Hiiva haittana?

Jos hiivatulehdus kiusaa, kannattaa kokeilla luonnollisia keinoja sen taltuttamiseen. Frantsilan kehäkukkavoide auttaa naisten pinteessä.
Hiiva haittana?

Frantsilan kehäkukkavoide häätää hiivan lempeästi mutta tehokkaasti. Salva sisältää peräti 15 % kotimaista, luomulaatuista kehkäkukkaa, joka onkin voiteen antibakteerinen tehoainesosa.

Hiivatulehdusta hoidettaessa Kehäkukkavoidetta pursotetaan illalla emättimeen ja pikkuhousuihin laitetaan yöksi side, että salva pääsee hoitamaan tehokkaasti yön ajan.

Antibakteerisena kehäkukka sisältää hiivoja häätäviä ainesosia ja siitä valmistettu voide rauhoittaa myös ulkosynnyttimien kirvelyä ja kutinaa.

Kehäkukkaa voi käyttää hiivarohtona voiteen lisäksi myös emätinhuuhtelun muodossa. Kuivattua kehäkukkaa annostellaan neljä teelusikallista neljää desilitraa kiehuvan kuumaa vettä kohden. Huuhteen annetaan tekeytyä niin kauan, että se on jäähtynyt. Sen jälkeen kehäkukat siivilöidään pois ja huuhde on valmis. Emätinhuuhtelu tehdään parilla desilitralla kehonlämpöistä kehäkukkavettä suolihuuhtelupussin avulla vessanpöntöllä istuen. Huuhtelu voidaan tehdä aamuin illoin niin kauan, että hiiva on tullut häädetyksi.

Hiivatulehduksen hoitamiseen voi ulkoisesti emätinhuuhteluissa käyttää myös greippiöljytippoja laimennettuna veteen. Biomedin Greippiöljytipoilla voi häätää hiivaa täten ulkoisesti operoiden.