Propolis-uute, 30 ml

Propolis-uute, 30 ml
8,95 €
( 298,33 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta
Käheän kurkun ylin ystävä!

"Jos flunssan ensioireet tuntuvat kurkun käheytenä ja orastavana kurkkukipuna, tempaisen Pesosen propolista tippoina suoraan kurkkuun ja tadaa: vastustuskyky kukoistaa ja lentsu pysyy loitolla."

- Jani"Ehdoton ykköstuotteeni immuniteetin vahvistamiseen on Pesosen Mehiläistarhan Propolisuute. Heti kun kurkussa alkaa tuntumaan vaanivaa kutittelua, niin 15 tippaa propolista suuhun ja flunssa on tipotiessään! Propolisputeli on kätevä pitää mukana repussa syksyn menoissa ja ottaa kulaus silloin tällöin, jos oireet alkavat vaivata."

- Jonna

"Propolis-uutetta kunnon tujaus kurkkuun ja olo on oivallinen! Propolis auttaa myös erinomaisesti pieniin haavoihin - mahtava tuote!"

- Esa"Kätevä pikku tehopullo pitää mukana aina ja kaikkialla. Jos kurkku on kipeänä tai kutisee, jos ientä ahdistaa, jos kynsinauha on revennyt ja nypitty ja tulehtunut tuikkaan tipan propolista suoraan kohteeseen. Rajua ainetta, herkempi laimentaa veteen ja juo kuumana. Itse vedän suoraan sellaisenaan."

- Riikka“Säästyin ihonsiirrolta hoitaessa palovammaa tällä. Toimii!”

- Jenni

Yksityiskohdat

Antiseptisesti vaikuttava propolis buustaa tutkitusti vastustuskykysi kukoistukseen, edistää suoliston terveyttä, tuo apua karhealle kurkulle ja vaikuttaa suotuisasti myös hengityselinten terveyteen. Propolis voi tutkimusten mukaan myös suojata soluja hapettumisvaurioilta ja auttaa kehoa suojautumaan ulkopuolisilta vaikutteilta.

Annostus: 5-15 tippaa.

Propolis eli mehiläiskittivaha on mehiläisten lehti- ja havupuiden silmuista keräämä ja pihkamainen aine. Sen on todettu sisältävän antiseptisiä aineita. Ulkoisesti sitä käytetään haavojen hoitoon, ihottumiin, sieni-infektioihin ja hyönteisten puremiin.

Pesosen mehiläistarhojen Esa kertoo: Mehiläisten parissa on kulunut 29 vuotta. Ammattimaisesti olemme hoitaneet mehiläisiä 13 vuotta. Tarhamme sijaitsevat Sastamalan ja Hämeenkyrön alueilla, missä maasto on peltojen, metsien ja pienten vesistöjen kirjomaa. Kukkavalikoima mehiläisillämme on hyvin monipuolinen.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 643004622125,6430046221253
  • Ainesosat: Ainesosat: Mehiläiskittivaha eli propolis (8%), etanoli, vesi.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Propolis
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta