Alteya Organics: näistä tuotteista ihosi iloitsee!

Alteya Organics -sarja on ylistys luonnon kauneimmille kukkasille: bulgarialaisille ruusuille ja rauhoittavalle laventelille. Ylevänä missionaan on nostaa Damascena-ruusun kokonaisvaltaisesti hoitavat vaikutukset maailmanmaineeseen - ja ehkäpä sinunkin ihosi kaunistukseksi?
Alteya Organics

Alteya Organics sai alkunsa vuonna 1999, mutta sen taustalla komeileva ruusunviljelyn tietotaito on kulkenut sarjan perustajien suvussa jo 1900-luvun alkumetreiltä saakka.

Syvästi hoitavissa mahtituotteissa käytettävät Damascena-ruusut kasvavat Alteyan omilla pelloilla Bulgarian ruusulaaksossa. Alteya Organics kasvattaa siis itse tuotteisiinsa käytetyt ruusut ja laventelit ja valmistaa niistä itse eteeriset öljyt ja kukkaisvedet. Sarjan ihonhoitotuotteissa käytetään ruusun ja laventelin lisäksi myös paljon muita hipiää helliviä kasveja, jotka kasvavat luomusertifioiduillakin alueilla Balkanin vuoristoseudulla.

Alteya Organics:ille etenkin Damascena-ruusun hoitavien vaikutusten tunnetuksi tekeminen on sydämen asia. Perinnetiedon pohjalta ponnistavat laatutuotteet on rakkaudella ja ammattitaidolla muokattu nykyiholle ihanteellisiksi - sellaisiksi, että niiden sisältämä luomulaatuinen ruusuöljy (rose otto) pääsee tekemään joka ikinen päivä pieniä ihmeitä ihanalla ihollasi!

Suurimmassa osassa sarjan ihonhoitotuotteista taikojaan tekee bulgarialainen ruusuöljy (Rose Otto), joka on valmistettu Bulgarian ruusulaaksossa kasvaneiden Damascena-ruusujen terälehdistä. Alteya Organics:in omilla viljelmillä kasvaneiden ruusujen terälehdet tislataan ruusuöljyksi maailman mittakaavassa ainutlaatuisella menetelmällä, jonka ansiosta ruusun monipuolisesti hoitavat ainesosat saadaan talteen optimaalisella tavalla. Näissä ylellisen tuntuisissa tuotteissa yhdistyykin uniikilla tavalla moderni teknologia ja sukupolvelta toiselle periytyvä ruusunkäsittelyosaaminen.

Alteys Rose Otto Face Cream

Alteya Organics -sarjan monitoimivoiteet sulattavat sydämiä

Alteya Organics -sarjan Ruusu-ihmesalva (Organic Rose Otto Wonder Balm) on mojova monitoimivoide, jota kuivan ihon pelastajaksikin on hyvästä syystä tituleerattu. Tämä teholtaan ylivertainen yleisvoide saa toden totta uskomaan ihmeisiin!

Ihoa tehokkaasti uudistava, ravitseva ja kosteuttava monitoimisalva herättää horteesta kuivuudesta kärsivän ihon! Ihmevoiteen taikojen ansiosta haastavimmallakin iholla on mahdollisuus kukoistaa kauniina ja elinvoimaisena!

Ruusu-ihmevoide on nimittäin kuivien kohtien supersankari, josta hyötyvät niin rohtuneet huulet, kuivat kyynärpäät, käden, jalat kuin muutkin ihosi kuivat paikat. Ravinnerikas ja uudistava mahtisalva tekee taikojaan ja tuo tasapainoa kosteusköyhälle iholle.

Laventeli-monitoimisarja pelastaa monesta pinteestä!

Kun kyynärpäät ovat kovettuneet, huulet rohduksissa, ötökkä purrut paukamia tai käsien iho rutikuiva, rientää Alteya Organics -sarjan Laventeli-yleisvoide avuksesi supersankarin viitta liehuen!

Miestä ja naista mäessä avitteleva Laventeli-monitoimivoide kosteuttaa, tasoittaa ja tasapainottaa ihoa - ja toimii myös pienten ihotulehdusten taltuttamisessa.

Monitoimivoiteen tehoaineena temmeltävä laventeliöljy auttaa ihoa uusiutumaan jättäen hipiän hyvinvoivan hehkuvaksi. Monitoimivoide tasapainottaa ihon toimintoja ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Laventeli-yleisvoide on loistava valinta mm. käsille, jaloille, kyynärpäille, huulille, haavoihin, ärtymiin käytettäväksi.

 

Alteys Rose Otto kasvovesiKukkaisvesien helmet poimittavanasi!

Monikäyttöiset kukkaisvedet ovat nyt IN ja niitä hyödynnetään ihon-ja kauneudenhoidossa nyt ehkä enemmän kuin ikinä aikaisemmin.

Monikäyttöisten kukkaisvesien teho perustuu niiden sisältämiin kasvien aktiiviaineisiin, jotka hoitavat mitä moninaisimpia ihopulmia – ja saavat kaupan päälle ihosi kosteutumaan ja hehkumaan kauniisti. Kukkaisvedet tasapainottavat ihon pH:ta ja niitä käytetäänkin siksi kaikkein yleisimmin kasvovesien tapaan ja kasvovesiä korvaamaan.

Kukkaisvesien käyttö ei kuitenkaan rajoitu tähän; hyödyntämismahdollisuuksia on lukuisia! Kukkavedet sopivat mainiosti esimerkiksi kevyen meikin puhdistukseen: suihkaise ihollesi ja pyyhi nassu puhtaaksi. Monet käyttävät hyvillä mielin kukkavesiä myös vartalosuihkeena kosteuttaakseen ja parfymoidakseen ihoa luonnollisesti, lempeästi ja kevyesti. Myös tukka tykkää kukkavesistä, jotka hiussuihkeena suhautettuina hellien hoitavat sekä hiuksia että päänahkaa.

Melissavesi virkistää ja tuo apua epäpuhtaalle iholle

Alteya Organics -sarjan Melissa-kukkaisvesi antaa puhtia ja virkeyttä nuutuneellekin iholle! Ihanan ihosi horteestaan herättävä melissavesi selättää epäpuhtaudet, rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja lievittää ihon pieniä tulehduksia.

Ensiluokkainen melissavesi valmistetaan tislaamalla 100% tuoreita, aitoja melissakukkia - tässä kukkaisvedessä kaikki melissan arvokkaat ainesosat ovat visusti tallella ja valmiudessa hoitamaan ihoasi lempeästi ja luonnollisesti

Kamomillavesi hoitaa herkkääkin hipiää

Kamomillavesi on herkän ihon ylin ystävä! Ihon pieniä tulehduksia tehokkaasti hoitava ja ärtynyttäkin ihoa lempeydellään rauhottava Kamomilla vesi piristää ja elvyttää ihanaa ihoasi!

Alteya Organics -sarjan Kamomillavesi sopii loistavasti herkälle iholle, sillä se sisältää vain ja ainoastaan puhdasta kamomillankukkaisvettä. Kamomillan kukkaisvesi auttaa myös tehokkaasti ihon epäpuhtauksiin ja tulehdustiloihin.

Laventeli-kukkaisvesi rauhoittaa ihoa ja mieltä

Laventeli-kukkaisvesi auttaa taltuttamaan ihon pienet tulehdustilat, rauhoittaa punoituksen ja hoitaa tiehensä kipeätkin näpyt.

Alteya Organics 100% luomulaatuinen, tislattu Laventelivesi on valmistettu tuoreista, aidoista laventelikukista,jotka ovat hoityovaikutuksiltaan ylivertaisen eteerisen laventeliööjyn arvokas raaka-aine.

Ruusuvesi on aikuisen ihon varma valinta

Alteya Organics -sarjan Ruusuvesi on ylellisen tuoksuinen elämänkumppani, joka piristää väsytyttä ihoa elvyttäen ja uudistaen sen toimintoja! Mielialaa nostattavan tuoksun omaava, aito 100 % Ruusu-kukkaisvesi tasapainottaa ihoa syväpuhdistaen sitä.

Tiesitkö muuten, että Alteya Organics -sarjan kukkaisvedet ovat niin puhdasta tuotosta, että ne sopivat mainiosti myös keittiössä käytettäviksi?

Syötäviä tuotteita ja aineksia kotitekoiseen kosmetiikkaan

Alteya Organics -sarjasta löytyy myös aineksia syötäväksi ja kotikosmetiikan raaka-aineiksi. Ihosi voit syödä ihanaksi C-vitamiini- ja karotenoidirikkaiden ruusunmarjojen avulla. Mieltä ja kehoa voit rauhoittaa hurmaavan tuoksuisten laventelikukkien ryydittämä - huippulaatuista laventelia muuten Höyhensaarimatkailun edistämiskeskuskin luomet lupsahdellen suosittelee! Alteya Organics:in pakkaama kehäkukka tuo puolestaan luonnollista hoitotehoa kotikosmetiikkamaakareiden purnukoihin.

Osta Alteya Organics -tuotteet verkkokaupastamme >>