”

Regulat on erityislaatuinen entsyymijuoma, joka on valmistettu luomuvihanneksista, -pähkinöistä ja -hedelmistä patentoidulla triplafermentaatiolla, maitohappobakteerien avulla. Yhteen pullolliseen Regulatia on käytetty kokonainen korillinen luonnon parhaita antimia; entsyymijuomassa ravintoaineet ovatkin sulloutuneet todella tiiviiseen muotoon. Karita Tykkä tuntee perinpohjaisesti entsyymien tärkeän merkityksen olemassaolollemme:

- Ilman entsyymejä kemialliset reaktiot tapahtuisivat soluissamme liian hitaasti – elämän liekki palaisi siis himmeästi. Entsyymit nopeuttavat reaktioita ja saavat elämän liekin palamaan kauniisti. Elinvoimaisuudellemme ehdottoman välttämättömät entsyymit osallistuvat kaikkiin kehon toimintoihin, joten RegulatPro Metabolic on loistava apu tukemaan ja lisäämään kokonaisvaltaista hyvinvointia, Tykkä opastaa.

Hänen arvostaa Regulatia erityisesti sen sisältämien entsyymien sekä tiiviin ravintoainekoostumuksen ansiosta. Tykälle tärkeää on myös se, että ravintoaineet ovat Regulatissa erinomaisesti imeytyvässä muodossa:

- Triplafermentaatio pilkkoo ravintoaineet helpoiksi imeyttää ja yhteen annokseen Regulatia onkin tiivistetty usean kilon määrä tuoreita puhtaita luomuraaka-aineita.

Karita Tykkä suosittelee hyvillä mielin Regulatia kaikille aktiivisille aikuisille ihmisille, jotka haluavat huolehtia itsestään ja korjata tai ennaltaehkäistä ravintoaineiden puutostiloista johtuvia oireita. Testaa ja huomaa hyödyt omassa olossasi!

Regulatin terveyshyödyt

Regulat Metabolic on paljon muutakin kuin erinomainen entsyymivalmiste ja
triplafermentaation kirkkaana kimmeltävä jalokivi! Kyseessä on todella monipuolinen vitamiini- ja kivennäisainevalmiste, jonka nauttimisesta on kosolti hyötyä hyvinvoinnille.

Tutustutaan Regulat Metabolicin sisältämien ravinteiden terveyshyötyihin ainesosa kerrallaan:

Regulatpro Metabolic ja magnesium

Regulatpro sisältää entsyymien lisäksi magnesiumia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää elektrolyyttitasapainoa, normaalia energia-aineenvaihduntaa, proteiinisynteesiä sekä hermoston ja lihasten normaalia toimintaa. Lisäksi magnesium petraa normaaleja psykologisia toimintoja, tukee hampaiden ja luuston pysymistä normaalina sekä osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

Regulat Metabolic ja sinkki

Regulat pro sisältää myös sinkkiä. Sinkki edistää ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaalina. Sinkki petraa myös immuunijärjestelmämme toimintaa ja luustomme hyvinvointia. Sinkki edistää myös normaalia hiilihydraatti- ja happo-emäsaineenvaihduntaa, normaalia kognitiivista toimintaa, DNA- ja proteiinisynteesiä ja A-vitamiinin aineenvaihduntaa. Lisäksi sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina sekä näön pysymistä normaalina.

Regulat Metabolic ja kromi

Regulat Metabolicissa vaikuttava kromi puolestaan edistää normaalia
makroravintoaineiden aineenvaihduntaa ja veren glukoositasojen pysymistä
normaalina.

Regulat Metabolic ja mangaani

Regulat Metabolicin sisältämä mangaani edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, luuston pysymistä normaalina, sidekudoksen normaalia muodostumista ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Regulat Metabolic ja D-vitamiini

Regulat Metabolicissa vaikuttava D-vitamiini on hyväksi luustolle, lihaksille ja
hampaille. Se osallistuu myös solujen jakautumisprosessiin ja on tärkeä immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle. D-vitamiini edistää lisäksi normaalia kalsiumtasoa veressä sekä kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä kehossa.

Regulat Metabolic ja C-vitamiini

Regulat Metabolicin C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toimintaa ja energia- aineenvaihduntaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tämän lisäksi raudan imeytymistä avittava C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista luuston, rustojen, ihon, hampaiden toimintaa varten sekä normaaleja psykologisia toimintoja ja hermoston toimintaa.

Regulat Metablic ja B-vitamiinit

Regulat Metabolicin ainesosana komeileva B1-vitamiini eli tiamiini edistää
hermoston toimintaa, psykologisia toimintoja, sydämen toimintaa sekä energia-aineenvaihduntaa.

Regulat Metabolicin sisältämä B2-vitamiini eli riboflaviini edistää energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa sekä punaisten verisolujen että limakalvojen pysymistä normaaleina. B2-vitamiini edistää ihon ja näön pysymistä normaalina sekä raudan normaalia aineenvaihduntaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Lisäksi B2-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Regulat Metabolicin sisältämä B3-vitamiini eli niasiini edistää psykologisia toimintoja, energia-aineenvaihduntaa sekä niin ihon kuin limakalvojenkin pysymistä normaaleina. B3-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tämä tärkeä vitamiini tukee myös hermostomme toimintaa.
Regulat Metabolicin B6-vitamiini eli pyridoksiini edistää hormonitoiminnan
säätelyä, immuunijärjestelmän toimintaa, homokysteiinin aineenvaihduntaa,
energia-aineenvaihduntaa ja kysteiinin synteesiä. B6-vitamiini edistää myös veren punasolujen muodostumista ja proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa. Lisäksi B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä tukee psykologisia toimintoja ja hermoston toimintaa.

Regulat Metabolicissa mukana oleva B12-vitamiini eli kobalamiini edistää hermoston toimintaa, psykologisia toimintoja, energia-aineenvaihduntaa,
homokysteiinin aineenvaihduntaa, veren punasolujen muodostumista ja
immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tuiki tärkeä B12-vitamiini osallistuu solujen jakautumisprosessiin sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Yksi pakkauksen mukana tuleva mittalasillinen Regulat Metabolicia (= 20 ml:n päiväannos) sisältää:
C-vitamiini 12 mg (15 %*), D-vitamiini 5 µg (100 %*), B1-vitamiini 0,22 mg (20 %*),
B2-vitamiini 0,42 mg (30 %*), B3-vitamiini 4,8 mg (30 %*), B5-vitamiini 1,8 mg (30
%*), B6-vitamiini 0,42 mg (30 %*), foolihappo 24 µg (12 %*), B12-vitamiini 0,75 µg
(30 %*), magnesium 56 mg (15 %*), sinkki 10 mg (100 %*), mangaani 2,0 mg (100
%*), kromi 25 µg (62,5 %*).
*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Oman putelin Regulat Metabolic ja Regulatpro Bio -juomia saat näppärästi Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta >