Niasiiniamidi luonnonkosmetiikassa

Niasiiniamidi on niittänyt maailmanlaajuista mainetta etenkin ihon pigmenttiä kirkastavien, ihoa tasoittavien, juonteita silottavien ja suurentuneita ihohuokosiakin hoitavien vaikutustensa vuoksi. Lue blogistamme mistä ihmeestä oikein on kyse?
Niasiiniamidi luonnonkosmetiikassa

Niasiiniamidin ihonhoitoon liittyvät vaikutukset perustuvat silkkaan kemiaan. Niasiiniamidi on B3-vitamiinin aktiivinen muoto, joka luonnollisuutensa ansiosta imeytyy hyvin ihoon. Kyseessä on turvallinen ja hyvin siedetty vitamiini. 

Niasiiniamidi on kahden koentsyymin, NAD:n (nikotiiniamidiadeniinidinukleotidi) ja NADP:n (nikotiiniamidi-adeniinidinukleotidifosfaatti), luonnollinen esiaste. Nämä koentsyymit ovat mukana monissa ihon aineenvaihdunnan oksidatiivisissa reaktioissa. Kun niasiiniamidiiholle sivelee hipiälleen, ihomme NAD-pitoisuus kasvaa. Tämä selittää niasiiniamidin antaman antioksidanttisuojan.

Tutkimusten mukaan niasiiniamidi suojaa ihoa sangen monipuolisesti: se vähentää UV-säteiden aiheuttamaa ikääntymistä (dermatohelioosi, valovanheneminen), kellastumista, punaisia ​​läiskiä ja hyperpigmentoituneita läiskiä. Tämän lisäksi niasiiniamidi vaikuttaa ihon talintuotantoon ja edistää ihon homeostaasia, joka on välttämätöntä ihosolujen toiminnan parantamiseksi. Niasiiniamidi auttaa pitämään ihon suojabarriäärin, ihon aineenvaihdunnan ja rakenteen hyvässä kunnossa. Kaikki luonnonkosmetiikan sertifikaatit eivät hyväksy niancinidea raaka-aineena.

Naisen poskipäähän annostellaan pipetillä Bioearth Elementa Niasiiniamidi -boosteria

Niasiiniamidista apua myös akneen - ja muuhunkin!

Niasiiniamidi on yksi käytetyimmistä raaka-aineista aknen hoidossa, koska sillä tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Niasiiniamidi auttaa sekä talintuotannon tasapainottamisessa että turvotuksen hoidossa.

Niasiiniamidi on vaikutuksiltaan vahvasti antioksidanttinen, rauhoittava, tasoittava, kirkastava, kosteuttava, minkä ansiosta se on loistava valinta niin rasvoittuvalle kuin sekaihollekin - aknen hoitamisen lisäksi niasiiniamidilla on paljon muitakin ihonhoidollisia avuja, joista yksi on ihon sävyn tasoittaminen.

Niasiiniamidi on ominaisuuksiltaan myös ikääntymisen merkkejä hillitsevä, joten se sopii loistavasti myös aikuiselle iholle. Tuotekuva Bioearth Elementa Niasiiniamidi buusterista

Niasiiniamidi-boosterista tehoa ihonhoitoon!

Ruohonjuurenkin valikoimiin on pelmahtanut muun muassa erinomaisen hinta-laatusuhteensa ansiosta kosolti hehkutusta osakseen saanut Bioearth Elementa Niasiiniamidi 10% + Sinkki 1% boosteri.

Jo varsin lyhyessä ajassa tuotteesta on kehkeytynyt melkoinen hitti!
Niasiiniamidipitoisessa boosterissa on mukana myös sinkkiä, joka tuo lisätehoa etenkin akneihon hoitoon. Niasiiniamidipitoinen puhtiboosteri sopii rasvoittuvalle ja sekaiholle aina teini-ikäisistä aikuisiin saakka. Sen antioksidanttisen, kosteuttavan ja ikääntymisen merkkejä hillitsevän vaikutuksen tuntee!

Tästä saat ostettua oman Niasiiniamidi boosterin itsellesi >

Katso myös muut Bioearthin ihanat uutuudet tästä >