Vogelin paastopaketti (viiden päivän paasto)

Vogelin paastopaketti (viiden päivän paasto)
69,00 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Herätä henkiin nuutunut kroppa ja mieli mehupaastolla!

"Paastopaketti tiellä pitää, paketti sisältää ihan kaiken mitä tarvitset nykyaikaiseen moderniin ja tehokkaaseen paastoon, mukana hyvin selkeä ohjekirja. Tälle paastolle suosittelen että lähtee vaikka koko aikuiseen ikään ehtinyt perhe mukaan. Tunne paaston jälkeen on puhdistunut, hoikistunut ja voimistunut." 

- Tuulia

"Mainio valmis setti kehon puhdistuskuurin. Lisää annos motivaatiota ja anna palaa!"

- Eikku

Yksityiskohdat

Starttaa kevät kevyemmin! Mehupaasto on lyömätön keino herättää henkiin talven jäljiltä nuutunut kroppa ja mieli! Vogelin 5 päivän valmis paastopaketti on turvallinen ja helppo ratkaisu, se sisältää kaikki paaston aikana tarvitsemasi juomat.

Paastopaketti sisältää:

1* Biotta Granaattiomenamehu 0,5 l
1* Biotta Ananastäysmehu 0,5 l
1* Biotta Porkkanatäysmehu 0,5 l
1* Biotta Tomaattitäysmehu 0,5 l
1* Biotta Daily Veggies Breuss 0,5 l
1* Molkosan 200 ml
1* Herbamare Kasvisliemikuutiot 8*9,5 g
1* Pure Happy Yrttisekoitustee 20 pss / 30 g<br/ 1* Cynara 50 ml
1* Suolihuuhtelupussi

Tutustu kunnolla paketin sisältöön ja lue mukana oleva opas. Henkilökuntamme asiantuntevalla opastuksella pääset näppärästi alkuun keväisen sisäisen puhdistuksen läpiviemiseen turvallisesti.

On monta hyvää syytä ryhtyä mehupaastolle:

• Saat lisäenergiaa
• Olosi kevenee
• Saat tehopotkun terveellisempiin elämäntapoihin ja pysyvään painonhallintaan

Useimmat ihmiset kokevat paaston lisäävän hyvinvointiaan ja pyrkivät tästä syystä paastoamaan säännöllisesti kerran, pari vuodessa.

Miten paasto vaikuttaa?

Tutkitusti mehupaasto vaikuttaa edullisesti veren rasva-arvoihin. Se antaa suolistobakteereille tilaisuuden uudistua ja tervehtyä. Nestemäisen ravinnon ansiosta suolisto lepää, ja ärsyyntyneet limakalvot saavat tilaisuuden tervehtyä. Ennen muuta mehupaasto kuitenkin toimii elämäntapojen terveellistäjänä. Paaston jälkeen on helppo syödä kevyemmin, liikkua enemmän ja siten pitää myös paino kurissa.

Ohjeita mehupaastoon

Paasto herättää usein monia kysymyksiä. Näistä linkeistä löydät tarpeelliset ohjeet paaston joka vaiheeseen: paastoon valmistautumiseen, varsinaiseen paastoon, paaston lopettamiseen sekä voit lukea myös aiemmin paastonneiden kokemuksia. www.vogel.fi/kuurit/Paasto

Tässä paketissa mukana oleva, tuoreista latva-artisokanlehdistä valmistettu Cynara tehostaa ruoansulatusta, auttaa painonhallinnassa sekä edistää aineenvaihduntaa hoitamalla maksaa ja tehostamalla sen toimintaa. Sopii hyvin puhdistuskuureihin. Suosittelemme lämpimästi Cynaraa käytettäväksi aterian jälkeiseen täysinäiseen, raskaaseen oloon, vatsan turvotukseen ja ilmavaivoihin.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Lisätiedot

  • EAN: 6422100028069
  • Alkuperämaa: Sveitsi
  • Tuotetyyppi: Detox