Luonkos – Kasvot puhtaiksi öljykakulla!

Asiakkaiden toiveiden tuloksena Ruohonjuuren hyllyjä komistavat nyt kotimaiset Ilona Luonkos -sarjan puhdistuskakut. Miksi nuo kakut ovat suorastaan villinneet asiakkaamme? Sen saat selville tästä!
Ilona Luonkos

Luonkos -sarjan kotimaiset tuotteet niittävät mainetta!

Öljypuhdistus on helppo tapa putsata kasvojen iho hellävaraisesti putipuhtaaksi, ilman ylimääräistä vettä tai liian peseviä ainesosia. Öljypuhdistukseen näppäriä kavereita ovat Ilona Luonkos :in kehittelemät puhdistuskakkuset, jotka sopivat perusputsauksen lisäksi myös meikinpoistoon.

Käyttämällä öljypuhdistuskakkuja päivittäin ihon kosteustasapaino palautuu ja iho tasapainottuu. Aluksi ihon epäpuhtaudet saattavat aktivoitua, mutta pian iho rauhoittuu saavuttaessaan luonnollisen tasapainonsa ja voi jatkossa paremmin.

Öljypuhdistuskakut ovat vegaanisia, säilöntäaineettomia ja valmistettu 100 % laadukkaista luonnon raaka-aineista käsityönä ja suurella sydämessä Naantalissa.

Luonkos -sarjan tuotteet

Kakkusia on kolmea lajia: rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle tarkoitettu Healing, kaikille ihotyypeille ja hajusteallergisille suunniteltu Radiant ja kuivaa ihoa hellävaraisesti raviten puhdistava Rebirth.

Somemaailmassakin suurta suosiota saavuttaneet, vegaaniset puhdistuskakut poistavat varsin näpsäkästi ja hellävaraisesti iholta epäpuhtaudet ja meikit. Raaka-aineiltaan simppelit puhdistuskakkuset sisältävät kosolti ihoa ravitsevia ja hoitavia antioksidantteja, vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja.

LISÄBONUS: Palkintojakin pokanneet sarjan pakkaukset itsessäänkin jo ovat huikea innovaatio! Kakkusten pakkaukset on nimittäin valmistettu Kotkamillsin uudesta, muovittomasta ja maatuvasta kartongista. Nämä kakkuset ovat siis mitä mainioin zero waste -valinta, josta sekä ihosi että luonto kauniisti kiittävät.

Kyseessä on suomalainen, luonnonkosmetiikan asiantuntijoiden ja opettajien kehittämä eettinen sekä laadukas tuotesarja, joka lanseerattiin syksyllä 2018.

Osta Luonkos -tuotteita Ruohonjuuren verkkokaupasta >>