Balm Balm – Ihonhoidon monitaituri tekee melkein ihmeitä!

Kylppärin kaapit tuppaavat toisinaan pullistelemaan mitä moninaisempien pullojen ja purnukoiden paljoudesta. Ei olekaan ihme, että purkkiviidakon keskellä moni kaipailee täsmätuotetta, jolla voisi hoitaa monta ihonhoitojuttua samalla kertaa. Monitoimituotteiden suosio onkin nyt suuressa nousussa.
Balm Balm

Erityisesti lomakaudella monitoimituotteista on kosolti hyötyä; matkaan on mukavampi lähteä kevyempien kantamusten kanssa. Eikä mökillekään millään viitsisi pakata koko kosmetiikka-arsenaalia mukaan.

Brittiläisen Balm Balm -sarjan Ihonhoidon Beauty Balm -monitoimivoide on syystäkin saanut harteilleen ihonhoidon supersankarin viitan. Varsin monipuolinen tehosalva ratkookin haastavatkin ihonpulmat rinta rottingilla pelastaen ihon pahastakin pinteestä.

Balm Balm -sarjan hellävarainen mutta hämmästyttävän tehokas Beauty Balm -monitoimivoide poistaa iholta epäpuhtaudet käden käänteessä!. Lisäksi se ravitsee ihoa kosteuttaen ja rauhoittaen sitä.

Beauty Balm -monitoimivoide tasapainottaa ihon toimintaa vilkastuttaen myös sen aineenvaihduntaa. Ihonhoidon monitaituriksikin tituleerattu Beauty Balm tahkoo uutterasti elinvoimaa ja kimmoisuutta ihanalle ihollesi!


Beauty Balm -monitoimivoiteen seitsemän suosituinta käyttötarkoitusta:

  1. Syväpuhdista ja kirkasta ihoa - Käytä apuna karkeaa pyyhettä tai kuorintasientä saavuttaaksesi kirkkaan ja säteilevän ihon
  2. Intensiivinen kosteutus - Ihonpuhdistuksen jälkeen rauhoita ja kosteuta iho hieromalla Beauty Balm puhdistetuille kasvoille
  3. Tasapainottava kasvonaamio - Levitä voidetta kauttaaltaan iholle, ja peitä kasvot lämpimällä vedellä kosteutetulla pyyhkeellä kymmeneksi minuutiksi
  4. Hemmottele huuliasi - Beauty Balm toimii myös kosteuttavana huulirasvana
  5. Pehmeät kädet ja kynsinauhat - Laita lempiohjelmasi päälle ja hiero voidetta käsiin sekä kynsinauhoihin, anna imeytyä rauhassa.
  6. Pehmennä kantapään ja kyynärpään koppurat!
  7. Käsien ja jalkojen kuorinta - Lisää joukkoon ripaus sokeria, ja eikuin kuorimaan!

 Balm Balm

Kovasti kehuja kerännyt Balm Balm on englantilainen ihonhoitosarja, joka luottaa visusti luomulaatuisiin raaka-aineisiin. Balm Balm -sarja näki päivänvalon vuonna 2005, jolloin aromaterapeutti Glenda Taylor toteutti unelmansa loihtimalla maailmaan ihonhoitotuotekimaran, joka on laadukas, 100% luomulaatuinen ja hintatasoltaan fiksu.


Balm Balm -sarjan on saanut kiitosta tuotteiden laadun ja simppeleiden ainesosien lisäksi myös ympäristöystävällisyydestään sekä eettisyydestään.
Balm Balmin tuotteilssa komeilee niin luomuraaka-aineita korostava Soil Associationin merkki kuin The Leaping Bunny -merkintä, joka taas puolestaan kertoo siitä, ettei ole testattu eläimillä.
Osta Balm Balm -tuotteet verkkokaupastamme >>