Iltatee (Night Time -unitee), 20 g

20 pussia
Iltatee (Night Time -unitee), 20 g
20 pussia
5,45 €
( 272,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu
Kauniita unia, rauhallista yötä!

”Haluan suositella Ruohonjuuren asiakkaita testaamaan Pukka-sarjan iltateetä! Itse olen hieman rauhaton nukkuja - aina silloin tällöin nukahtaminen on hankalaa. Mielestäni iltateet on hyvä ja luonnollinen tapa hieman avittaa nukahtamista. Tämä tee sisältää muun muassa valeriaanaa ja laventelia.”

- Nooralotta Neziri, pikajuoksija ja Ruohonjuuren asiakas


"Pukkan night time –iltatee on todella toimiva valinta. Se rauhoittaa mukavasti ennen nukkumaan menoa ja maistuu ihanalta. Kuuluu jo jokailtaisiin rutiineihin, että miehen kanssa sohvalla tunnelmoiden hörpitään kupilliset Pukkaa ennen nukkumaan menoa."

- Renja


"Pukkan Night time-tee on rauhoittava ja ihana siemailtava. Se sisältää esimerkiksi ilta-aikaan erinomaisesti nautittavaksi sopivia kauraversokukkaa, kamomillaa sekä  laventelia. Minä nukun kuin tukki yhden mukillisen jälkeen. Lempeän yrttinen iltatee, suosittelen!"

- Ciia

“Kupponen iltateetä ennen nukkumaanmenoa ja nukut kuin Ruusunen kerrassaan.”

- Emmi

Yksityiskohdat

Pukka-iltatee on rentouttava ja rauhoittava yrttiteesekoitus, joka tuudittelee Sinut lempeästi suloisimpiin uniin.
 
Mukana tässä laadukkaassa teesekoituksessa on rauhoittavaa kauranversokukkaa, rentouttavaa laventelia ja tyynnyttävää lehmuksenkukkaa.

Tämän uniteen sisältämä valeriaana avittaa nukahtamista, parantaa unenlaatua, tukee kognitiivisia toimintoja ja mielen hyvinvointia. Rentouttava ja rauhoittava valeriaana edistää myös ruuansulatusta ja vaikuttaa suotuisasti sydämen terveyteen.Tiedäthän myös sen, että tämäkään luomutee ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
  • EAN: 5065000523183
  • Ainesosat: Ainesosat: Kauranversokukka* (30%), lakritsanjuuri*, kamomillankukka*, laventelinkukka* (14%), lehmuksenkukka* (10%), valeriaanan juuri*, tulsinlehti*. *=luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu