Meikkivinkkejä juhlakauteen!

Juhlakaudella on aika syventää meikin sävyjä, sillä iltavalaistuksessa ja pimenevässä illassa tummatkin värit näyttävät pehmeämmiltä. Nappaa ohjeet glamouriin ja tee klassisen kaunis meikki ammattitason kukkaismeikeillä!
Juhlameikit Zuii
Meikki: Danni Simpson
Malli: Lana Myers
Meikkisarja: Zuii Organic


POHJUSTUS

Kuori ja kosteuta iho hyvin juhlaa edeltävänä iltana, jotta ihosi hehkuu tärkeänä päivänä takuuvarmasti. Aloita meikki kosteutetun ihon pohjustuksesta sinulle sopivalla tuotteella. Zuiin väritön Foundation Primer -meikinpohjustusvoide muodostaa iholle tasoitetun pehmeän pinnan, jolle meikki levittyy ja istuu huolitellusti, takertumatta epätasaisuuksiin. Colour Corrective -pohjustusvoiteet sen sijaan toimivat taittosävyinä meikin alla hilliten ihon värivirheitä; Mint neutraloi punakkuutta ja couperosaa, Apricot-sävyn kevyt persikkainen vivahde heleyttää ja Mauve kirkastaa keltapohjaista ihoa. Lisäämällä meikin alle ripauksen kasvoöljyä saa lopputuloksesta halutessaan kosteamman näköisen, näin voi tehdä myös korostuksena poskipäille ja kuultoa kaipaaviin kohtiin.

MEIKKIVOIDE

Zuii Organic meikkivoiteen puolipeittävä koostumus on loistava valinta kun haluat tasoittaa tehokkaasti ihon sävyä ja antaa samalla tilaa ihon omalle hehkulle, ilme on kauniin luonnollinen ja kuulas. Levitystekniikalla voit säädellä helposti pintaa. Hehkeän ohutta ja tasaista lopputulosta hakevalle soveltuu nihkeäksi kostutettu Make up blender –meikkisieni. Peittävyyttä ja ammattimaisen tasaista jälkeä saat tiheillä ja pehmeillä meikkisiveltimillä, joiden harjaksilla voiteen huolellinen työstäminen ihoon on helppoa. Levittää voi huoletta myös tavallisella meikkisiveltimellä ja puhtain sormin, jolloin lämpö auttaa voidetta mukautumaan. Aloita levitys kasvojen keskiosasta kohti kasvojen reunoja. Useampi ohut kerros tuo kestävämmän ja kauniimman lopputuloksen kuin yksi paksu.

RIPAUS PUUTERIA JA POSKIPUNAA

Riippuen meikkirutiineistasi ja tavoittelemastasi lopputuloksesta, voit käyttää meikkivoidetta yksinään tai kiinnittää sen oikeaoppisesti puuterilla. Tupsauta puuteria pehmeällä siveltimellä T-alueelle ja kevyesti muualle kasvoja.  

Zuiin hamamelista, rohtosalkoruusu-uutetta, aloe veraa ja kameliankukan siemenöljyä sisältävä Loose Powder Foundation irtopuuteri on suunniteltu ohuen ohueksi viimeistelypuuteriksi, joka sopii myös kosteusköyhälle iholle. Peittävämmän Ultra Pressed Powder Foundation puristepuuterin hienojakoinen Soft Focus -koostumus auttaa pehmentämään näkyviä uurteita ja sopii erityisen hyvin kuivan ihon puuteripohjaksi ja meikkivoiteen pariksi. Pakkauksen mukana tuleva vippa ja peili ovat hyvä lisä iltalaukussa. Zuiin klassisista Foundation meikkipuutereista löytyy suosittujen pohjasävyjen lisäksi tarvittavat aurinkopuuteri- ja varjostussävyt ja niitä meikkivoiteeseen yhdistelemällä saa lopputuloksesta halutessaan erittäin peittävän. Klassinen Foundation meikkipuuteri ja Ultra puristepuuteri toimivat pohjina myös yksinään. Zuiin kaikki tuotteet ovat talkittomia, puutereissa talkki on korvattu ylellisellä luomuruusun, jasmiinin ja kamomillan kukkien terälehdistä jauhetulla samettisella kukkamassalla.

Poskipuna viimeistelee meikkipohjan ja herättää ihon hehkun. Hymyile ja lisää hehkua kohoaville poskipäille!SILMÄMEIKKI

Levitä liikkuvalle luomelle ensin ohut kerros Zuiin voidemaista Concealer-kynää ja ripaus puuteria. Saat silmämeikille näin hyvän pohjustuksen. Valitse Zuiin luomiväripaletista vaalein sävy ja levitä sitä liikkuvalle luomelle ja ripaus silmän sisänurkkaan avaamaan katsetta. Tämän jälkeen nappaa tummempi sävy ja lisää sitä silmän ulkonurkkaan, ripsityveen ja varjostukseksi. Häivytä sävyt pehmeäksi kokonaisuudeksi puhtaalla siveltimellä. Levitä lopuksi runsaasti Zuiin Volume tai Maxi ripsiväriä ja huolittele kulmat kulmakynällä. Kulmat kehystävät silmäsi ja tuovat kokonaisuuteen ryhtiä.

HUULET

Valitse huulipunaksi jokaista pukeva punainen. Kauniita, kestäviä ja pigmenttiriittoisia vaihtoehtoja ovat Zuiin Classic punat sävyssä Coral Red ja Classic Red. Myös luumuiset sävyt tuovat ilmeeseen tarvittavaa syvyyttä. Levitä ohut kerros huulipunaa tasaisesti huulille, lisää väliin ripaus puuteria taputtelemalla se ohuen paperin läpi ja lisää vielä kerros punaista huulipunaa. Nauti juhlista!

 

Kaikki Zuii-tuotteet ostat kätevästi täältä.

 

Teksti: Tiia Tyynysniemi