Iloa ja elinvoimaa yhä useamman ulottuville!

Juuri nyt haluamme aivan erityisesti tuoda iloa ja elinvoimaa yhä useamman asiakkaamme ulottuville ympäri Suomen. Verkkokauppamme valikoimissa komeilee jo lähes 7 000 mahtituotetta terveytesi tueksi. Ota vinkit talteen tästä blogista.
Iloa ja elinvoimaa Ruohonjuuresta

Koronavirus huolestuttaa ja pohdituttaa varmasti meitä kaikkia. Meillä Ruohonjuuressa pää pidetään kylmänä - ja sydän lämpimänä. Laitammekin nyt entistäkin enemmän paukkuja pieniin hyviin tekoihin ja sydämellisiin asiakaskohtaamisiin - ihan kaikissa kanavissamme. Haastavina aikoina ystävällisyys, hyvät teot ja empaattisuus nousevat erityisen suureen arvoon – “miestä mäessä” auttaneet muistetaan. Ollaan siis kultakimpaleita toisillemme! Pienet, ystävälliset eleet kasvattavat kollektiivisia supervoimiamme ja saavat auringon paistamaan risukasankin perukoille.

Myymälöidemme lisäksi myös verkkokauppamme kautta haluamme nyt aivan erityisesti tuoda iloa ja elinvoimaa yhä useamman ulottuville.

Tiesitkö, että verkkokauppamme valikoimissa komeilee jo lähes 7 000 mahtituotetta terveytesi tueksi? Tarjolla on kattava kimara hyvän elämän eväitä - niin kotoilusta nauttimiseen kuin ravintorikkaampien valintojen hamstraamiseen vessapaperin ja makaronin sijaan.

Tässä muutamia vinkkejämme luomullisille ostoksille:

Hyvässä suklaassa ei ole mitään pahaa! Nappaa naposteltavaksesi nyt laadukasta suklaata levy tai useampikin - suussasulava luomusuklaa nimittäin saa mielialan ja energiatasot kohoamaan sekä auringon paistamaan risukasankin perukoille!

Kotivaraa kerääville terveellisempää hamstrattavaa makaronin sijasta on esimerkiksi huippuravinteikas spirulina (joka astronauttiruokana on NASA:llakin käytössä). 

Kun etätyökonttorilla diffuusorissa pöhisee tea tree tai ilmassa leijuvat rentouttavat huonetuoksut, ei olo tunnu lainkaan hassummalta. Juuri nyt kaupaksi ovatkin käyneet erittäin hyvin tea tree -öljyt sekä tea tree -kukkaisvedet. 

Etätyöpäivän jälkeen voi varsin vaivattomasti loihtia itselleen myös pienen “kotispa-hemmotteluhetken”:  rentouttavat jalkakylvyt, kasvo- ja hiusnaamiot, kylpysuolat, kasvo- ja vartalokuorinnat ja eteeriset öljyt tuovat pientä luksusta kotoilun keskelle.

Kiitollisuusharjoitukset ja hyvän huomaaminen lisäävät turvallisuuden, empatian ja tyytyväisyyden tunteita ja vähentävät stressiä. Mielenrauhaa ja tyyneyttä maailman myllerrysten keskellä antaa esimerkiksi suuren suosion saavuttaneiden Hidasta elämää -korttien tutkistelu. Osuvien oivallusten täyteisiä kortteja on valikoimissamme tarjolla varsin kattavasti - myös perheen pienimmille.

Hyvä mieli ja stressin välttely ovat tärkeitä asioita – niin vastustuskyvyn kuin mielialankin puolesta. Maaliskuussa kampanjatarjouksessakin komeileva Biomed Hidasta elämää -ashwagandha  saa asiakkailtamme vuolaasti kiitosta siitä, että sen avulla on moni saanut mielen myrskyt tyyntymään ja unen laadunkin paranemaan.

Ahkeran käsienpesun tuloksena tuppaa kätösten iho nyt monella helposti kuivahtamaan, joten käsivoidetta kannattaa kaapeissa olla jemmassa tuubi poikineen. Muun muassa Weleda-sarjan Tyrni-käsivoide on kerännyt asiakkailtamme kosolti kehuja tehokkuudestaan.

Koronakotoilun lomassa monella meistä on aikaa nauttia myös lukuhetkistä sekä ruoanlaitosta pitkän kaavan mukaan. Kirjavalikoimistamme löydätkin niin opukset onneen, vinkit virkistäytymiseen, luonnon opit kuin reseptit herkkuhetkiin! 

Tiesithän, että Ruohonjuuri-lehti on luettavissa myös sähköisessä muodossa?