Entistäkin ehommaksi!

Hetkessä huolitellummaksi: siistin ehostuksen voi saada väsätyksi varsin kohtuullisessa ajassa. Ruohonjuuren ekokosmetologi Satun vinkeillä onnistut!
Hetkessä huolitellummaksi: siistin ehostuksen voi saada väsätyksi varsin kohtuullisessa ajassa. Ruohonjuuren ekokosmetologi Satun vinkeillä onnistut!

Meikkipohja

Hyvä meikkipohja tulee hyvin hoidetusta ja kosteutetusta ihosta. Kun levität meikkituotteen välittömästi kosteusvoiteen jälkeen, saat lopputuloksesta hehkuvamman. Jos kosteusvoiteesi on jo imeytynyt, kokeile suihkauttaa ennen meikkaamisen aloittamista kasvoillesi kukkaisvettä. Suihkauttele sitä myös meikkipohjan päälle. Kukkaivesi antaa kasvoillesi kaunista hehkua ja kiinnittää meikin. Näin ehkäiset myös kuivuuden tunnetta ihollasi - sekä sitä, että iho näyttäisi liian meikatulta. Muista meikatessasi käyttää kevyesti myös poskipunaa. Jos iho on liian tasaisen sävyinen, voi kokonaisuus näyttää elottomalta.

Kulmakarvat

Aloita kulmien meikkaaminen harjaamalla kulmat ylöspäin puhtaalla kulmaharjalla. Kulmakynällä tai puuterimaisella värillä saat korjailtua puuttuvia koloja. Tee aina hentoja vetoja kulmakarvojen suuntaisesti ja käy kevyesti läpi alalinja. Lopuksi harjaa kulmakarvageeliä ja suuntaa vedot ylös ja sivulle. Tämä kohottaa katsetta ja saa kulmat näyttämään luonnollisilta ja tuuheilta.

Silmät

Silmämeikissä on tärkeää pohjustaa luomet. Levitä niille kevyesti joko puuteria, peiteainetta tai valokynää. Pelkälle puhtaalle iholle levitetty silmänrajaus tai luomiväri ei pysy. Kun valitset kaksi toisiaan lähellä olevaa luomiväriä, ei häivyttämiseen mene liian kauan aikaa. Silmienrajaus on helppo tapa saada näyttävämpää lopputulosta. Ripsiväri viimeistelee lookin. Ruskea ripsiväri antaa luonnollisemman ja musta näyttävämmän vaikutelman.

Huulet

Huulten suhteen helpoimmalla pääset valitsemalla sävytetyn huulirasvan tai huulipunan, jonka sävy on lähellä omien huultesi väriä. Kun vielä rajaat huulet, saat huulimeikistäsi viimeistellymnmän näköisen, pysyvämmän ja näyttävämmän.

Kevään ja kesän meikkitrendit

Kevät- ja kesämeikissä on aina haluttu hehkua - eikä vuonna 2020 tilanne ole tämän suhteen toinen. Kuulas iho ja raikkaat meikkisävyt ovat tänäkin keväänä IN. 

Suvi tuo tulleessan pastellin sävyiset luomivärit ja huulipunat, jotka ovat nyt hyvin trendikkäitä. Tärppituotteita trendimeikkiin löydät luonnollisesti Ruohonjuuren hyllyistä! Tässä ekolokosmetologimme Sadun vinkit ajanmukaisiin värikosmetiikkavalintoihin:

- Zuii Organic -sarjan pastellinsävyiset solo-luomivärit Grape, Blossom tai Jungle. Nappaa joku näistä ja trendaat helpost!

- Korennon korostus- kuultovoide Rose Quartz. Voit käyttää tätä meikissäsi melkeinpä kaikkeen: poskipäille, luomiväriksi tai tekemään huulista herkullisen näköiset sipaisemalla sitä amorinkaarelle.

- Dr. Hauscka-sarjasta löytyy pastellisävyjen kanssa ihanasti yhteen sopiva sininen mascara. Voit valita kahdesta eri lopputuloksesta luonnollisemman Defining-ripsivärin tai näyttävämmän Volume Mascaran.

Ruohonjuuren ekokosmetologin meikkisuosikit

- Zuii Organic -sarjan hehkua antava poskipuna Melon. Käytän sitä lähes aina meikatessani (itseäni ja  muita), koska sen sävy ja lopputulos on niin kauniin heleä.

- Dr. Hauscka -sarjan sävyttävää kosteusvoidetta käytän kasvoillani myös meikkivoiteen alla ja jopa vapaapäivinäni, koska se saa pintakuivan ihoni hehkumaan. Sen sävy on transparent eli se sulautuu täydellisesti kaikkiin ihon sävyihin. Luottotuotteeni talvi- ja kevät iholle.

- Laveran kulmakarvageeliä käytän päivittäin. Tuotteen ruskea sävy on sopivan viileä, eikä yhtään liian tumma.