Bee Bite -pergapalat: puhtia luonnon antimista!

Bee Biten takana on perhe, jossa mehiläisten hoitoa on harjoitettu jo monessa polvessa. Perheen ”digitaalinen mehiläinen” Anete kertoo lähes kaikkien lapsuutensa muistojen liittyvän mehiläisten hoitoon ja hunajan keruuseen. Perheen isä Aigars on ollut alalla 35 vuotta ja vitsailee olevansa Steve Jobsiakin vaikutusvaltaisempi, sillä hänellä on miljoonia työntekijöitä.
Bee Bite -pergapalat: puhtia luonnon antimista!

Yliopistosta valmistuttuaan Anete halusi perustaa oman yrityksen ja äitinsä avustamana hän sai idean pergapaloista. Jo tuolloin perga tunnettiin Latviassa, mutta suurin osa ihmisistä ei kuitenkaan tiennyt mistä pergassa on kyse. Niinpä he ottivat tavoitteekseen levittää pergatietoisuutta ja siitä kuinka ravintorikkaita tuotteita voidaan ammentaa suoraan luonnosta - eikä värkätä pelkästään laboratorioissa. Äitinsä kanssa he tarttuivat toimeen ja muutaman ei-niin-onnistuneen yrityksen kautta päätyivät toimivaan pergapalojen reseptiin. Koko perhe on edelleen sangen ylpeä siitä, etteivät Bee Bite -pergapalat sisällä laisinkaan lisäaineita vaan pelkästään 100 % puhtia suoraan luonnosta.

Pergassa on kaikki tarpeellinen tiiviissä muodossa

Jo kauan aikaa on tiedetty, että mehiläispesien arvoituksellisten antimien popsiminen on ihmisen terveydelle hvväksi. Viime aikoina mehiläistuotteista etenkin siitepölyä, pergaa ja propolista on tutkittu uutterasti ja tulokset ovat olleet huikeita. Esimerkiksi hiiret, joille oli syötetty useiden kuukausien ajan pelkästään pergaa, osoittautuivat onnellisiksi hiiriksi, sillä niillä ei todettu puuttuvan yhtään ravintoainetta näin rajoitetun ruokavalion tuloksena. Tämä käy järkeen, sillä mehiläiset itse syövät pergaa ja siihen onkin tiivistynyt kaikki elämälle tarpeellinen. Tästä ainutlaatuisesta ominaisuudestaan kumpuaa myös Bee Bitejä valmistavan perheen kiinnostus pergaan, jota mehiläisleiväksikin kutsutaan.

Bee Bitet tuovat luonnollista tarmoa taipaleellesi!

Bee Bitet ovat mitä luonnollisin puhtipommi! Pergan lisäksi ei liene toista helposti popsittavaa makupalaa, joka sisältäisi satapäin biologisesti aktiivisia aineita. Bee Bite -buustipalat sisältävät kosolti ravinteita: mm. kaikki aminohapot, lähes kaikki vitamiinit (ei B12), omega-3 ja -6 -rasvahappoja, hyviä bakteereja ja mm. magnesiumia, kalsiumia, mangaania ja rautaa.

Pergassa ravinteet ovat helposti imeytyvässä muodossa, mikä tarkoittaa sitä, että elimistö tunnistaa tuotteen ja hyödyntää ravinteet maksimaalisesti. Kemiallisesti tuotetuissa valmisteissa voi olla suuri joukko elimistölle tunnistamattomia elementtejä, joista se haluaa päästä eroon. Ei ole yllätys, että ihmisen elimistö pystyy hyödyntämään vain 15-24 % synteettisesti valmistetuista ravintolisistä. Perga päihittää ne kaikki ainakin 6-0.

Bee Biten pureskelu saa voimasi valloilleen ja sisäisen supersankarisi viitan hulmuamaan! Sen ainesosat ruokkivat myös suoliston hyvää mikrobikantaa.

Bee Bite -buustipalat sisältävät kosolti ravinteita: mm. kaikki aminohapot, lähes kaikki vitamiinit (ei B12), omega-3 ja -6 -rasvahappoja, hyviä bakteereja ja mm. magnesiumia, kalsiumia, mangaania ja rautaa.

Maistamalla mestariksi!

Bee Bite -buustipalojen valmistajat uskova, että perganpopsijat rakastavat aidosti itseään ja perhettään ja haluavat jotain yksinkertaista ja luonnollista tukemaan kaikkea hyvää heidän elämässään. Luonnon täydellisyys kiteytyy Bee Bitessä yhteen suupalaan.

Monen mielestä perga maistuu mainiolta heti ensikokeilusta saakka. Joillekin sen vaatii hiukan totuttelua. Siksi Bee Bitelle pitää muistaa antaa aina toinen ja jopa kolmas mahdollisuus vaikka rakkautta ei syntyisikään ensisilmäyksellä. Monille pergan maku on täysin uusi ja se pitää vain ”ajaa sisään”. Kuten punaviinissä, oliiveissa tai kahvissa pian maku kuitenkin avautuu ja siihen rakastuu.

Parhaat asiat meille ovat usein sangen yksinkertaisia asioita - sellaisia, joita ymmärrämme. Jos et ymmärrä välipalasi ainesosalistaa elis sitä, mistä se on tehty, mahdollisesti myöskään kehosi ei ymmärrä sitä eikä osaa hyödyntää popsipalan ravintoaineita. Bee Bite on simppeli suupala, joka tekee pieniä ihmeitä arjessa. Haukkaa ja hurmaannu heti!

Bee Bite -puhtipalojen valmistajaperhe rakastaa mehiläisiään ja ympäröivää luontoaa -  ja sitä, mitä näiden yhdistelmä saakaan aikaan.

- Muistakaa rakastaa luontoa ja tehdä mehiläisistä onnellisia, he toivottavat.