Tee, Sleepy me, 30 g

20 pussia
Tee, Sleepy me, 30 g
20 pussia
3,90 €
( 130,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Rauhoittava teehetki tekee uneliaaksi, zzzz…

Yksityiskohdat

Hyvänmakuinen, iltatee sisältää mm. sisäistä harmoniaa tukevaa, rauhoittavaa, luontaisesti kofeiinitonta kamomillaa ja muita tyyneyttä tuovia yrttejä.

Tämän iltateen sisältämä valeriaana avittaa nukahtamista, parantaa unenlaatua, tukee kognitiivisia toimintoja ja mielen hyvinvointia. Rentouttava ja rauhoittava valeriaana edistää myös ruuansulatusta ja vaikuttaa suotuisasti sydämen terveyteen.

Korkealaatuisesta ja kattavasta luomuteevalikoimastaan maailmankuuluksi kohonnut English Tea Shop suorastaan rakastaa teetä - ja haluaa jakaa tätä rakkautta ja innostusta myös sinun kanssasi! English Tea Shopille on kunnia-asia tuottaa vain ja ainoastaan parasta teetä, jonka he maustavat ammattitaidolla, ajatuksella ja hienotunteisuudella.

English Tea Shop -sarjan luomuteet ovat asiantuntemuksen ja kokemuksen lopputulos, joka pohjautuu mm. yhteistyöhön perinteisten ja arvostettujen teenvalmistajien kanssa Sri Lankassa. Korostamalla perinteisiä valmistusmenetelmiä ja vähentämällä modernin teollisuuden kikkailuja teenvalmistuksessa English Tea Shop pyrkii tukemaan kestävää kehitystä ja ekologisuutta. Kauniisti pakatut laatuteet ovat oivallinen lahja - ja iso ilo itselle. Maista - ja tee hetkestä elämys!

Valmistus:

Hauduta riittävän kauan - vähintään n. 5 minuuttia.

Säilytys:

Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
  • EAN: 680275043966
  • Ainesosat: Ainesosat: Kamomilla*, laventelinkukka*, humalanlehti*, valeriaananjuuri*, sitruunamelissa*. *luomutuotantoa.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen