Hyvillä mielin aamusta iltaan!

Ruohonjuuren parhaan tuotteen arvonimen hetki sitten napanneesta Pukka Day to Night -teelajitelmasta riittää reipasta ryypiskeltävää tuomaan tasapainoa ja mielihyvää hektisenkin arjen keskelle.
Pukka Day to Night Collection Ruohonjuuri

Pukka Herbs on laadukkaisiin yrttituotteisiin erikoistunut brittiyritys, jonka tarkoituksena on yhdistää ihmiset, kasvit ja maapallo. Erityisen tunnetuksi Pukka on tullut korkealaatuisesta luomuteevalikoimastaan, jonka 38 erilaista yrttitee-elämystä saavat makunystyrät iloisiksi. Teepaljouden edessä saattaa toisinaan iskeä valinnanvaikeus. Tätä haastetta helpottamaan Pukka on kehittänyt Day to Night -teelajitelman, jossa monta erilaista tee-elämystä yhdistää voimansa: lajitelman hankkimalla pääset siis testaamaan viittä suosituinta Pukka-teetä.

Teelajitelma on laadittu tukemaan päivittäisiä hyvinvointirutiineja:

  • Aamu alkaa energisesti Ginseng-matcha-teen herättelemänä.
  • Aamupäivän aherruksen katkaisee teetauko, jossa nautitaan kupillinen vastustuskykyä nostavaa Turmeric Gold -kurkumateetä (joka muuten sekin valittiin muutama vuosi sitten Ruohonjuuren parhaaksi lämpimäksi juomaksi).
  • Iltapäiväsymykselle pistetään kampoihin elinvoimaa ja jaksamista lisäävän Revitalise-vitaliteettiteen avulla. 
  • Päivällisen jälkeen nautitaan ruuansulatusta edistävää After dinner -teetä.
  • Illansuussa varmistetaan hyvän mielen Höyhensaarimatka tyynnyttävän ja rentouttavan Night Time -iltateen avulla.

Pukka Day to Night -teelajitelman supersankarit pähkinänkuoressa

Ginseng matcha - vihreä tee on herkullinen sekoitus matchaa, inkivääriä, tulsia, ginsengiä ja sitruunaruohoa. Teen tarkoituksena on herättää kroppa ja mieli horteesta ja ladata ihminen täyteen positiivista energiaa, jolla tulevan päivän haasteet voitetaan hymyssä suin.

Sebastian Pole, Pukka- sarjan pääherbalisti ylistää matchan terveysvaikutuksia sanomalla, että matcha on vihreää kultaa. Pole ylistää matchan olevan samaan aikaan sekä rentouttavaa ja virkistävää - ja tekevän monipuolisesti hyvää terveydelle. Matcha on tiivistä tavaraa - se sisältää sata kertaa enemmän antioksidantteja kuin tavallinen vihreä tee - siksi pienikin määrä matchaa riittää tukemaan terveyttäsi. Pukkan Ginseng matcha - vihreä tee  nauttimalla pääset varsin vaivattomasti osalliseksi matchan makumaailmasta ja hyödyistä. Voiko ihanammin aamu enää alkaa?
Pukka Turmeric Gold Ruohonjuuri

Turmeric Gold -kurkumatee valittiin Ruohonjuuren parhaaksi teeksi muutama vuoksi sitten. Eikä mikään ihme: Pukkan ylivertainen Kurkumatee on makumaailmaltaan hienostunut teesekoitus terveysvaikutuksiltaan kuuluisaa kurkumaa, sitrushedelmiä ja vihreää teetä. Tiesitkö muuten, että kupillinen Turmeric Gold-teetä sisältää saman verran antioksidantteja kuin kaksi desilitraa mustikoita?

Revitalise-vitaliteettitee on nimensä mukaisesti elinvoimaa lisäävä ja uudistava luomutee, jossa seljakukka, appelsiininkuori  inkivääri ja neilikka tuovat miellyttävää lämpöä ja mausteisuutta teehetkeen. Lisäksi tässä teessä tehoaineena temmeltää antioksidanttisesti vaikuttava kaneli edistää ruuansulatusta, tasapainottaa sokeriaineenvaihduntaa ja on myös hyväksi hermostolle ja sydänterveydelle.

After Dinner -tee tuuppaa turpean olon tiensä ja turhan tuhdille ololle äkkilähdön! Ruokalun jälkeen nautittavaksi suunniteltu luomutee edistää ruuansulatusta sisältämiensä fenkolin avulla. Mukana maukkaassa menossa temmeltävä myös mm. anis ja sikurinjuuri. 
Pukka Night Time Ruohonjuuri


Night Time -iltatee on tyynnyttävä ja rentouttava mahtijuoma, jota Höyhensaarimatkailun edistämiskeskuskin suosittelee! Jos joka ilta ei lamppu meinaa sammua, nauti Pukka Night Time -iltateetä mukillinen puolisen tuntia ennen petiin pelmahtamistasi!

Asiakkaamme suosittelee:

”Haluan suositella Ruohonjuuren asiakkaita testaamaan Pukka-sarjan iltateetä! Itse olen hieman rauhaton nukkuja - aina silloin tällöin nukahtaminen on hankalaa. Mielestäni iltateet on hyvä ja luonnollinen tapa hieman avittaa nukahtamista” - Nooralotta Neziri, pikajuoksija ja Ruohonjuuren asiakas