Herkutella Herkkuisaksi!

Foodinin Herkutella-tahnat muuttivat kesän aikana nimiään Herkkuisa-tahnoiksi. Nimenmuutoksen syynä oli Nutella-levitteitä valmistavan Ferreron lakimiesten kovistelu; tahnojen “-ella”-päätteen jättifirma koki siis omaisuudekseen.
Herkutella Herkkuisaksi!

- Nutella-levitteen valmistaja Ferrero Rocher koki, että nimi “Herkutella” loukkaa heidän “Nutella”-tavaramerkkiään. Päätimme myöntyä ja vaihtaa nimen, sillä mahdollinen prosessi markkinaoikeudessa olisi poikkeuksetta pitkä ja veisi aikaamme tärkeimmältä eli Foodinin kehittämiseltä. Edelleen on silti lupa Herkutella- Herkkuisa on aivan yhtä ihana herkku, Foodinilta todetaan.

Mutta väliäkös tällä eikä nimi tahnaa pahenna: mahtavalta maistuu Herkkuisa-tahna siinä missä aiempikin versio! Ja ylikansallisten megatahnojen rinnalla jyväskyläläisen Foodinin versiot paistattelevat uljaasti ravintorikkaampina ja puhtaampina versiona. Niillä kelpaa siis herkutella.

PS: Nyt saatavilla on myös valkosuklaiset versiot luomulevitteistä - sekä sokerilla että ilman lisättyä sokeria. Valkosuklaiset Herkkuisat sisältävät vain 100% kasvipohjaisia raaka-aineita ja niiden valmistamisen hiilijalanjälki on 0! Foodinin Vaajakosken tehdas toimii hiilineutraalisti.