Am naturprodukter: kotimaista luonnonkosmetiikkaa

Vuonna 2000 perustettu Am naturprodukter-yritys valmistaa käsityönä ekologisia, kotimaisia luonnonkosmetiikkalaatuisia tuotteita.
Am naturprodukterSisarukset Anna-lena ja Margareth ovat Ruohonjuuren mainetta niittäneiden hamppukosmetiikkatuotteiden takana. He ovat valmistaneet hampputuotteet käsityönä, luontoa kunnioittaen: laboratoriona niityt ja metsät, kemisteinä auringonvalo ja tuuli.

Vuonna 2000 perustetun Am naturprodukter -yrityksen ideana on valmistaa käsityönä ekologisia, kotimaisia luonnonkosmetiikkalaatuisia tuotteita.

Kaikki Am-tuotteet on loihdittu ympäristöystävällisistä raaka-aineista, kuten elintarvikelaatuisista kasviöljyistä, kukista, vitamiineista ja mineraaleista siten, että kokonaisuus on tasapainoinen ja optimaalisesti ihoa tai hiuksia hoitava.Am-sarja tuli myyntiin Ruohonjuureen jo ihan yrityksen ensitaipalleella, vuonna 2002. Siitä saakka tuotteet ovat ilahduttaneet Ruohonjuuren asiakkaita - suurimpaan suosioon ovat keskuudessaan nousseet sarjan hamppukosmetiikkatuotteet.

- Olemme hamppukosmetiikastamme myös itse ylpeitä. Hamppuvoide ravitsee, tasapainottaa ja kosteuttaa kuivaa ja herkkää ihoa. Hampulla rikastetut hiustuotteemme hellivät päänahkaa ja pesevät hiukset hellävaraisesti putipuhtaiksi. Hamppusarjamme tuotteet olemme suunnitelleet aivan erityisesti kuivalle ja herkälle iholle sekä kuivalle päänahalle. Suosittelemme testaamaan!, sisarukset yllyttävät kuin yhdestä suusta.

 

Tutustu Am -sarjaan ja osta tuotteet tästä