Ohoi! Mojovia makuelämyksiä näkyvissä!

Paremman maailman rakentaminen maistuu mahtavalta! Ohoi! -vegesuklaat ovat rantautuneet Ruohonjuureen - ja mikä parasta: osa suklaiden tuotosta ohjataan metsien suojeluun!

Ohoi! Mojovia makuelämyksiä näkyvissä!

Hyvän mielen herkkuhetkiin on tarjolla nyt uutta mutusteltavaa. Ruohonjuuren hyllyille hypähdelleet Ohoi-luomusuklaat ovat vegaanisia, luomulaatuisia ja Reilun kaupan ehdoin tuotettuja nautintoja, joita todellakin kelpaa popsiskella hyvällä omallatunnolla. 

Jokaisesta myydystä levystä lahjoitetaan viisi senttiä metsien suojeluun - ja sinä voit vaikuttaa, minkä järjestön kautta maailmanparannus tapahtuu! Käy siis äänestämässä mieluisinta vaihtoehtoa lahjoituskohteeksi tästä. Sivulla on vireillä myös arvonta, jossa palkintona on yhteensö 40 kpl suklaalevyjä - se on yhtä paljon kuin Suomessa on kansallispuistoja vuonna 2020!

Ohoi-suklaiden ideana on helisyttää makuhermoja maitosuklaamaisesti ilman, että tuotteissa on ollenkaan eläinperäisiä ainesosia. Tavoitteena on myös päivittää suomalaista suklaatarjontaa entistä parempaan suuntaan tuomalla saataville eläimille sekä ihmisille reiluja vaihtoehtoja. Samalla Ohoi-sarja valjastaa suklaaherkuttelijan hyväntekijäksi ohjaamalla rahoja myös metsien suojeluun. Herkuttele siis - ja tee samalla hyvää!