Evolve Rainforest Rescue - sademetsän taikaa ihanalle ihollesi!

Ruohonjuuren parhaaksi ihonhoitotuotteeksi valittu Evolve Hyaluronihapposeerumi on saanut huikaisevan hienon sisartuotteen: saman sarjan Rainforest Rescue -seerumi ampaisi tuomaan helpotusta rasvoittuvalle ja epäpuhtauksista kärsivälle iholle!
Evolve Rainforest Rescue -seerumi

Ruohonjuuren parhaaksi ihonhoitotuotteeksi valittu Evolve-sarjan Hyaluronihapposeerumi on saanut huikaisevan hienon sisartuotteen: saman sarjan Rainforest Rescue -seerumi ampaisi tuomaan helpotusta rasvoittuvalle ja epäpuhtauksista kärsivälle iholle!

Rainforest Rescue  -superseerumi vähentää liiallista talineritystä ja jättää ihon ihanan puhtaan tuntuiseksi. Tehoseerumi lisäksi suojaa ihoa tehokkaasti ulkoisilta haittatekijöiltä ja sen säännöllinen käyttö tekee ihosta kirkkaan ja mattapintaisen - sekä toiminnoiltaan rauhoittuneen.

Jos rasvoittuva ja epäpuhdas iho on herkkä ja helposti ärtyvä - ei mitään hätää! Rainforest Rescue -tehoseerumi tuo avun tähänkin pulmaan! Mahtiseerumin luonnolliset, hellävaraiset raaka-aineet vähentävät epäpuhtautta ja liiallista talintuotantoa iholla.

Evolven Rainforest Rescue -seerumi sopii mitä mainioimmin myös miesten luottotuotteeksi.

Rainforest Rescue -seerumin teho perustuu ns. “Amazonin sekoitukseen”, josta mahtituotteen nimikin näppärästi juontuu. Tämä teholtaan ylivertainen superkimara pitää sisällään mm. acai-marja- ja copaiba -öljyjä, joiden on todettu vähentävän talintuotantoa ja tulehdusten syntymistä sekä pienentävän laajentuneita ihohuokosia. Antioksidanttirikas acai-seos ja puhdistava copaiba vähentävät tutkitusti 42% tulehduksista, estävät huokosten tukkeutumisen jopa 72 %:n  ja liiallisen talintuotannon 65 %:n teholla.

Lisätehoa seemuriin tuo pajunkuori, joka luonnollinen salisyylihapon lähde. Seerumiin lisätty pajunkuori nopeuttaa ihosolujen uusiutumista ja kuorii hellävaraisesti ihoa sitä ärsyttämättä.

Rainforest Rescue -seerumin  käyttö on helpompaa kuin heinänteko! Seerumia levitellään puhtaalle iholle kahdesti päivässä ennen kosteusvoidetta. Sitä voi käyttää myös täsmätuotteena, jolloin vaikutettua tulehdukseen/epäpuhtauteen saa vaikutetuksi heti haasteen ilmestyttyä. Voit oikein oivallisesti käyttää seerumia koko kasvoille tai vain T-alueelle tasapainottaaksesi liiallista talineritystä ja vähentääksesi tukkeutuneita ihohuokosia. Suosittelemme testaamaan!

Osta Rainforest Rescue-seerumi Ruohonjuuren verkkokaupasta >>

Osta Evolven tuotteita Ruohonjuuren verkkokaupasta >>