Stomach Ease -vatsatee, 30.6 g

17 pussia
Stomach Ease -vatsatee, 30.6 g
17 pussia
4,99 €
( 163,07 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Vatsasi hyvinvointiin

“Tämä tee auttaa vatsan kivistyksiin ihanan nopeasti, jos joskus tulee ahmaistua liikaa herkkuja niin kupponen teetä päälle niin avot! Tämä myös lämmittää ihanasti, vaikkei vatsakipuja olisikaan :)”

- Tiia

Yksityiskohdat

Vatsaa hellivä yrttitee, jossa on sekoitettuna lempeän makeaa fenkolia rauhoittavan piparmintun ja korianterin kera. Ripaus kardemummaa ja inkivääriä antavat luonnetta ja makua hellään teehetkeen. Kofeiiniton.

YogiTea on ayurvedista luomulaatuista yrtti- ja mausteteetä. Se on monivivahteista ja lempeää kehotyyppejä (dosha) tasapainottavaa lämpöistä juomaa. YogiTea-luomuteet vievät sinut maukkaalle makumatkalle kaikkia aistejasi hemmotellen.

Tämän teen sisältämä, ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan erityisen tunnetuksi tullut fenkoli poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii siksikin oikein oivallisesti detox-kuurien tukena.

Vastustuskykyäkin vahvistava fenkoli (Foeniculum vulgare) tukee limaneritystä ja maitorauhasten toimintaa. Fenkoli onkin tunnettu yrtti synnytyksen jälkeen ja myös kuukautisten aikana.Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 17 pussia
  • EAN: 4012824401075,4012824528376
  • Ainesosat: Ainesosat: Kardemumma, fenkoli, korianteri, ohramallas, lakritsan-juuri, piparminttu, inkivääri, kaneli, mustapippuri, neilikka.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen